بدنه زیبا و توی سرعت شتاب کم نیاره جا دارم باشه دیگه از لحاظ دو گانه سوزی هم خوب باشه![]()
بدنه زیبا و توی سرعت شتاب کم نیاره جا دارم باشه دیگه از لحاظ دو گانه سوزی هم خوب باشه![]()
البته ريو و ال 90 الان تو بازار هم به دليل همون عرضه كم و هم به دليل اينكه از 405 و ... بهتر خريد و فروش ميشن اين وضعيت را دارن در ضمن شما اگر سود پولتون را حساب كنيد بيشتر از قيمت بازار در مياد .حتي پرايد 111 هم كه ثبت نامش حدود 9200 در مياد الان داره 9 تومن خريد و فروش ميشه.در ضمن كي گفته تندر 16/200 ؟بيا مشهد من بهت 15/700 بدم.هر رنگي خواستي.ولي وضعيت در مورد خودرو هايي مثل 405 و پارس همون هست كه گفتم.1 ميليون زير قيمت كارخونه.
سمند معمولي abs دار فابريك كارخونه هم پيدا ميشه ولي خيلي كم.تفاوتاش نصبت به ال ايكس:ترمز abs /سنسور دنده عقب/صندلي برقي/درب صندوق برقي/رينگ/چراغ عقب/ضبط /و...
سورن با ال ايكس:رينگ/سپر و چراغ هاي جلو و عقب/ايربگ راننده/و چند تا چيز جزئي ديگه.در مورد تفاوت موتورشون اطلاعاتي ندارم دوستان اگر ميدونن لطف كنن.
از نظر راحتي همشون مثل همن ولي خوب طبيعتا هرچي امكانات مثل صندلي برقي بيشتر باشه راحت تره.در ضمن كسايي كه هم سورن داشتن هم سمند متفق القول گفتن كه زيرپاي سمند از سورن خيلي بهتر هست بنابر اين من اگر بودم همون ال ايكس را انتخاب ميكردم
---------- Post added at 09:45 AM ---------- Previous post was at 09:42 AM ----------
با اين مشخصات باز هم بايد دست به دامن 405 يا سمند شد.البته جديدا من ديدم تندر را هم گازسوز ميكنن ولي باز از نظر زيبايي شايد بعضي ها نپسندن.من بودم سمند انتخاب ميكردم.206 اس دي هم كه خوب از همه نظر خوبه هم شتاب هم زيبايي هم سرعت هم از نظر دوگانه سوزي ولي خب جادار نيست.
سلام دوست عزیز به نظر من حسه سواری یه جیپ یا پاژن کروک خیلی بهتر از پاترل حالا باز سلیقه آدما میفاوت
انتخاب بین سمند تندر و ریو هستش.به نظر شما کدامشون خوبه؟چیزی که زود خراب نشه و کیفیت خوبی داشته باشه و در عین حال قیمت مناسب و امکانات خوب در کنار تاحدودی جاداری
ریو اگر ABS داشتد بهتر از بقیه بود ولی در شرایط فعلی 206 SD V8 عالیه . موتور 1600 با 110 اسب بخار ABS + EBD + AirBag
موتور هر دوشون یکیه.سمند معمولي abs دار فابريك كارخونه هم پيدا ميشه ولي خيلي كم.تفاوتاش نصبت به ال ايكس:ترمز abs /سنسور دنده عقب/صندلي برقي/درب صندوق برقي/رينگ/چراغ عقب/ضبط /و...
سورن با ال ايكس:رينگ/سپر و چراغ هاي جلو و عقب/ايربگ راننده/و چند تا چيز جزئي ديگه.در مورد تفاوت موتورشون اطلاعاتي ندارم دوستان اگر ميدونن لطف كنن.
از نظر راحتي همشون مثل همن ولي خوب طبيعتا هرچي امكانات مثل صندلي برقي بيشتر باشه راحت تره.در ضمن كسايي كه هم سورن داشتن هم سمند متفق القول گفتن كه زيرپاي سمند از سورن خيلي بهتر هست بنابر اين من اگر بودم همون ال ايكس را انتخاب ميكردم
البته lx با موتور پایه گاز سوز EF7 هم عرضه میشه.
باز شما انتظارات خودت رو کامل نگفتیانتخاب بین سمند تندر و ریو هستش.به نظر شما کدامشون خوبه؟چیزی که زود خراب نشه و کیفیت خوبی داشته باشه و در عین حال قیمت مناسب و امکانات خوب در کنار تاحدودی جاداری
این مواردی که گفتید تو هر سه اینا هستش
اما تندر به نیاز های شما نزدیک تره.
ماشینی نیست که زود خراب بشه - امکانات بی نظیری نسبت به قیمتش داره - کیفیت ساخت خوبی داره - بسیار هم جاداره.
ریو ماشین خوبیه در اون شکی نیست اما اینکه اگه ریو ABS داشت بهتر از بقیه بود مگه ریو چی داره که اگه ABS بهش اضافه بشه تکمیل میشه؟!ریو اگر ABS داشتد بهتر از بقیه بود
واقعا میشه امکانات 206 SD V8 رو با ریو مقایسه کرد؟!
دوست عزیز اگه میخوای ماشین جادار(حتی حدودی جادار) بگیری باید ریو را به کلی بذاری کنار.انتخاب بین سمند تندر و ریو هستش.به نظر شما کدامشون خوبه؟چیزی که زود خراب نشه و کیفیت خوبی داشته باشه و در عین حال قیمت مناسب و امکانات خوب در کنار تاحدودی جاداری
حالا بین سمند معمولی ،lx و تندر LP من تندر را پیشنهاد میدم چون اکثر قطعاتش مونتاژ فرانسه است ومطنئنا تا چند سال مشکل قطعه نخواهید داشت، مصرف سوختش کمتره ونسبت به قیمتش امکانات خیلی خوبی داره که دوتای دیگه ندارن- البته باید اینم بگم که سواری ورانندگی سمند از نظر من راحت تره که میتونه به خاطر ارتفاع کمتر سمند از تندر باشه.
دقيقا من هم با نظر شما موافقم با اينكه در مجموع تندر ماشين بهتري هست ولي واقعا لذت رانندگي با سمند يك چيز ديگه است مخصوصا سر پيچ و در جاده ها.من هردو را داشتم كه دارم ميگم و الان هم بازم سمند دارم
تندر 90 چه امکانات بی نظیری داره مگه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)