اگر برنامه نویسی می کنی به این نکته درباره ی 1510 توجه کن که برای استفاده از کلید های Home و End باید کلید func را همزمان فشار بدی.
اگر برنامه نویسی می کنی به این نکته درباره ی 1510 توجه کن که برای استفاده از کلید های Home و End باید کلید func را همزمان فشار بدی.
سلام دوستان
می خواستم نظرتون را درباره ی dell studio بپرسم.
به نظر شما کی کانفیگهای خوب این مدل وارد بازار میشه؟
الان پارس لپتاپ dell studio 1535 را گذاشته با قیمت 1.320 :
نظر شما چیه؟ گرافیکش چطوره؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
من دانشجوي رشته سخت افزار كامپيوتر هستم و به برنامه هاي گرافيكي و برنامه نويسي VB.NET و برنامه نويسي صنعتي PLC علاقه دارم . براي انتخاب يه لپتاپ از بين دو مدل DELL XPS 1530 و Latitude D830 دچار مشكل شدم ( البته آحرين كانفيگشون با قيمت 1750000تومان )
علتشم جملات تبليغاتي كه در توصيف كارايي اين لپتاپها بيان ميشه . مثلا برا XPS 1530 ميگن :
پرفروشتيرين لپتاپ بر اساس سايت notebookreview ( البته در چند ماه گذشته )
مخصوص انجام بازي هاي گرافيكي سنگين و مناسب براي كار طولاني و البته زيبا و با دوام
براي Latitude ميگن :
مناسب براي حرفه اي ها ( يعني كيا ؟ )
بدنه زد ضربه و رطوبت و گرد و غبار و حرارت ( و شايد هم زد گلوله !! )
البته خودم XPS رو بخاطر زيباي و كاراييش مي پسندم و Latitude رو بخاطر full port بودن و مناسب براي كارهاي سنگين و حرفه اي بودن.
لطفا تو اين انتخاب كمكم كنيد . در ضمن اگه اطلاعاتي راجبه تفاوت كارت گرافيك اين دو مدل به من بدين ممنون ميشم .
سلام دوستان
آیا توی اصفهان جایی هست که hp dv5 رو به قیمت . مطمئن بفروشه؟
اگه میشه شماره تلفن یا آدرس بدید:
کلا شرکت دل نوت بوک های سری Latitude خودش رو برای موارد تجاری و business و صنعتی و سری XPS رو برای gaming تبلیغ میکنه.
اولی یعنی D830 بارزترین خصوصیتش اینه که از گرافیک quadro nvs استفاده میکنه که برای موارد CAD خیلی مناسبه و نه گیمینگ.
دومی یعنی XPS برای گیمینگ مناسبه.
من جای شما باشم XPS رو بر می دارم چون latitude واقعا برتری چندانی نسبت به XPS نداره و برای موارد خاص که عرض کردم مناسب خواهد بود. البته انتخاب بین این دو واقعا سخته! هر دو انتخاب های خوبی هستن و طرفدارای خاص خودش رو دارن ولی خب 1530 popular تر هست.
نوت بوک های سری Latitude معمولا فروش کمتری دارن و قشر خاصی طرفش می رن و اگر واقعا کاربرد CAD برای شما مطرح نیست فکر نمی کنم امتیاز چندانی نسبت به XPS برای شما داشته باشه.
در ضمن تراشه های گرافیکی Quadro در پردازش های پیکسلی ضعیف تر عمل میکنن و خروجی تصویر زیاد مطلوبی رو در مقایسه با تراشه های معمولی ندارن.
من یه سوال دارم از بین لپتاپ های ایسر سری aspire بهتره یا extensa?
بین aspire 5315 و extensa 4220 با کانفیگ مشابه کدام رو تو صیه می کنید؟
سلام به دوستان
با حدود دو میلیون و خورده ای چه ل÷ تا÷ی میشه گرفت؟
خودم این مدلا رو مد نظر دارم : z570 - sr190
نظرتون چیه؟
قیمت دقیقو دارید؟
دوستان عزیز خسته نباشید من بین این دو مدل لپ تاپ گیرم ! اگه ممکنه شما راهنمایی کنید که کدوم یکی بهتره !
HP DV5 1070 و Dell XPS 1530
دمه دوستان واقعا گرم ! چقدر جواب آدمو تو این انجمن میدن !!!!!!
دوستان خبری از G50 اسوس تو ايران نیست ؟؟ تو آمریکا 1600$ اگه اينجا بياد فکر ميکنید چقدر بشه ؟ اصلا ارزش داره واسش صبر کنم یا برم همین 1070 رو بگیرم ؟؟
مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)