تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 429 از 737 اولاول ... 329379419425426427428429430431432433439479529 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,281 به 4,290 از 7364

نام تاپيک: مــــــشــــــــاوره بــــــرای خــــــریــــــــد اتـــــومــــبــــیـــــل

اگه نباشه جاش خالی می مونه ZARABAN21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IN THE CARS

پيش فرض

بدنه زیبا و توی سرعت شتاب کم نیاره جا دارم باشه دیگه از لحاظ دو گانه سوزی هم خوب باشه

آخر فروم باز hessam_sz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بله. مثلا ریو ثبت نامی تحویل آذر ماه حدود 12 میلیون و 700 درمیاد ولی نقد بخوای بخری میشه 13.500
    تندر که وضعش بدتر از ایناست.
    ثبت نامی درمیاد 14 میلیون و خورده ای ولی الان نقدش 16 میلیون و 200 هست !!!

به دلیل عرضه ی کم و تقاضای بالا.
    البته ريو و ال 90 الان تو بازار هم به دليل همون عرضه كم و هم به دليل اينكه از 405 و ... بهتر خريد و فروش ميشن اين وضعيت را دارن در ضمن شما اگر سود پولتون را حساب كنيد بيشتر از قيمت بازار در مياد .حتي پرايد 111 هم كه ثبت نامش حدود 9200 در مياد الان داره 9 تومن خريد و فروش ميشه.در ضمن كي گفته تندر 16/200 ؟بيا مشهد من بهت 15/700 بدم.هر رنگي خواستي.ولي وضعيت در مورد خودرو هايي مثل 405 و پارس همون هست كه گفتم.1 ميليون زير قيمت كارخونه.

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سمند معمولی نسبت به ال ایکس چه تفاوت هایی داره؟و حالا سورن با ال ایکس چه تفاوتهایی داره؟
    جاداری-راحتی و...
    سمند معمولی آیا ABS داره؟
    سمند معمولي abs دار فابريك كارخونه هم پيدا ميشه ولي خيلي كم.تفاوتاش نصبت به ال ايكس:ترمز abs /سنسور دنده عقب/صندلي برقي/درب صندوق برقي/رينگ/چراغ عقب/ضبط /و...
    سورن با ال ايكس:رينگ/سپر و چراغ هاي جلو و عقب/ايربگ راننده/و چند تا چيز جزئي ديگه.در مورد تفاوت موتورشون اطلاعاتي ندارم دوستان اگر ميدونن لطف كنن.
    از نظر راحتي همشون مثل همن ولي خوب طبيعتا هرچي امكانات مثل صندلي برقي بيشتر باشه راحت تره.در ضمن كسايي كه هم سورن داشتن هم سمند متفق القول گفتن كه زيرپاي سمند از سورن خيلي بهتر هست بنابر اين من اگر بودم همون ال ايكس را انتخاب ميكردم

---------- Post added at 09:45 AM ---------- Previous post was at 09:42 AM ----------

بدنه زیبا و توی سرعت شتاب کم نیاره جا دارم باشه دیگه از لحاظ دو گانه سوزی هم خوب باشه
    با اين مشخصات باز هم بايد دست به دامن 405 يا سمند شد.البته جديدا من ديدم تندر را هم گازسوز ميكنن ولي باز از نظر زيبايي شايد بعضي ها نپسندن.من بودم سمند انتخاب ميكردم.206 اس دي هم كه خوب از همه نظر خوبه هم شتاب هم زيبايي هم سرعت هم از نظر دوگانه سوزي ولي خب جادار نيست.

4. این کاربر از hessam_sz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام دوست عزیز به نظر من حسه سواری یه جیپ یا پاژن کروک خیلی‌ بهتر از پاترل حالا باز سلیقه آدما میفاوت

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

انتخاب بین سمند تندر و ریو هستش.به نظر شما کدامشون خوبه؟چیزی که زود خراب نشه و کیفیت خوبی داشته باشه و در عین حال قیمت مناسب و امکانات خوب در کنار تاحدودی جاداری

داره خودمونی میشه sh-a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

ریو اگر ABS داشتد بهتر از بقیه بود ولی در شرایط فعلی 206 SD V8 عالیه . موتور 1600 با 110 اسب بخار ABS + EBD + AirBag

حـــــرفـه ای farshad bugatti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سمند معمولي abs دار فابريك كارخونه هم پيدا ميشه ولي خيلي كم.تفاوتاش نصبت به ال ايكس:ترمز abs /سنسور دنده عقب/صندلي برقي/درب صندوق برقي/رينگ/چراغ عقب/ضبط /و...
    سورن با ال ايكس:رينگ/سپر و چراغ هاي جلو و عقب/ايربگ راننده/و چند تا چيز جزئي ديگه.در مورد تفاوت موتورشون اطلاعاتي ندارم دوستان اگر ميدونن لطف كنن.
    از نظر راحتي همشون مثل همن ولي خوب طبيعتا هرچي امكانات مثل صندلي برقي بيشتر باشه راحت تره.در ضمن كسايي كه هم سورن داشتن هم سمند متفق القول گفتن كه زيرپاي سمند از سورن خيلي بهتر هست بنابر اين من اگر بودم همون ال ايكس را انتخاب ميكردم
    موتور هر دوشون یکیه.
    البته lx با موتور پایه گاز سوز EF7 هم عرضه میشه.

انتخاب بین سمند تندر و ریو هستش.به نظر شما کدامشون خوبه؟چیزی که زود خراب نشه و کیفیت خوبی داشته باشه و در عین حال قیمت مناسب و امکانات خوب در کنار تاحدودی جاداری
    باز شما انتظارات خودت رو کامل نگفتی
    این مواردی که گفتید تو هر سه اینا هستش
    اما تندر به نیاز های شما نزدیک تره.
    ماشینی نیست که زود خراب بشه - امکانات بی نظیری نسبت به قیمتش داره - کیفیت ساخت خوبی داره - بسیار هم جاداره.
    ریو اگر ABS داشتد بهتر از بقیه بود
    ریو ماشین خوبیه در اون شکی نیست اما اینکه اگه ریو ABS داشت بهتر از بقیه بود مگه ریو چی داره که اگه ABS بهش اضافه بشه تکمیل میشه؟!
    واقعا میشه امکانات 206 SD V8 رو با ریو مقایسه کرد؟!

9. 2 کاربر از farshad bugatti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mehdi-2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    I R A N--E S F A H A N

پيش فرض

دوست عزیز اگه میخوای ماشین جادار(حتی حدودی جادار) بگیری باید ریو را به کلی بذاری کنار.
    حالا بین سمند معمولی ،lx و تندر LP من تندر را پیشنهاد میدم چون اکثر قطعاتش مونتاژ فرانسه است ومطنئنا تا چند سال مشکل قطعه نخواهید داشت، مصرف سوختش کمتره ونسبت به قیمتش امکانات خیلی خوبی داره که دوتای دیگه ندارن- البته باید اینم بگم که سواری ورانندگی سمند از نظر من راحت تره که میتونه به خاطر ارتفاع کمتر سمند از تندر باشه.

11. این کاربر از mehdi-2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوست عزیز اگه میخوای ماشین جادار(حتی حدودی جادار) بگیری باید ریو را به کلی بذاری کنار.
    حالا بین سمند معمولی ،lx و تندر LP من تندر را پیشنهاد میدم چون اکثر قطعاتش مونتاژ فرانسه است ومطنئنا تا چند سال مشکل قطعه نخواهید داشت، مصرف سوختش کمتره ونسبت به قیمتش امکانات خیلی خوبی داره که دوتای دیگه ندارن- البته باید اینم بگم که سواری ورانندگی سمند از نظر من راحت تره که میتونه به خاطر ارتفاع کمتر سمند از تندر باشه.
    دقيقا من هم با نظر شما موافقم با اينكه در مجموع تندر ماشين بهتري هست ولي واقعا لذت رانندگي با سمند يك چيز ديگه است مخصوصا سر پيچ و در جاده ها.من هردو را داشتم كه دارم ميگم و الان هم بازم سمند دارم

13. 2 کاربر از hessam_sz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال soooot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    فعلا توي مردمك چشم شما !

پيش فرض

امکانات بی نظیری نسبت به قیمتش داره
    تندر 90 چه امکانات بی نظیری داره مگه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •