تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 429 از 1137 اولاول ... 329379419425426427428429430431432433439479529929 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,281 به 4,290 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

پروفشنال Alamate Soal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

به نظر من ،درسته که سطح علمی محمود نصیری بالاتره و حتی کتابی برای المپیاد ریاضی تالیف کرده اما برای دانش اموز متوسطی مثل من که کتابهای سالهای قبلشو نخونده فایده ای ندارهمحمود نصیری فرضو بر این میزاره که کتابهای قبلیشو خوندی!!!

خب حالا مجبور شدم کتاب رمزینه رو تو همین یه هفته بگیرم !!!
    جواب سوال منو ندادين ؟‌ رمزينه مگه كتاب براي حسابان داره ؟‌

اگه در سطح پاييني هستين توصيه ميكنم كتاب ژرف انديشان يا كتاب انتشارات مدرسه رو بگيرين براي حسابان ميتونه شما روبه سطحي برسونه كه از اين كتابهاي با سطح علمي بالا استفاده كنين

2. این کاربر از Alamate Soal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه POUYOL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    اصــــــــفـهـان

پيش فرض

اگه در سطح پاييني هستين توصيه ميكنم كتاب ژرف انديشان يا كتاب انتشارات مدرسه رو بگيرين براي حسابان ميتونه شما روبه سطحي برسونه كه از اين كتابهاي با سطح علمي بالا استفاده كنين

برای حسابان رمزینه کتاب زده به قول این دوستمون:

من هم رمزینه رو دیدم هم ده استاد.
    ده استاد تستاش طبقه بندی شدست و تستای آسون رو از سخت و خیلس سخت و متوسط جدا کرده و گفته مثلا اول تستای آسونو بزنین.
    ولی رمزینه این کارو نکرده و فقط تستای تالیفی رو از کنکور و سنجش و گزینه ی دو و... جدا کرده.ولی بجاش یه پاسخ تشریحی داره در حد برزیل سال 1986 .و تو پاسخ تشریحیش درسنامه هم داره ولی ده استاد درسنامه نداره اگه درست گفته باشم.
    رمزینه نکات خیلی خوبی گفته تو پاسخ های تشریحیش.
    و در کل رمزینه واقعا بهتره.
    کتاب تست رمزینه سه جلده:
    جلد اول:تست دیفرانسیل وحسابان که از فروشگاه رمزینه میتونی بخری و برات میفرستن.من خودم این دوشنبه سفارش دادم.که یه قسمتش مال سوم هم توش هست.مثل حد و قدرمطلق و جز صحیح و بقیش مال پیش دانشگاهیه.
    جلد دوم:نست دیفرانسیل دو که هنوز چاپ نشده و فکر کنم تا مهر چاپ بشه و همش مال پیش دانشگاهیه
    جلد سوم:حسابان و ریاضیات پایه که همه جا گیر میاد من خودم دارمش و خیلی توپه ولی بخش حد و اینا که گفتم تو این جلد نیست و تو جلد اولش گفته.
    واسه خودمون که سومیم فعلا جلد یک و سومش کافیه و جلد دومش که هنوز چاپ نشده رو فکر نکنم لازم داشته باشیم.
    برای آرایه های ادبی کلک معلم رو بگیر.واسه تاریخ ادبیات خودم چیزی ندارم و نمیدونم.
    سوالی بود در خدمتم.

در ضمن خیلی ضعیف نیستم و سوالهای تشریحی امتحانات نهایی رو میتونم حل کنم اما در تست زنی در دروس اختصاصی به ویزه هندسه و ریاضی مهارت کافی رو ندارم و برای همین میخوام این تابستون حسابی ریاضی 2 و حسابانو خوب یاد بگیرم

پروفشنال vahid-p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    دانشكده مهندسی کامپیوتر امیرکبیر-نرم افزار ( سابقا م.پز

پيش فرض

کتاب تست بله. ولی کتاب آموزشی خبر ندارم.
    منم چیزایی که تو پست قبلی گفتم، همش منظورم کتاب تستش بود.
    موفق باشید

5. 2 کاربر از vahid-p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

آموزشی نداره
    البته شاید به خاطر کیم ایل سونگ یکی بنویسه

داره خودمونی میشه sarinagasemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

یه پیشنهاد ریاضیات تجربی خیلی سبز رو بگیر
    ولی با توجه به اینکه گفتی می خوایی جزو نفرات تک رقمی باشی مبتکران رو هم علاوه کنی بهتره ولی اینو بدون که برای اینکه بهترین رتبه رو بیاری نباید تمام کتاب تست های موجود در بازار رو داشته باشی فقط باید تست هایی که میزنی رو تحلیل کنی و بفهمی که چی شده در این صورت حتی اگه اشتباه هم جواب دادی مهم نیست چون یه چیزی یاد گرفتی و هدف فقط همینه

در ضمن از کتاباتون به بهترین نحو استفاده کنین چون توی این جنگ مهم نیست چه سلاحی دارید مهم اینه که از سلاحتون کی و کجا استفاده کنید
    منم به همین دلیل می خوام بهترین کتابو داشته باشمو وقتمو روی همون بزارم تا کاملا روش مسلط شم
    حالا این خیلی سبز از گاج و دو جلدی برا کنکور بهتره اگه من فقط بخوام رو یه کتاب کار کنم
    من با این که دومم فک نکنم وقت اینو داشته باشم که برا ریاضی دو تا کتابو کار کنم

8. 2 کاربر از sarinagasemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

اااااااااقققققااااااایون و خانومها ایاد فیلی dvd داره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام!
    یه سوال داشتم
    واسه ادبیات اگه لغات آخر کتاب و توضیحات رو فیش‌نویسی کنم، کافیه؟
    تاریخ ادبیات‌ها رو چطور کلش رو باید فیش‌نویسی کنم یا فقط نام کتاب‌ها و نویسنده‌هاش؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه yarane-naghdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    نزدیکیای خلیج همیشه فارس

پيش فرض

اااااااااقققققااااااایون و خانومها ایاد فیلی dvd داره
    ما از آخر شروع ميكنيم ديگه . من نديدم اياد فيلي دي وي دي داشته باشه

كتاب زبان انگليسي هم به عرض دوستان برسانم كه مبتكران شهاب اناري قطعا از خيلي سبز بهتره ولي قيمت بالايي داره . اگه بخوايد كه كاملا ياد گرفته بريد سر كنكور بهتره كمي بيشتر خرج كنين و شهاب اناري رو بگيرين

كتاب ادبيات هم بنظرم سبز هاي گاج خيلي مناسبه . همه ميتونند ببينند اثر و آثار اون رو

فيزيك رو من اكيدا تاكيد دارم و خيلي زياد تاكيد ميكنم كه خيلي سبز بگيريد خصوصا فيزيك 3 .

زبان فارسي هم دوستان چه گاج سبز بگيرن چه رمزينه هردو خوبه و شديدا بدردشون ميخوره

البته يادتون باشه ها :

مشك آن است كه ببويد.... نه آن كه عطار بگويد
    Last edited by yarane-naghdi; 18-06-2010 at 14:32. دليل: اشتباه

12. 3 کاربر از yarane-naghdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

نه -چون يه سري لغات هست كه نه اون آخر هست و نه تو توضيحات و اتفاقا تو كنكور هم اومدند(مثلا غمز رياضي87)
    در مورد تاريخ ادبيات هم كلش نيازه مثلا تو همون 87 يه سري توضيحات نوشته بعد گفته مربوط به كدوم كتابه(جوابش هم ميشه ويس و رامين)

14. 2 کاربر از behnamrizi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sarinagasemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

کسی اینجا ریاضیات تجربی خیلی سبزو دیده؟
    ریاضی 2 چی بگیرم کنکور 80 به بالا بزنم (فقط می تونم یه کتابو به طوره کامل بررسی کنم )
    1.گاج سفید 2.دو جلدی مبتکران 3.خیلی سبز

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •