اصلا این اثر انگشت کوجا بود؟ یه لینک ندارید بدید؟
به نظرم باید تو حوزه بزنیم
اصلا این اثر انگشت کوجا بود؟ یه لینک ندارید بدید؟
به نظرم باید تو حوزه بزنیم
اینطور که من شنیدم امضا کافی هستش!
وقتی کارت شناسایی هستش پس دیگه...
درسته
روی کارت هایی هم صادر میکردن این اثر انگشت نبود فکر کنم.
اون طوری امنیتی نیست اوضاع![]()
دوستان من سال دوم هستم
هر چی بود درس هم نتونستیم بخوانیم
و چیزی بارمون نیست
به دانشگاه آزاد هم راضی هستیم
اگر نزدیک به محل سکونت باشد که عالی هست
اگر قبول نشم باید برم سربازی
بنابرین دعا های خالصانه ی خود برای بنده را فراموش نکنید.
با سپاس از همگی دوستان
ممنون
پس با کارت بدون امضا و اثر انگشت میریم سر جلسه؟....هر چی شد ...شد
موفق باشید
همه باید برای همدیگه دعا کنیمدوستان من سال دوم هستم
هر چی بود درس هم نتونستیم بخوانیم
و چیزی بارمون نیست
به دانشگاه آزاد هم راضی هستیم
اگر نزدیک به محل سکونت باشد که عالی هست
اگر قبول نشم باید برم سربازی
بنابرین دعا های خالصانه ی خود برای بنده را فراموش نکنید.
با سپاس از همگی دوستان
من که خیلی میترسم خیلی زیاد....اصن احساس میکنم چیزی یادم نیست با این که خیلی خوندم
من که یه خودکار آبی میبرم با خودم اونجا
قبل از آزمون اگه دیدم بقیه انگشت زدن اینا انگشتمو با خودکار آبی میکنم
میزنم به کارت : دی
اینقدر قضیه رو نپیچونین
اعلام شرایطی که قبولی داوطلبان کنکور را لغو میکند
عدم تطابق مدارک تحصیلی با قوانین کنکور موجب حذف از گزینش یا حذف قبولی می شود
حسین توکلی افزود: از آنجا که براساس ضوابط آزمون سراسری سال 1388 منحصرا آن دسته از داوطلبان فارغ التحصیل نظام جدید آموزش متوسطه که دارای مدرک پیش دانشگاهی و یا کاردانی بوده و یا تا تاریخ 31 شهریورماه 1388 مدرک پیش دانشگاهی و یا کاردانی خود را دریافت می کنند مجاز به ثبت نام و شرکت در کنکور هستند، بنابراین آن دسته از داوطلبان نظام جدید آموزش متوسطه که به دوره پیش دانشگاهی راه نیافته اند و یا فاقد مدرک کاردانی هستند مجاز به شرکت در آزمون سراسری سال 1388 نیستند و در صورت شرکت در آزمون از گزینش حذف و در صورت قبولی پذیرش آنها لغو می شود.
حذف از گزینش نهایی داوطلبانی که در دوره روزانه کنکور 87 قبول شده اند
وی اظهار داشت: پذیرفته شدگان دوره های روزانه (اعم از متمرکز و یا نیمه متمرکز) آزمون سراسری سال 1387 از گزینش نهایی در رشته های دوره روزانه حذف و منحصرا در دوره های شبانه، پیام نور و موسسات غیرانتفاعی گزینش می شوند.
حذف از گزینش نهایی داوطلبانی که تاکنون دو بار در کنکور در دوره های روزانه قبول شده اند
معاون سازمان سنجش در خصوص آن دسته از افرادی که نباید در آزمون سراسری 88 شرکت کنند، گفت: داوطلبانی که تاکنون دو بار در آزمونهای سراسری از سال تحصیلی 1364-65 به بعد در ردیف پذیرفته شدگان رشته های تحصیلی دوره روزانه دانشگاهها و موسسات آموزش عالی (اعم از متمرکز و یا نیمه متمرکز) قرار گرفته اند از گزینش نهایی حذف می شوند.
لغو قبولی داوطبان نظام جدیدی که تا شهریور ماه 88 موفق به دریافت مدرک پیش دانشگاهی نمی شوند
وی افزود: همچنین داوطلبان نظام جدید که تا شهریور ماه سال 1388 موفق به دریافت مدرک دوره پیش دانشگاهی نمی شوند، حتی در صورت قبول نهایی، قبولی آنها در دانشگاهها و موسسات آموزش عالی لغو خواهد شد.
توکلی تأکید کرد: با توجه به اینکه هرگونه اطلاع رسانی در مورد داوطلبان مجاز به انتخاب رشته (در مردادماه) و اعلام نتایج نهایی آزمون سال 1388 (در شهریور ماه) از طریق سایت اینترنتی سازمان انجام می شود، داوطلبان باید پس از پایان جلسه آزمون برچسب صندلی خود را به همراه خود برده و تا اعلام نتایج نهایی آزمون نزد خود نگاه دارند.
وی افزود: داوطلبان باید برای حضور در جلسه آزمون پرینت کارت شرکت در آزمون، کارت ملی یا شناسنامه عکس دار و چند مداد سیاه نرم پر رنگ، مداد پاک کن، مداد تراش و سنجاق همراه داشته باشند و از آوردن وسایل اضافی مانند کیف دستی، ساک دستی، کتاب، جزوه، ماشین حساب، تلفن همراه، پیجر، بی سیم، نت، یادداشت خودداری کنند در غیر این صورت فرد به عنوان متخلف تلقی و برابر قانون رسیدگی به تخلفات و جرایم در آزمونهای سراسری با وی رفتار می شود.
معاون سازمان سنجش اظهار داشت: از آنجا که محلی برای نگهداری وسایل اضافی در حوزه های امتحانی پیش بینی نمی شود، به هیچ وجه این قبیل وسایل اضافی را به همراه خود به محل حوزه امتحانی نیاورند.
به گزارش مهر، آزمون گروه آزمایشی علوم ریاضی در صبح روز پنجشنبه 4 تیر ماه، آزمون گروه آزمایشی هنر در بعداز ظهر پنجشنبه 4 تیرماه، آزمون گروه آزمایشی علوم تجربی در صبح جمعه 5 تیرماه، آزمون گروه آزمایشی زبانهای خارجی در بعدازظهر جمعه 5 تیرماه و آزمون گروهآزمایشی علوم انسانی در شنبه 6 تیرماه برگزار می شود.
منبع: مهر
چند توصيه سازمان سنجش به كنكوريها
در اين توصيهها خطاب به داوطلبان كنكور آمده است: هنگام پاسخگويي به تستها به زمان پيشنهادي هر درس توجه داشته باشيد و سوالها را به ترتيب هر درس پاسخ دهيد تا از اين طريق سرعت عمل خود را هم تقويت كرده و در جلسه آزمون دچار كمبود وقت نشويد. همچنين زماني كه مشغول پاسخ دادن به يك سوال هستيد فقط به همان سوال فكر كنيد و به فكر سوال قبلي يا بعدي نباشيد تا تمركز داشته باشيد.
همچنين هر 10 سوالي را كه پاسخ ميدهيد حتما شماره سوالها را چك كنيد تا در پاسخنامه جابجا علامت نزده باشيد. هنگام پاسخ به سوالهاي هر درس، اول سالهاي ساده و سوالهايي را كه مطمئنيد پاسخ آنها را ميدانيد جواب دهيد، سپس سراغ سوالهاي پيچيده يا سوالهاي وقت گير برويد.
چند نكته پيرامون حفظ سلامت جسمي و روحي
به داوطلبان آزمون سراسري توصيه ميشود در حفظ سلامت جسمي و روحي خود كوشا باشند و از همين امروز ساعت خواب خود را تنظيم كرده تا در روز امتحان با مشكل كم خوابي و خستگي مواجه نشوند.
كنكوريها هرگز از داروهاي خواب آور استفاده نكنند. چون سيستم عصبي را ضعيف كرده و سرعت عمل و قدرت تمركز را كاهش ميدهد.
اگر دراين شبها دچار كم خوابي يا بيخوابي شديد، در طول روز به هيچوجه نخوابيد و تا جايي كه امكان دارد از قهوه، چاي، نوشابه و شكلات استفاده نكنيد و به جاي اينها از ماست غليظ يا عرق بهار نارنج براي به خواب رفتن استفاده كنيد.
نگراني و اضطراب ناشي از امتحان امري طبيعي و در حد معمول آن مثبت است، چرا كه باعث تمركز و دقت بيشتر شما ميشود اما اگر دچار هيجان شديد، ضربان قلب بالا ، سردرد و ... ميشويد، اين نوعي اضطرابي منفي است و بايد سعي كنيد آرامش خود را حفظ كرده و اضطراب خود را به مرز طبيعي برگردانيد.
در طب نوين، يكي از راههاي بسيار موثر درمقابله با اضطراب و رسيدن به امنيت خاطر، داشتن ايمان قلبي و واقعي است.
برگزاري كنكور 88 بدون تغيير و در يك مرحله
دكتر ابراهيم خدايي اظهار كرد: داوطلبان هر يك از گروههاي آزمايشي پنجگانه در يك جلسه به سوالات عمومي و اختصاصي گروه آموزشي انتخابي پاسخ خواهند داد.
وي افزود: سوالات آزمون عمومي و آزمون اختصاصي براي كليه داوطلبان به صورت تستي چهار گزينهاي ميباشد و سوالات دقيقا از كتب اعلام شده دوره دبيرستان و پيش دانشگاهي نظام جديد سالي واحدي كه در دفترچه راهنماي شماره يك آزمون سراسري سال 1388 به عنوان منابع طرح سوال اعلام شد، طراحي شده است.
به گفته وي، در طراحي هر درس از بخش، قسمت، مبحث يا فصولي كه وزارت آموزش و پرورش بر اساس بخشنامههاي رسمي مطالب آن بخش، قسمت، مبحث يا فصول را حذف نموده، سوال طراحي نشده است.
تعداد سوالات گروههاي آزمايشي 5گانه كنكور88 و مدت زمان پاسخگويي به آن
وي با بيان اينكه كليه داوطلبان بايد به سوالات دفترچه شماره يك يعني دفترچه سوالات عمومي پاسخ دهند، گفت: تعداد سوالات دروس عمومي كنكور 88 شامل زبان و ادبيات فارسي، زبان عربي، فرهنگ و معارف اسلامي و زبان انگليسي هر كدام 25 سوال است كه داوطلبان بايد در 75 دقيقه به آنها پاسخ دهند.
وي افزود: همچنين داوطلبان گروه آزمايشي علوم رياضي و فني در دفترچه اختصاصي بايد به 55 سوال رياضيات، 45 سوال فيزيك و 35 سوال شيمي در 175 دقيقه پاسخ دهند.
خدايي ادامه داد: براي داوطلبان گروه آزمايشي علوم تجربي 3 دفترچه اختصاصي در نظر گرفته شده است كه در دفترچه شماره 2، 25 سوال زمين شناسي به مدت پاسخگويي20 دقيقه در نظر گرفته شده است و براي مدت پاسخگويي به سوالات دفترچه شماره 3 با 30 سوال رياضي، 50 سوال زيست شناسي،30 سوال فيزيك و 35 سوال شيمي، 155 دقيقه و در دفترچه شماره 4، با 20 سوال بهياري ويژه بهياران شاغل دارنده ديپلم بهياري 20 دقيقه در نظر گرفته شده است.
وي با اشاره به تعداد سوالات در گروه آزمايشي علوم انساني، گفت: همچنين براي داوطلبان گروه آزمايشي علوم انساني نيز 3 دفترچه در نظر گرفته شده، كه در دفترچه شماره 2، براي پاسخگويي به 20 سوال رياضي و 15 سوال اقتصاد 35 دقيقه و دفترچه شماره 3 براي پاسخگويي به30 سوال زبان و ادبيات فارسي، 20 سوال زبان عربي، 30 سوال تاريخ و جغرافيا،20 سوال علوم اجتماعي، 25 سوال فلسفه و منطق و20 سوال روانشناسي 130 دقيقه و 20 سوال اصول و عقايد و فقه ويژه دارندگان مدرك پيش دانشگاهي علوم و معارف اسلامي نظام جديد 20 دقيقه در نظر گرفته شده است.
به گفته وي، همچنين در 2 دفترچه سوالات گروه آزمايشي هنر، براي پاسخگويي به30 سوال درك عمومي هنر،30 سوال درك عمومي رياضي و فيزيك 65 دقيقه و دفترچه شماره 3 با 20 سوال ترسيم فني، 20 سوال خلاقيت تصويري و تجسمي، 20 سوال خلاقيت نمايشي، 20 سوال خلاقيت موسيقي و 20 سوال خواص مواد 100 دقيقه در نظر گرفته شده است.
دكتر خدايي در خاتمه تصريح كرد: در دفترچه شماره 2 گروه آزمايشي زبانهاي خارجي داوطلبان ميتواند به70 سوال زبان تخصصي (انگليسي، فرانسه و آلماني) در 105 دقيقه پاسخ دهند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)