تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 429 از 521 اولاول ... 329379419425426427428429430431432433439479 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,281 به 4,290 از 5208

نام تاپيک: کلوپ ا N82 ا

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdi1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مرند

پيش فرض

نرم افزاري هايي كه نصب ميشن بعضي هاش پاك نميشن مثل يه گيم موتور كه نصب كردم اجرا هم نشد الان پاكم نميشه چيكاركنم ؟

2. این کاربر از mahdi1360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

سلام
    دوست عزیز شما متخصصی نه من
    ما کی باشیم
    من گوشی های زیادی باز کردم از جمله ان82
    ان 82 با بقیه فرق داره.
    بله فلت مهم هست اما شما یبار ان82 باز کن میفهمی من چی میگم.
    زیر ال سی دی ان82 چنان چسب محکمی هست که اگه یکم یجاشو بالا بیاری ال سی دی ترک میخوره.
    ال سی دی 3250 که شما میگی فقط از بقل تعدادی گیره داره چسب نیست زیرش.
    اختیار داری جناب... ما مخلص شماییم

راستی یادم رفت بهت بگم قاب سفید که میگن دیگه وجود نداره.
    اون اوایل یسری اومد ولی دیگه نیست.
    در ضمن سفید کامل که نیست.مثل نقره ای هست فقط در پشتش با پلاستیک بالای لنزش سفیده همین.
    آره کیپد هم میشه عوض کرد.
    عجب... پس موند مشکی و نقره ایش! نگفتی؟ گارانتی رسمی رنگ مشکی داره؟

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

11

نرم افزاري هايي كه نصب ميشن بعضي هاش پاك نميشن مثل يه گيم موتور كه نصب كردم اجرا هم نشد الان پاكم نميشه چيكاركنم ؟
    این پرسش من هم هست! یکی پاسخ بده خواهشا!!!

آخر فروم باز total_overdose's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

من کلا گوشی با گارانتی نمیگیرم برایه همین نمیتونم راهنماییت کنم.
    از نظر رنگ من دوتاشو داشتم.
    نقره ای رنگ قسمت رویی ال سی دی زود میره ولی مشکی این مشکل رو نداره در عوض رنگ رویه دی پد مشکی هم زود کنده میشه .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

14 مشورت...

به نام آنكه اشك را آفريد تا شهر عاشقان آتش نگيرد.
    سلام به همه دوستان.
    راستش ميخوام با همه دوستان يه مشورت بكنم تا ببينم كه بايد چيكار كنم.
    من يه Nokia N82 Black دارم و تقريبا يه مقدار هم آدم وسواسي يا حالا به اصطلاح حساس هستم.
    حقيقتش روي قاب گوشيم يه چندتايي خط و خش افتاده و اين موضوع بعضي وقتها آزارم ميده.
    در ضمن خدا رو شكر من با گوشيم چه از لحاظ نرم افزاري و چه از لحاظ سخت افزاري هيچ مشكلي ندارم و تنها مشكلم همين چندتا خط و خش هستند.
    حالا به نظر شما ارزش داره كه من به خاطر اين چندتا خط و خش برم گوشي رو بفروشم و يه Nokia N82 Black و يا يه Nokia N97 بگيرم.
    من با چند نفر موبايل فروش كه مشورت كردم گفنتد اصلا اين كارو نكن چون ضرر ميكني بخاطر اينكه گفتند:
    1-معلوم نيست كه گوشي جديد كه ميخري باهاش مشكل نرم افزاري يا سخت افزاري پيدا نكني.
    2-گفتند كه كيفيت دوربين Nokia N97 به قدرت كيفيت دوربين Nokia N82 نميرسه و دوربينش از لحاظ كيفيت ضعيفتره.
    3-گفتند كه گوشي نو و بدون خط و خش فقط پشت ويترين مغازه ها پيدا ميشه و اگه باز هم يه گوشي نو بگيري بعد از يه مدت روي اون هم خط و خش مي افته.
    در ضمن همشون هم گفتند كه تعويض قاب اصلا كار درستي نيست و ممكنه در حين تعويض قاب LCD گوشي بخاطر چسب محكمش بشكنه.
    حالا ميخوام شما بهم پيشنهاد بديد كه اگه جاي من بوديد اين كار رو ميكرديد و گوشي كه ازش راضي هستيد و هيچ گونه مشكل سخت افزاري و نرم افزاري باهاش نداريد و فقط به خاطر چندتا خط و خش ميرفتيد بفروشين و بريد يكي ديگه بگيريد.
    و آيا گوشي شماها هم روش خط و خش افتاده و اصلا براتون مهم هست يا من زياد وسواس دارم.
    با سپاس.

7. این کاربر از SevenHaft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

من کلا گوشی با گارانتی نمیگیرم برایه همین نمیتونم راهنماییت کنم.
    از نظر رنگ من دوتاشو داشتم.
    نقره ای رنگ قسمت رویی ال سی دی زود میره ولی مشکی این مشکل رو نداره در عوض رنگ رویه دی پد مشکی هم زود کنده میشه .
    ای بابا! هر طرفش رو می گیر ی یه طرف دیگه اش در میره!
    مهم نیست. مشکی اش رو می گیرم

راستی ببینم، این گوشی نسبت به کیف های مغناطیسی حساسه؟ این رو می پرسم چون برای 3250 هر وقت می گذاشتمش توی یه کیف مغناطیسی، قفلش باز می شد و می رفت روی دوربین یا پخش آهنگ!

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

4

به نام آنكه اشك را آفريد تا شهر عاشقان آتش نگيرد.
    سلام به همه دوستان.
    راستش ميخوام با همه دوستان يه مشورت بكنم تا ببينم كه بايد چيكار كنم.
    من يه Nokia N82 Black دارم و تقريبا يه مقدار هم آدم وسواسي يا حالا به اصطلاح حساس هستم.
    حقيقتش روي قاب گوشيم يه چندتايي خط و خش افتاده و اين موضوع بعضي وقتها آزارم ميده.
    در ضمن خدا رو شكر من با گوشيم چه از لحاظ نرم افزاري و چه از لحاظ سخت افزاري هيچ مشكلي ندارم و تنها مشكلم همين چندتا خط و خش هستند.
    حالا به نظر شما ارزش داره كه من به خاطر اين چندتا خط و خش برم گوشي رو بفروشم و يه Nokia N82 Black و يا يه Nokia N97 بگيرم.
    من با چند نفر موبايل فروش كه مشورت كردم گفنتد اصلا اين كارو نكن چون ضرر ميكني بخاطر اينكه گفتند:
    1-معلوم نيست كه گوشي جديد كه ميخري باهاش مشكل نرم افزاري يا سخت افزاري پيدا نكني.
    2-گفتند كه كيفيت دوربين Nokia N97 به قدرت كيفيت دوربين Nokia N82 نميرسه و دوربينش از لحاظ كيفيت ضعيفتره.
    3-گفتند كه گوشي نو و بدون خط و خش فقط پشت ويترين مغازه ها پيدا ميشه و اگه باز هم يه گوشي نو بگيري بعد از يه مدت روي اون هم خط و خش مي افته.
    در ضمن همشون هم گفتند كه تعويض قاب اصلا كار درستي نيست و ممكنه در حين تعويض قاب LCD گوشي بخاطر چسب محكمش بشكنه.
    حالا ميخوام شما بهم پيشنهاد بديد كه اگه جاي من بوديد اين كار رو ميكرديد و گوشي كه ازش راضي هستيد و هيچ گونه مشكل سخت افزاري و نرم افزاري باهاش نداريد و فقط به خاطر چندتا خط و خش ميرفتيد بفروشين و بريد يكي ديگه بگيريد.
    و آيا گوشي شماها هم روش خط و خش افتاده و اصلا براتون مهم هست يا من زياد وسواس دارم.
    با سپاس.
    عزیزم...؟ شرمنده این قدری رک می گم! مگه هستی که می خوای گوشی به این ماهی رو بخاطر 4 تا دونه خط و خش بدی و خودت رو بدبخت کنی؟

1. کاملا درسته!!!
    2. کیفیت دوربین N97 پایین تر از N82 هست. تنها مزیتش لمسی بودنش و همچنین داشتن صفحه کلید Qwerty هست.
    3. دقیقا! گوشی بی خش مانند بچه ی سوسوله! گوشی پر خط و خش مانند رستم دیو کشه!!! ( دوستان خواهشا جهت تبدیل گوشیشون به رستم دیو کش، به جون قاب نیافتین و داغونش نکنین... به مرور زمان خودش می شه یه پا رستم! )

هرگز این اشتباه رو نکن. اگر خط ها خیلی اذیتت می کنن، برو یه ست قاب بگیر، اما فقط قاب های جلویی ( روکش صفحه کلید و قاب پنجره گوشی ) و پشتی ( درپوش باطری و روکش بالای دوربین ) رو عوض کن. اما بخاطر این چند تا خش، گوشی به این خوبی رو از دست نده گلم که بد پشیمون می شی

شاد باشی

10. 2 کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

1

عزیزم...؟ شرمنده این قدری رک می گم! مگه هستی که می خوای گوشی به این ماهی رو بخاطر 4 تا دونه خط و خش بدی و خودت رو بدبخت کنی؟

1. کاملا درسته!!!
    2. کیفیت دوربین N97 پایین تر از N82 هست. تنها مزیتش لمسی بودنش و همچنین داشتن صفحه کلید Qwerty هست.
    3. دقیقا! گوشی بی خش مانند بچه ی سوسوله! گوشی پر خط و خش مانند رستم دیو کشه!!! ( دوستان خواهشا جهت تبدیل گوشیشون به رستم دیو کش، به جون قاب نیافتین و داغونش نکنین... به مرور زمان خودش می شه یه پا رستم! )

هرگز این اشتباه رو نکن. اگر خط ها خیلی اذیتت می کنن، برو یه ست قاب بگیر، اما فقط قاب های جلویی ( روکش صفحه کلید و قاب پنجره گوشی ) و پشتی ( درپوش باطری و روکش بالای دوربین ) رو عوض کن. اما بخاطر این چند تا خش، گوشی به این خوبی رو از دست نده گلم که بد پشیمون می شی

شاد باشی
    سلام داريوش جان.
    از نظرت ممنونم.
    پس تو هم مثل همه ميگي كه بخاطر اين خط و خشهاي روي قاب ، گوشي رو عوض نكنم و نرم يكي ديگه بگيرم.
    راستي به نظر خودم هم نبايد قاب فابريك گوشي رو عوض كرد به خصوص قاب فابريك Nokia N82 چون كه LCD ايش به قاب گوشي چسبيده و خطرناكه كه آدم بخاطر اينكه بخواد قاب گوشي رو عوض كنه بزنه LCD گوشي رو بشكونه.البته اين تنها نظر من نيست و خيلي ها ميگن كه نبايد قاب فابريك گوشي رو عوض كرد.
    فقط يه مقدار بايد اين اخلاق بد وسواسيت رو از خودم دور كنم چون خودم هم آزار ميبينم.
    و خدا رو شكر انصافا من به جز مشكلي كه با خط و خشهاي روي قاب دارم با خود گوشي هيچ مشكلي ندارم.
    با سپاس.

12. این کاربر از SevenHaft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    من از ديشب خوابم نبرده
    آخه نميدونم گوشيم چش شده(n82 هك شده)
    هر فايلي كه مي خوام نصب كنم file corrupted ميده و واسه پاك كردن نرم افزارها removing failed ميده
    به نظر شما ايراد از كجاست؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

این پرسش من هم هست! یکی پاسخ بده خواهشا!!!
    من مشكلم حادتره
    نه پاك ميشه نه نصب(file corrupted & removing failed)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •