نرم افزاري هايي كه نصب ميشن بعضي هاش پاك نميشن مثل يه گيم موتور كه نصب كردم اجرا هم نشد الان پاكم نميشه چيكاركنم ؟
نرم افزاري هايي كه نصب ميشن بعضي هاش پاك نميشن مثل يه گيم موتور كه نصب كردم اجرا هم نشد الان پاكم نميشه چيكاركنم ؟
اختیار داری جناب...ما مخلص شماییم
عجب... پس موند مشکی و نقره ایش! نگفتی؟ گارانتی رسمی رنگ مشکی داره؟
این پرسش من هم هست!یکی پاسخ بده خواهشا!!!
من کلا گوشی با گارانتی نمیگیرم برایه همین نمیتونم راهنماییت کنم.
از نظر رنگ من دوتاشو داشتم.
نقره ای رنگ قسمت رویی ال سی دی زود میره ولی مشکی این مشکل رو نداره در عوض رنگ رویه دی پد مشکی هم زود کنده میشه .
به نام آنكه اشك را آفريد تا شهر عاشقان آتش نگيرد.
سلام به همه دوستان.
راستش ميخوام با همه دوستان يه مشورت بكنم تا ببينم كه بايد چيكار كنم.
من يه Nokia N82 Black دارم و تقريبا يه مقدار هم آدم وسواسي يا حالا به اصطلاح حساس هستم.
حقيقتش روي قاب گوشيم يه چندتايي خط و خش افتاده و اين موضوع بعضي وقتها آزارم ميده.
در ضمن خدا رو شكر من با گوشيم چه از لحاظ نرم افزاري و چه از لحاظ سخت افزاري هيچ مشكلي ندارم و تنها مشكلم همين چندتا خط و خش هستند.
حالا به نظر شما ارزش داره كه من به خاطر اين چندتا خط و خش برم گوشي رو بفروشم و يه Nokia N82 Black و يا يه Nokia N97 بگيرم.
من با چند نفر موبايل فروش كه مشورت كردم گفنتد اصلا اين كارو نكن چون ضرر ميكني بخاطر اينكه گفتند:
1-معلوم نيست كه گوشي جديد كه ميخري باهاش مشكل نرم افزاري يا سخت افزاري پيدا نكني.
2-گفتند كه كيفيت دوربين Nokia N97 به قدرت كيفيت دوربين Nokia N82 نميرسه و دوربينش از لحاظ كيفيت ضعيفتره.
3-گفتند كه گوشي نو و بدون خط و خش فقط پشت ويترين مغازه ها پيدا ميشه و اگه باز هم يه گوشي نو بگيري بعد از يه مدت روي اون هم خط و خش مي افته.
در ضمن همشون هم گفتند كه تعويض قاب اصلا كار درستي نيست و ممكنه در حين تعويض قاب LCD گوشي بخاطر چسب محكمش بشكنه.
حالا ميخوام شما بهم پيشنهاد بديد كه اگه جاي من بوديد اين كار رو ميكرديد و گوشي كه ازش راضي هستيد و هيچ گونه مشكل سخت افزاري و نرم افزاري باهاش نداريد و فقط به خاطر چندتا خط و خش ميرفتيد بفروشين و بريد يكي ديگه بگيريد.
و آيا گوشي شماها هم روش خط و خش افتاده و اصلا براتون مهم هست يا من زياد وسواس دارم.
با سپاس.
ای بابا! هر طرفش رو می گیر ی یه طرف دیگه اش در میره!
مهم نیست. مشکی اش رو می گیرم
راستی ببینم، این گوشی نسبت به کیف های مغناطیسی حساسه؟ این رو می پرسم چون برای 3250 هر وقت می گذاشتمش توی یه کیف مغناطیسی، قفلش باز می شد و می رفت روی دوربین یا پخش آهنگ!![]()
عزیزم...؟شرمنده این قدری رک می گم! مگه
![]()
هستی که می خوای گوشی به این ماهی رو بخاطر 4 تا دونه خط و خش بدی و خودت رو بدبخت کنی؟
1. کاملا درسته!!!
2. کیفیت دوربین N97 پایین تر از N82 هست. تنها مزیتش لمسی بودنش و همچنین داشتن صفحه کلید Qwerty هست.
3. دقیقا! گوشی بی خش مانند بچه ی سوسوله! گوشی پر خط و خش مانند رستم دیو کشه!!! ( دوستان خواهشا جهت تبدیل گوشیشون به رستم دیو کش، به جون قاب نیافتین و داغونش نکنین...به مرور زمان خودش می شه یه پا رستم!
)
هرگز این اشتباه رو نکن. اگر خط ها خیلی اذیتت می کنن، برو یه ست قاب بگیر، اما فقط قاب های جلویی ( روکش صفحه کلید و قاب پنجره گوشی ) و پشتی ( درپوش باطری و روکش بالای دوربین ) رو عوض کن. اما بخاطر این چند تا خش، گوشی به این خوبی رو از دست نده گلم که بد پشیمون می شی
شاد باشی![]()
سلام داريوش جان.
از نظرت ممنونم.
پس تو هم مثل همه ميگي كه بخاطر اين خط و خشهاي روي قاب ، گوشي رو عوض نكنم و نرم يكي ديگه بگيرم.
راستي به نظر خودم هم نبايد قاب فابريك گوشي رو عوض كرد به خصوص قاب فابريك Nokia N82 چون كه LCD ايش به قاب گوشي چسبيده و خطرناكه كه آدم بخاطر اينكه بخواد قاب گوشي رو عوض كنه بزنه LCD گوشي رو بشكونه.البته اين تنها نظر من نيست و خيلي ها ميگن كه نبايد قاب فابريك گوشي رو عوض كرد.
فقط يه مقدار بايد اين اخلاق بد وسواسيت رو از خودم دور كنم چون خودم هم آزار ميبينم.
و خدا رو شكر انصافا من به جز مشكلي كه با خط و خشهاي روي قاب دارم با خود گوشي هيچ مشكلي ندارم.
با سپاس.
سلام دوستان
من از ديشب خوابم نبرده
آخه نميدونم گوشيم چش شده(n82 هك شده)
هر فايلي كه مي خوام نصب كنم file corrupted ميده و واسه پاك كردن نرم افزارها removing failed ميده
به نظر شما ايراد از كجاست؟
من مشكلم حادتره
نه پاك ميشه نه نصب(file corrupted & removing failed)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)