تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 429 از 1135 اولاول ... 329379419425426427428429430431432433439479529929 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,281 به 4,290 از 11349

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

Lاون مدلهاي دهه 90 رو دقيقا نيمدونم منظورتون كدومهاست؟ اگر عكسي از اون بگذاري بهتره. اگر منظور همون رادياليهاي معروف باشه كه ظاهرا لوازمش خوب گير نمياد و تعميراتش هم خيلي سخته.
    ظاهرا فعلا بهترين گزينه همين كمپرسورهاي موجود توي بازار هست كه نو هستند و لوازم فراواني هم دارن.
    اين كمپرسوري كه روي اين نوا هست رو ببينيد. بيشتر از اين نوع مناسبه.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

يك مسئله ديگه كه الان به ذهنم رسيد تفاوت اندازه پوليهاي سر ميل لنگ با كمپرسور هست كه هرچقدر پولي ميل لنگ نسبت به پولي سر كمپرسور بزرگتر باشه نسبت گردش هم متفاوت ميشه و كمپرسور با سرعت بيشتري ميچرخه. شايد اون كولر ساز هم منظورش اين بوده كه مثلا پولي سر ميل لنگ شورلت بزرگتر از مال پرايد هست و اين تفاوت تعداد چرخشها در سرعت بالاتر به كمپرسور فشار زيادي وارد كنه و باعث خرابي زودرس اون بشه.
    در مورد جوش دادن آلومينيم به مس خيلي جستجو كردم و تنها چيزي كه پيدا شد اين بود:
    ظاهرا اين روش خيلي خاص و مختص شركتهاي توليدي با امكانات و تجهيزات و افراد متخصص در اين مورد باشه كه معلومه در دسترس ما نيست. بنابر اين فكر نميكنم بشه از راديات الومينيومي براي ماشين شما استفاده كرد( در صورتي كه مخازن مسي باشند) اما اگر مخازن رو هم از آلومينيوم بسازند بايد ديد كه قطر و ضخامت اون فلز آلوميبيوم كه براي مخازن استفاده ميشه استحكام كافي رو داره يا نه؟ بخصوص كه در ناحيه گلويي در راديات و دوتا مجراي ورود و خروج آب و محل نصب راديات روغن گيربكس
    , کامارو قرمز مدل 1978 , موتور قرمز - فنی بسیار سالم , بیمه - معاینه
    1390/5/6 الی 1390/5/7
    09123600623

, ایمپالا - کاپریس , مدل 1978 , دو درب - آبی
    09194628500
    Last edited by camaro lt; 28-07-2011 at 13:18.

2. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای امریکایی diyukis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

سلام من اومدم .
    روز بخیر خدمت همه.
    این حاصل تلاش من در یک هوای فوق العاده گرم و شرجی بود.
    بقیه عکس ها رو هم میزارم براتون.
    با راهنمایی های علی آقا تونستم اون تشکیلات کولرو باز کنم که خداییش خیلی سخت بود.

Last edited by diyukis; 28-07-2011 at 14:04.

4. 2 کاربر از diyukis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

خب بالاخره موفق شدي. اين كار كمي نيست و الان ديگه توي اين قسمت ميشه گفت تبحر پيدا كردي.
    حالا مابقي پيچهاي دور يونيت رو باز بكن و اواپراتور رو در بيار و براي چك كردن پيش همون كولر ساز ببر.از توي عكس مشخص نيست اما اگر چرب شده احتمالا نشتي از خودش بوده و عمر مفيدش تمام شده. الان اگر بخواهي يك اواپراتور جديد بگيري بايد در محل اين يكي جايگزين بشه . بنابر اين الان مقدار فضاي موجود براي اين كار رو در نظر داري و ميتوني متوجه بشي كه مثلا اگر مال پرايد يا پژو باشه امكانش هست يا نه؟( از نظر ابعاد و البته بيشتر لوله هاي ورودي و خروجي) من بازهم توصيه ميكنم نمونه خودش رو بگيري كه ديگه دردسر جاسازي كردن نداشته باشي البته اگر اين خراب بود.
    بقيه چيزها رو هم ميتوني چك كني. مثل اون مقاومت چهار فيشه كه مال سرعتهاي مختلف فن هست و قبلا توضيح دادم. كمي پاينتر از اون يه ترانزيستور قابلمه اي هست كه با دوتا پيچ بسته شده. دقيقا نيمدونم كارش چيه شايد يه جور پارازيت گير باشه تا از پارازيتهاي موتور فن در راديو جلوگيري بكنه و يا اينكه نوسانات برقي كه براي موتور فن ميره رو كم بكنه.
    يك رله هم داره كه كنارش هست و در واقع اون رله دوكاره است و احتمالا براي تقويت خود موتور فن نصب شده .
    وقتي كل يونيت از متعلقات باز شد بشورش و تمام جرمها و چسبها و احتمالا ابرهاي موجود پوسيده شده رو ازش بكن.
    در مورد اون فن هم كه توضيح دادم چيكار كني. البته اگر خواستي باز بكني بگو تا بيشتر توضيح بدم.
    Last edited by camaro lt; 28-07-2011 at 22:34.

6. 3 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoud glx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Abroad

پيش فرض

دوستان آمپرهای خراب برای کامارو رو میشه تعمیر کرد ؟ اگر نه با چه مقدار هزینه میشه آمپرها رو عوض کرد ؟
    کلا آمپرهاش کار نمی کنه و تعطیله . . .

سوال دوم در مورد کندانسور کولر که خراب هستش . باید عوض بشه یا تعمیر میشه ؟ چقدر هزینه داره ؟
    مرسی .

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

در مورد آمپر بايد ببينين خرابي از كجاست؟
    اگر از مدارهاي پشت اون باشه احتمالا بخاطر قطع شدن مدار در اون مدارات طلقي هست كه بيشتر ماشينها به اين شكل هستند و با لحيم كاري يا جايگزين كردن سيم مناسب ميشه تعمير كرد و من بارها انجام دادم.
    اگر كيلومتر خراب باشه اونم تا حدودي ميشه البته بيشتر تعمير كار كيلومتر اينو انجام ميده. در مورد بقيه موارد مثل درجه اب و آمپر باطري بايد ببينين مشكل از خود اونهاست يا از مبدا( فشنگي حرارت و يا دينام)
    يك مورد ديگه وجود تعدادي مقاومت امپر در اين مدارات هست كه اگر خراب بشن بايد تعويض بشه و خرابي اونها روي دقت و كاركرد صحيح اون نشانگر تاثير ميگذاره. توي ماشين آمريكايي تقريبا به شكل مكعب مستطيل كوچيك اندازه يه آدامس شيك هست!
    كندانسور معمولا سوراخ بشه ديگه تعمير كردنش فايده نداره و احتمال نشتي بازم هست. بهتره كه تعويض بشه. البته مقدار خرابي هم شرطه. سوراخ خيلي ريز تا صدمه بزرگ خيلي متفاوته..قيمتها هم متفاوته.من دست دوم بيوك رو گرفته بودم 10 تومان و خوب هم بود. الان حتما خيلي گرانتر شده. البته مال ماشينهاي ديگه هم ميشه نصب كرد چون جاي زيادي نميگيره و تنها جلوي راديات بسته مبشه
    Last edited by camaro lt; 28-07-2011 at 23:35.

9. 3 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه amiva's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان آمپرهای خراب برای کامارو رو میشه تعمیر کرد ؟ اگر نه با چه مقدار هزینه میشه آمپرها رو عوض کرد ؟
    کلا آمپرهاش کار نمی کنه و تعطیله . . .

سوال دوم در مورد کندانسور کولر که خراب هستش . باید عوض بشه یا تعمیر میشه ؟ چقدر هزینه داره ؟
    مرسی .
    سلام، مبارک باشه اقا، بالاخره کامارو خریدید؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoud glx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Abroad

پيش فرض

سلام . والا جریان داره این کامارو . . . اینها که نوشتم مربوط به کاماروی من نیست و برای یکی از دوستان هستش .
    فعلا یکی قولنامه شده تهران هم هستش موتور 350 و LT و . . . که اگر نهایی شد همینجا عکسهاش رو میزارم . خودم هنوز ماشین رو ندیدم و اصلا نمیدونم چقدر سالمه !! چون پسرعمه ام برام دیده و گرفته . یک ماشین خیلی خاص و البته کاملا فابریک و سالم دیگه هم هستش که اون رو هم گرفته واسه من که همین حالا مشتری داره و اصلا توانایی نگهداریش رو ندارم بعلت مخارج و مهم تر از همه جای پارک !! همین کامارو رو هم اگر از تهران بخوام منتقل کنم خوزستان اصلا جای پارک ندارم براش و باید توی خیابون باشه . فعلا کمی برنامه هام بهم خورده چون احتمالا محل کارم داره به جای دیگه تغییر پیدا می کنه .

فعلا قصد نداشتم اینجا اطلاع بدم چون هنوز نهایی نشده . دلیل نهایی نشدنش هم اینه که من هنوز هیچ کدوم ماشین ها رو ندیدم ... ایشالا بزودی خبر نهاییش رو میدم .

علی جان مرسی از توضیحات . . . پس چندان پیچیده هم نیست . و البته اینطور که میگی هزینه ای هم نداره ! فکر کردم حالا یه 300 - 400 هزار تومنی باید خرج بشه : دی
    Last edited by masoud glx; 28-07-2011 at 23:52.

12. 2 کاربر از masoud glx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

راستي جناب diyukis الان كه يونيت كولر باز شده يك نگاهي به محل نصب اون روي بدنه بنداز و ببين يك شماره اونجا حك شده يا نه؟ توي كامارو اينجوري بود و بخشي از شماره وين كد را اونجا حك كرده بودن و تا زماني كه يونيت باز نميشد قابل ديدن نبود و گويا براي ايمني بيشتر كه دستكاري نشه جايي حك شده بوده كه راحت در دسترس نيست و يا اينكه از معرض صدمه دورتر باشه.

14. این کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال خودروهای امریکایی diyukis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

راستي جناب diyukis الان كه يونيت كولر باز شده يك نگاهي به محل نصب اون روي بدنه بنداز و ببين يك شماره اونجا حك شده يا نه؟ توي كامارو اينجوري بود و بخشي از شماره وين كد را اونجا حك كرده بودن و تا زماني كه يونيت باز نميشد قابل ديدن نبود و گويا براي ايمني بيشتر كه دستكاري نشه جايي حك شده بوده كه راحت در دسترس نيست و يا اينكه از معرض صدمه دورتر باشه.
    با تشکر از شماعلی آقای عزیز و دوست داشتنی.
    بابت همه راهنمایی هاتون ممنونم.

والا امروز صبح که وقت نکردم برم سر وقت یونیت.ایشالا اگر عمری بود عصر یه گالن بنزین میگیرم و میرم سراغش هم بازش میکنم هم کثافت و گردو خاک احتمالیشو پاک میکنم.در مورد اون شماره هم چشم یه سر میزنم اگر شماره ای بود عکسشو میزارم اینجا.
    وقتی به سیستم های خودرو سازی اون زمان آمریکا نگاه میکنی به این نتیجه مرسی خودرو ساز های امریکایی در عین سادگی نهایت دقت،ظرافت ، امنیت و آسایش برای استفاده کننده ها رو در نظر داشتند و محصولی که ارایه میکردن دارای بیشترین بازدهی و کیفیت بوده.اونم کی 37 سال پیش.تازه خودروهای مثه کامارو و پونتیاک خودرو های معمولی و غیر لوکس بودن.تصور کنین خودرویی مثه ریویرا یا فلیت وود و یا سایر خودرو های لوکس چه آرامشی به استفاده کننده هاش هدیه میدادن.

16. این کاربر از diyukis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

عصر یه گالن بنزین میگیرم و میرم سراغش
    ممنون از لطف شما. من فقط تجربه هاي خودم رو گفتم كار اصلي رو شما كه اچار دستت هست انجام دادي
    توصيه ميكنم از بنزين استفاده نكني. اول با آب و تايد بشورش و اگر جايي جرم زياد بود با كاردك بتراش. اگر خيلي سخت بود يه مقداري نفت سفيد يا همان بنزين كمي بهش بزن تا خيس بخوره بعد بتراش. نميدونم بنزين روي اين يونيت تاثير منفي داره يا نه؟ ممكنه بهش صدمه بزنه..

اين پونتياك احتمال زياد سركاريه ! از قيمتي كه داده و فرم عكسش ميشه فهميد. كسي زنگ زد خبرشو بگه!
    Last edited by camaro lt; 30-07-2011 at 14:10.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •