جواب سوال منو ندادين ؟ رمزينه مگه كتاب براي حسابان داره ؟
اگه در سطح پاييني هستين توصيه ميكنم كتاب ژرف انديشان يا كتاب انتشارات مدرسه رو بگيرين براي حسابان ميتونه شما روبه سطحي برسونه كه از اين كتابهاي با سطح علمي بالا استفاده كنين
جواب سوال منو ندادين ؟ رمزينه مگه كتاب براي حسابان داره ؟
اگه در سطح پاييني هستين توصيه ميكنم كتاب ژرف انديشان يا كتاب انتشارات مدرسه رو بگيرين براي حسابان ميتونه شما روبه سطحي برسونه كه از اين كتابهاي با سطح علمي بالا استفاده كنين
برای حسابان رمزینه کتاب زده به قول این دوستمون:
در ضمن خیلی ضعیف نیستم و سوالهای تشریحی امتحانات نهایی رو میتونم حل کنم اما در تست زنی در دروس اختصاصی به ویزه هندسه و ریاضی مهارت کافی رو ندارم و برای همین میخوام این تابستون حسابی ریاضی 2 و حسابانو خوب یاد بگیرم
کتاب تست بله. ولی کتاب آموزشی خبر ندارم.جواب سوال منو ندادين ؟ رمزينه مگه كتاب براي حسابان داره ؟
منم چیزایی که تو پست قبلی گفتم، همش منظورم کتاب تستش بود.
موفق باشید
آموزشی نداره
البته شاید به خاطر کیم ایل سونگ یکی بنویسه![]()
منم به همین دلیل می خوام بهترین کتابو داشته باشمو وقتمو روی همون بزارم تا کاملا روش مسلط شم
حالا این خیلی سبز از گاج و دو جلدی برا کنکور بهتره اگه من فقط بخوام رو یه کتاب کار کنم
من با این که دومم فک نکنم وقت اینو داشته باشم که برا ریاضی دو تا کتابو کار کنم
اااااااااقققققااااااایون و خانومها ایاد فیلی dvd داره
سلام!
یه سوال داشتم
واسه ادبیات اگه لغات آخر کتاب و توضیحات رو فیشنویسی کنم، کافیه؟
تاریخ ادبیاتها رو چطور کلش رو باید فیشنویسی کنم یا فقط نام کتابها و نویسندههاش؟
ما از آخر شروع ميكنيم ديگه . من نديدم اياد فيلي دي وي دي داشته باشهاااااااااقققققااااااایون و خانومها ایاد فیلی dvd داره
كتاب زبان انگليسي هم به عرض دوستان برسانم كه مبتكران شهاب اناري قطعا از خيلي سبز بهتره ولي قيمت بالايي داره . اگه بخوايد كه كاملا ياد گرفته بريد سر كنكور بهتره كمي بيشتر خرج كنين و شهاب اناري رو بگيرين
كتاب ادبيات هم بنظرم سبز هاي گاج خيلي مناسبه . همه ميتونند ببينند اثر و آثار اون رو
فيزيك رو من اكيدا تاكيد دارم و خيلي زياد تاكيد ميكنم كه خيلي سبز بگيريد خصوصا فيزيك 3 .
زبان فارسي هم دوستان چه گاج سبز بگيرن چه رمزينه هردو خوبه و شديدا بدردشون ميخوره
البته يادتون باشه ها :
مشك آن است كه ببويد.... نه آن كه عطار بگويد![]()
Last edited by yarane-naghdi; 18-06-2010 at 14:32. دليل: اشتباه
نه -چون يه سري لغات هست كه نه اون آخر هست و نه تو توضيحات و اتفاقا تو كنكور هم اومدند(مثلا غمز رياضي87)
در مورد تاريخ ادبيات هم كلش نيازه مثلا تو همون 87 يه سري توضيحات نوشته بعد گفته مربوط به كدوم كتابه(جوابش هم ميشه ويس و رامين)
کسی اینجا ریاضیات تجربی خیلی سبزو دیده؟
ریاضی 2 چی بگیرم کنکور 80 به بالا بزنم (فقط می تونم یه کتابو به طوره کامل بررسی کنم )
1.گاج سفید 2.دو جلدی مبتکران 3.خیلی سبز
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)