سلام دوست عزیز سرعت شما الان دقیقا روی 18 مگ هست میخواستم بدونم که ساعات رایگانش چقدره کلا چقدر میتونید دانلود کنید ضمنا نماینده شهرستانش رو من دیدم همچین سرویسایی ارایه نمیده مثل اینکه![]()
سلام دوست عزیز سرعت شما الان دقیقا روی 18 مگ هست میخواستم بدونم که ساعات رایگانش چقدره کلا چقدر میتونید دانلود کنید ضمنا نماینده شهرستانش رو من دیدم همچین سرویسایی ارایه نمیده مثل اینکه![]()
سلام عزیزز
نه رو 16مگ بستن؛اون سرعت 2250 که گذاشتم واسه 1 دقیقه بود وگرنه عموما رو 1850 تا1900 میچرخه؛ البته رو 18 مگ هم اگه خطت بکشه میبندن که فردا بهشون زنگ میزنم میگم واسم رو 18مگ ببندن
ساعت 2تا6 با 90% تخفیف و ساعت 6تا8 با 75% تخفیف میتونید دانلود کنید و سرعت هم در تمام ساعات روز یکیه؛ من چون الان دیگه چیزی واسه دانلود ندارم واسه همین زیاد دیگه دانلود نمیکنم،ممکنه تو 1هفته 10گیگ دانلود کنم یا شایدم بعضی موقع ها کمتر ولی اگه ساعت 2تا6 رو یه ضرب بذاری واسه دانلود،تقریبا هر 16دقیقه 2گیگ دانلود میشه،دیگه خودت حساب کن که تو 4ساعت چقد دانلود میشه...
تو خود سایتش تعرفه های 10مگو اینا رو گذاشته و ارائه میده،چه طور شهر شما ارائه نمیده؟!!!! کدوم شهر هستی؟! با شماره 81681 تماس بگیر و بهشون بگو ببین چی میگن.![]()
مشکل قطعی نداری SNR خیلی پایینه. خطت تا 18 میکشه اگه بذاری رو 18 اوضاعش داغون میشه. خط خوبی داری مال من تا 9 میکشه الانم رو 6 مگه
سلام من 512 دارم تا 8 مگ برات میبندن .من چون خطم نمیکشه رو 6 مگه. شبانه سرعتش با روزانه یکیه برای من روی 700 است. اگر از 2 تا 6 فول بذاری برای دانلود 9 گیگ میگیری. البته فکر هزینشم باید باشی. پینگم بستگی به منطقه داره مال من زیاد تعریفی نداره ولی مال دوست عزیزی که بالا پست گذاشته خوبه اکثرا از پینگش تعریف میکنن ولی مال من متوسطه ولی برای من پینگ زیاد مهم نیس
نه مشکل قطعی ندارم؛ثبات خوبیم داره![]()
آره درست میگی؛واسه کسی که زیاد دانلود میکنه،این شرکت اصلا به صرفه نیست؛چون باید هزینه بده...
دوستان چرا انقدر قیمت های داتک خوبه؟ میخوام یه سرویس برای فامیلمون بگیرم بین این و فن آوا مونده بودم ولی الان دیدم همه دارن تعریف میکنن تصمیم گرفتم از داتک بگیرم براشون. فقط خواستم بدونم حج دزدی یا مشکل حجم کم کردن سریع نداره که؟
نه من مشکلی ندارم...
فامیلتون زیاد که دانلود نمیکنه؟! چون در دانلود شبانه باید ۱۰% قیمت مصرفو بده.
در ضمن در مورد اینکه گفتی "دیدم اینجا همه راضین" ، فعلن فقط منو یکی دیگه از دوستان تو این تاپیک هستیم و راضی ایم، ممکنه یکی ناراضی باشه چون کیفیت اینترنت تو ایران منطقه به منطقه فرق میکنه و شما حتما باید تو منطقه ی مورد نظرتون تحقیق کنی که چه شرکتی خوبه و...
در نهایت اگه تهرانی، فک نکنم داتک کیفیت بدی واست داشته باشه؛تو تهران سرویس دهی خوبی داره.
تغییر در نوع و قیمت سرویس های داتک:
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)