تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 429 از 905 اولاول ... 329379419425426427428429430431432433439479529 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,281 به 4,290 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

سلام خدمت همه دوستان
    ما یه زانتیا داریم که الان چند روزیه تو پارکینگه و روشن نشده(یه هفته)، الان که رفتم روشنش کنم استارت نخورد. چراغای ماشین و کیلومترشمار روشن میشه ولی وقتی میخواد ماشین روشن بشه یه صدایی میاد مثل اینکه مثلا باتری خیلی داره به خودش فشار میاره، بعد یه صدای ؛چیک؛ میده ولی در نهایت ماشین روشن نمیشه. دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید.

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام خدمت همه دوستانما یه زانتیا داریم که الان چند روزیه تو پارکینگه و روشن نشده(یه هفته)، الان که رفتم روشنش کنم استارت نخورد. چراغای ماشین و کیلومترشمار روشن میشه ولی وقتی میخواد ماشین روشن بشه یه صدایی میاد مثل اینکه مثلا باتری خیلی داره به خودش فشار میاره، بعد یه صدای ؛چیک؛ میده ولی در نهایت ماشین روشن نمیشه. دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید.
    سلام , یه هفته مدتی نیست که باتری رو ضعیف کنه مگر اینکه باتری پیر باشه یا ماشین برق دزدی داشته باشه . بستهای باتری رو تکون بدین شاید شل باشه و آمپر زیاد رد نمیکنه . اگر بستها درست هست پس باید باتری شازژ بشه یا با سیم رابط روشنش کنین

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

با سلام به دوستان عزیزماشین بنده 405 هست . مشکل ماشین کم بودن روشنایی اون هست که شامل چراغهای جلو ، دو چراغ سقف و چراغ صندوق عقب که نورشون متمایل به زرد هست و همچین کند بالارفتن شیشهای برقی به خصوص شیشه سمت راست .اویل به این ایراد دقت نکرده بودم ولی با نور چراغ های چند 405 دیگه که مقایسه کردم اختلاف واقعا محسوس بود . تا به حال چند باتری هم عوض کردم ولی این ایراد همچنان باقی است . ممنون میشم اگه دوستان راهکاری به ذهنشون میرسه بنده رو راهنمایی بفرمایند. مدل ماشین 82 است.از توچه و لطف دوستان سپاسگزارمپیروز و پاینده باشید
    سلام . قطعه عوض کردن بدونِ تستِ اصولی کار درستی نیست و پولتون هدر میره . هر قطعه ای رو میشه تست کرد تا مطمئن شد معیوبه یا نه . تازه بعدش ممکنه قابل تعمیر باشه . شما باید با ولتمتر ولتاژ یک چراغ رو با موتور روشن و موتور خاموش چک کنین که آیا 12 ولت یا بیشتر هست . اگر کمتر از 12 بود ماشینتون مشکل داره یعنی ممکنه یه جاش اتصالی داره و برق رو ضعیف میکنه . یه راه دیگه هم داره . یه ماشین مثل ماشینتون پبدا کنین و کنار هم پارک کنین و چراخهای جلو رو روشن کنین . اگر نور ماشینتون ضعیفتره , یک لامپش رو باز کنین با لامپ اون ماشین عوض کنین . اگر هر دو لامپهای اون ماشین ( یکیش لامپ خودش و دیگری لامپ ماشین شما ) مثل هم نور داره پس برق ماشینتون مشکل داره .

4. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

سلام , یه هفته مدتی نیست که باتری رو ضعیف کنه مگر اینکه باتری پیر باشه یا ماشین برق دزدی داشته باشه . بستهای باتری رو تکون بدین شاید شل باشه و آمپر زیاد رد نمیکنه . اگر بستها درست هست پس باید باتری شازژ بشه یا با سیم رابط روشنش کنین
    فکر کنم بیشتر از یه هفته باشه(شاید ۱۲ روز)، بست های باطری شل نبود. یکی از دوستان گفت که باطریت خوابیده، گفت باید بزاری دنده ۱ بعد کلاج رو بگیری و موقعی که ماشینو دارن هل میدن باید کلاج رو آروم آروم ول کنی تا ماشین روشن بشه بعد ۱۵ دقیقه روشن بزار ماشینو و گاز بده تا باطری شارژ بشه. می خواستم بدونم نظر شما چیه؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

فکر کنم بیشتر از یه هفته باشه(شاید ۱۲ روز)، بست های باطری شل نبود. یکی از دوستان گفت که باطریت خوابیده، گفت باید بزاری دنده ۱ بعد کلاج رو بگیری و موقعی که ماشینو دارن هل میدن باید کلاج رو آروم آروم ول کنی تا ماشین روشن بشه بعد ۱۵ دقیقه روشن بزار ماشینو و گاز بده تا باطری شارژ بشه. می خواستم بدونم نظر شما چیه؟
    سلام
    با دنده 2 باید روشنش کنین .
    دنده یک خیلی سنگینه
    اگر تو سرپائینی بخواین با هل یا جاذبه روشنش کنین دنده 3 خیلی بهتره
    بله اگر دینام و باتری سالم باشه , بعد از روشن شدن دیگه دینام شارژ میکنه باتری رو .
    اگر برای مدتی بیشتر از یک هفته میخواین ماشین رو بخوابونید بهتره سیم منفی باتری رو باز کنین
    سیم مثبت رو هرگز باز نکنین
    اما یادتون نره وقتی سیم منفی باز بشه اونوقت ماشینتون بی دزدگیر میشه .
    اگه نمیخواین دزدگیر از کار بیافته پس باید چند روز یک بار یک نفر ماشین رو برای 5 یا 10 دقیقه روشن کنه بدون روشن کردن چراغها یا وسبله ی برقی دیگه
    بهتره جای ماشین هم نیم متر تغییر کنه تا شکل لاستیکها بر اثر وزن ماشین تغییر نکنه وگرنه بعداً ممکنه تابِ کلّه بگیره چون دیگه گِرد نیست چرخها .

7. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

سلام
    دنده یک خیلی سنگینه
    بله اگر دینام و باتری سالم باشه , بعد از روشن شدن دیگه دینام شارژ میکنه باتری رو .
    اگر برای مدتی بیشتر از یک هفته میخواین ماشین رو بخوابونید بهتره سیم منفی باتری رو باز کنین
    اگه نمیخواین دزدگیر از کار بیافته پس باید چند روز یک بار یک نفر ماشین رو برای 5 یا 10 دقیقه روشن کنه بدون روشن کردن چراغها یا وسبله ی برقی دیگه
    بهتره جای ماشین هم نیم متر تغییر کنه تا شکل لاستیکها بر اثر وزن ماشین تغییر نکنه وگرنه بعداً ممکنه تابِ کلّه بگیره چون دیگه گِرد نیست چرخها .
    خیلی ممنون، خیلی کمک کردین.

9. این کاربر از mtorkamanchai بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام
    دنده یک خیلی سنگینه
    اگر چراغ ماشین روشن باشه باطری از کار میفقته؟چرا ؟ سیستم باطری چطوری؟
    چرا منفی رابکشیم ولی مثبت را نه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

ماشین پراید مدل 92

بعضی وقتا در حین حرکت یه صدایی جیر جیر داخل چرخهای جلو می اومد رفتم لنت هاش را عوض کردم

حالا بوی لنت زیاد میاد... دود از رینگ میزنه بیرون... و رینگ خیلی داغ میشه

بنظرتون عیب ش از کجاست؟

پروفشنال fokahi110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

محمد جان سلام داداش اقا من یه پراید 87 دارم دیگه یه عمریه من درگیرشم این من دیر به دیر روشن میکنم تقریبا 7 روز یا 6 روز یه بار چون زیاد نیاز ندارم موقعی استارت میزنم دور موتور سیخ وایمیسه رو 2 انگار داره یکی گازش میده من قبلا هم پرسیده بودم ازت ولی الان یه 2 سالی درگیرم با این مسئله از فیلتر بنزین و چک کردن استبر موتور تا تعویض شمعها انجام دادم ولی دزست نشد که نشد به نظرت کاری میتونم بکنم؟؟؟؟؟امروز تازه روشن کردم ویراژ میداد دور موتور همین که استارت زدم رفت سیخ رو 2 وایساد بعد میامد رو یک دوباره میرفت رو 2 بازی میکرد به دستگاه دیاگ هم زدم هیچی نشان نمیده میگه عیبی وجود ندارد همه چی سالمه باطریشم 150 تومن تازه دی ماه دادم باطری اربیتال وان ولی همون اش وهمون کاسه به نظرت راهی داره؟؟؟؟؟اگه داره تورو خدا بتونی خلاصم کنی از این وضع شیرینی خوبی پیش من داری.یا علی.

داره خودمونی میشه hamed8020's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

محمد جان سلام داداش اقا من یه پراید 87 دارم دیگه یه عمریه من درگیرشم این من دیر به دیر روشن میکنم تقریبا 7 روز یا 6 روز یه بار چون زیاد نیاز ندارم موقعی استارت میزنم دور موتور سیخ وایمیسه رو 2 انگار داره یکی گازش میده من قبلا هم پرسیده بودم ازت ولی الان یه 2 سالی درگیرم با این مسئله از فیلتر بنزین و چک کردن استبر موتور تا تعویض شمعها انجام دادم ولی دزست نشد که نشد به نظرت کاری میتونم بکنم؟؟؟؟؟امروز تازه روشن کردم ویراژ میداد دور موتور همین که استارت زدم رفت سیخ رو 2 وایساد بعد میامد رو یک دوباره میرفت رو 2 بازی میکرد به دستگاه دیاگ هم زدم هیچی نشان نمیده میگه عیبی وجود ندارد همه چی سالمه باطریشم 150 تومن تازه دی ماه دادم باطری اربیتال وان ولی همون اش وهمون کاسه به نظرت راهی داره؟؟؟؟؟اگه داره تورو خدا بتونی خلاصم کنی از این وضع شیرینی خوبی پیش من داری.یا علی.

این دو تا سوکتی که با فلش مشخص کردم باز کن و با اسپری انژکتور سشور تمیزشون کن احتمالا سولفاده زده یا لق هستن

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by hamed8020; 02-03-2014 at 16:27.

14. این کاربر از hamed8020 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •