تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 429 از 1126 اولاول ... 329379419425426427428429430431432433439479529929 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,281 به 4,290 از 11255

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع دانشــگاه پیــــــام نــــــــور

اگه نباشه جاش خالی می مونه bigman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

نه نميشه .از فيزيك 2 رو بايد همزمان با فيزيك 2 يا بعد از پاس كردن فيزيك 2 برداريد.
    درسایی که پیش نیاز داره مثل اصول حسابداری 1 و 2 یا هر درس دیگه ای اگه 1و برداری بری سر امتحان و قبول نشی از ترم بعدش با هماهنگیه کارشناس رشته میتونی هم 1 و هم 2 رو با هم برداری
    ممنون بابت جوابتون
    جواب سوال اولم را هنوز ندادين

منتظرم

2. این کاربر از bigman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای sansi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

آقا اين درس آزمايشگاه فيزيك 1 چرا توي ليست انتخاب واحد نيست ؟؟؟
    دانشگاهتون اين واحد رو اين ترم ارائه نداده براي همين توي ليست نيست.

فردا ثبت نام فراگیر شروع میشه، درسته؟

ثبت نام اینترنتی هست دیگه درسته؟
    بله طبق اخرين خبري كه داده بودن از فردا شروع ميشه و ثبت نام هم اينترنتي هست.

دوستان ميشه يكم درباره درس تربيت بدني توضيح بدين؟
    ميخوام ببينم مثل همون زنگ ورزش تو دبيرستان هست يا يه درس تئوريه.
    قسمت عملي واحد تربيت بدني 1 در مورد امادگي جسماني و تربيت 2 در مورد رشته هاي واليبال و بسكتبال و .. هست.2 تا 20 نمره داره كه يكي براي امتحان عملي و اونيكي براي امتحان كتبي (تستي) هستش.

4. 3 کاربر از sansi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه fateme_rauf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    شهر رویاها

پيش فرض دانلود رایگان دفترچه کارشناسی فراگیر 90 دانشگاه پیام نور

به گزارش اخبار پیام نور ، ثبت‌نام اينترنتی آزمون فراگير كارشناسی ۹۰ از فردا ۲۴ مهرماه ۹۰ و كارشناسی ارشد دانشگاه پيام نور از ۳ آبان از طريق سايت سازمان سنجش به نشانی sanjesh.org ، آغازمی شود.
    http://www.pnunews.com/post-807.aspx

6. این کاربر از fateme_rauf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه PNUNA.COM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    پایگاه خبری دانشجویان پیام نور :: PNUNA.COM

پيش فرض

دانلود رایگان دفترچه مقطع کارشناسی آزمون دوره جدید فراگیر ۹۰ دانشگاه پیام نور (نوبت بیست و سوم)

http://pnuna.com/?p=10612

.

8. این کاربر از PNUNA.COM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه PNUNA.COM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    پایگاه خبری دانشجویان پیام نور :: PNUNA.COM

پيش فرض

اختلالات سایت گلستان دلیل افزایش شهریه دانشجویان دانشگاه پیام نور

http://pnuna.com/?p=10625

.

---------- Post added at 10:51 PM ---------- Previous post was at 10:50 PM ----------

دانلود رایگان دفترچه مقطع کارشناسی آزمون دوره جدید فراگیر ۹۰ دانشگاه پیام نور (نوبت بیست و سوم)

http://pnuna.com/?p=10612

.

10. 4 کاربر از PNUNA.COM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه omid_egh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    ATMOSPHer

پيش فرض

دوستان ميشه يكم درباره درس تربيت بدني توضيح بدين؟
    ميخوام ببينم مثل همون زنگ ورزش تو دبيرستان هست يا يه درس تئوريه.

من تربیت بدنی 1 این اشتباهو کردم فکر کردم درس عملیه ولی تربیت بدنی 1و 2 کاملا تئوریه که اگه قبول بشی معمولا عملیشم نمره قبولی میدن

12. این کاربر از omid_egh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه javad026's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سعید حسامی ، قائم مقام رئیس دانشگاه پیام نور در نشستی خبری که امروز – ۲۳ مهرماه ۱۳۹۰ – در سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور برگزار شد ، در بخشی از صحبت‌های خود در پاسخ به این سؤال که به رغم تاکید مسئولان دانشگاه پیام نور چرا این دانشگاه در این سال تحصیلی جدید ۲۰ درصد افزایش شهریه دارد، گفت: افزایش شهریه دانشجویان دانشگاه پیام نور حقیقی نیست و این مشکل به دلیل اختلالی است که در سایت گلستان دانشگاه پیام نور به وجود آمده است.
    وی همچنین افزود : تمام شهریه اضافی به دانشجویان باز گردانده می‌شود و دانشجویان نگران این موضوع نباشند

واقعا دانشگاه مسخره ای پیام نور-تواین تایپیك یك عده نوشتند كه ممكنه سایت قاطی كرده باشه ودرنتیجه شهریه ها افزایش پیداكرده باشه -من باورنكردم گفتم چه ربطی داره حالا قایم مقام دانشگاه داره این رو تایید میكنه من نمیدونم تاحالا شده این سایت گلستان موقعی كه اخرترم نمره های دانشجوها اعلام می شه مثلا 20 نه فقط5 درصد نمره هارو افزایش بده یا نه

14. 4 کاربر از javad026 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sansi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سعید حسامی ، قائم مقام رئیس دانشگاه پیام نور در نشستی خبری که امروز – ۲۳ مهرماه ۱۳۹۰ – در سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور برگزار شد ، در بخشی از صحبت‌های خود در پاسخ به این سؤال که به رغم تاکید مسئولان دانشگاه پیام نور چرا این دانشگاه در این سال تحصیلی جدید ۲۰ درصد افزایش شهریه دارد، گفت: افزایش شهریه دانشجویان دانشگاه پیام نور حقیقی نیست و این مشکل به دلیل اختلالی است که در سایت گلستان دانشگاه پیام نور به وجود آمده است.
    وی همچنین افزود : تمام شهریه اضافی به دانشجویان باز گردانده می‌شود و دانشجویان نگران این موضوع نباشند

واقعا دانشگاه مسخره ای پیام نور-تواین تایپیك یك عده نوشتند كه ممكنه سایت قاطی كرده باشه ودرنتیجه شهریه ها افزایش پیداكرده باشه -من باورنكردم گفتم چه ربطی داره حالا قایم مقام دانشگاه داره این رو تایید میكنه من نمیدونم تاحالا شده این سایت گلستان موقعی كه اخرترم نمره های دانشجوها اعلام می شه مثلا 20 نه فقط5 درصد نمره هارو افزایش بده یا نه
    چرا شده توي نمره ها تغيير ايجاد بكنه ولي هيچوقت زياد نميشه هميشه كم ميكنه :دي
    مثلا خود سيستم به صورت رندمي ميانترم واسه يه درس وارد ميكنه :دي ترم پيش گرافيكم همينجوري بود بعد چند وقت درستش كردن

16. 2 کاربر از sansi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستان عزيزم در وبلاگم در مورد دانشگاه پيام نور كرج و تجربه اولين جلسه نوشتم + كاستي هاي دانشگاه و معرفي پيام نور مركز كرج اين وبلاگ رو همين امروز به وجود آوردم اميد وارم به درد دوستان بخوره.

آدرس وبلاگ: pnu-info.blogfa.com

موفق و مويد باشيد.
    Last edited by iticorp; 15-10-2011 at 22:24.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

هزینه خرید دفترچه ثبت نام کاردانی به کرشناسی فراگیر نسبت به دفترچه های دیگه خیلی بالاتره!(در حدود 65000 تومن)!برای چی؟

و اینکه برای رشته نرم افزار کامپیوتر همین درسهای مبانی و برنامه سازی در آزمون میاد؟

و برای درسهای عمومی هم زیاضی اول دبیرستان و دینی و همچنین فارسی و زبان سال های اول و دوم و سوم میاد؟

من تو هر ازمونی می بینم یکسری سوالات سخت که نمیدانم از کجای درس استخراج کرده اند تو درس می اید؟ایا منابعی هست برای فراگیر همراه با جواب؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •