سلام
دوستم ترم اول مترجمی زبان انگلیسیه
چه توصیه هایی براش دارید؟
ممنون
سلام
دوستم ترم اول مترجمی زبان انگلیسیه
چه توصیه هایی براش دارید؟
ممنون
چه مقطعیه؟
من خودم الان ترم یک کارشناسی ناپیوسته هستم و تنها راهی که پیدا کردم "درس خوندنه" با توجه به این که من کاردانیمو توی یه رشته ی غیرمرتبط هم گرفتم.
بهش بگو درس بخونه.![]()
دم شما گرم!
خوب که اینو گفتی!
چون نه به فکر خودم و البته نه به فکر دوستم رسیده بود!( شوخی )
ـــــــــ
نه منظورم کارهای دیگس
ببین ما درس میخونیم کارهای مربوط به کلاس رو انجام میدیدم اما اگر یه سری کارها رو هم در کنارش انجام بدیم به اینده خودمون کمک میکنیم
تو این وقتا باید از تجربه بقیه استفاده کنی تا به اون کارها برسی!
دوست من کارهای که بنظرم میاد لازم هست شما انجام بدی جدای از مطالعات دانشگاهی اینکه سعی کن دامنه لغویت رو افزایش بدی برای این کار بهت پیشنهاد میکنم کتاب 1100words you need to know رو حتما حتما از همین حالا که ترم اول هستی شروع به خوندن کنی ببین حد اقل خیلی کم که در نظر بگیریم سه سال وقت داری تا این کتاب رو بخونی پس از همین حالا شروع کن و این کتاب رو مطالعه کن این لغات واقعا ضروری و مهم هستن ( اگه بخای کارشناسی ارشد هم بری که بلد بودن این کتاب واقعا ضروری هست)
چیز دیگه ای که باید خیلی بش توجه کنی توانایی شنیداریت هست تو این سایت میتونی سخنرنی افراد مختلف به همراه متن سخنرانیشون رو پیداکنی کمک خوبیه برای افزایش توانایی شنیداری . به تلفظ لغات دقت کن - شیوه ادای لغات در شرایط مختلف رو دقت کن - خلاصه گوشت رو به شنیدن عادت بده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از گرامر هم غافل نباش البته فکر میکنم با گرامر به اندازه کافی تو داشگاه آشناشی ماکه modern english رو هر دو جلدش رو تو دانشگاه خوندیم
اگه کتاب digest رو هم برای گرامر مطالعه کنی بد نیست اونم کتاب خوبیه.
در رابطه با گفتارهم از همین حالا جدی بگیر میتونی بیرون کلاس بری یا با دوستات توی دانشگاه انگلیسی صحبت کن
مهم تر ازهمه این که سر کلاس ها ساکت نباش هر جوری شده حرف بزن - و از استادا بخواه که اشکالاتت رو بگن و ناامید نشو-
Last edited by sajjad1973; 21-11-2010 at 17:40.
ممنون
حرف های تازه زیاد داشتی
از بقیه دوستانم میخوام اگر نکته دارند ذکر کنند
سلام
یک متن درباره ی garbage incineration میتونید برام پیدا کنید
به نظرمن it رو میشه life در نظر گرفت اینطوری هم معنی درست میشه و هم با تبلیغات جور درمیاد.
THAT'S WHAT YOU WANT TO ENJOY your LIFE
![]()
سلام .
ببخشید، خیلی معذرت میخواممیخواستم بدونم در چه مواقعی حرف C "س" تلفظ میشه و چه موقع "ک" . مثل City و Car
و همین سوال در مورد S . چه موقع تلفظش اس هست و چه موقع ز ؟!
ممنون.
اگر بعد از حرف C یکی از حروف I,E,Y باشه، صدای "س" میده و در غیر این صورت صدای "ک" میده...
در مورد S هم قانون خاصی وجود نداره که همه جا صدق کنه...
سلام
برای دانشگاه صنعتی کدام درست است؟
university of technology یا
industrial university ?!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)