پر از حس عکس قطار...حس ترس به همراه زیباییحتما نظرتون رو بگید ....
خیلی عالی بود..
پر از حس عکس قطار...حس ترس به همراه زیباییحتما نظرتون رو بگید ....
خیلی عالی بود..
با توجه به اشاره اي که کرديد، کنتراست سبزي چمن ها توي سايه و آفتاب، خيلي بيشتر از معمولش شده!
سبزي چمنها تو آفتاب، طيف زرد بيشتري از سايه دارن که يه مقدار کمي، رنگ رو غير واقعي نشون ميده!!
ولي عکس خوبي بود!
سلام
ممنون بابت نظر
آره این عکسو همین جمعه گذشته گرفتم با بچه ها رفتیم منطقه جنوب استان با کلی عکس برگشتم هوای اونجا شدید بهاری بود امسال خدارو شکر خوب بارونی اومد دشتای منطقه سبز سبز بودن جاتون خالی کلی سوژه بود واسه عکاسی ولی من راننده بودم و دوربین درطول مسیر دست بچه ها عجله هم داشتیم نمیشد توقف کرد
اگه یادت باشه از سفر اول یه عکس از یه پیرمرد گذاشتم تواین سفر هم یه پیرمرد دیگه دیدیم چندتا عکس انداختم که یکیشون خوب در اومده البته از دید خودم.شرمنده هنوزعکسای سفر قبلی هم نذاشتم ان شاءالله از چهارشنبه عکسای بیشتری میذارم
Last edited by pm505; 08-03-2011 at 09:45.
ما هم گهگداری دوربین به دست میگیریم!
![]()
به روزهاى پاىانى سال 1389 مى رسىم. سالى پربار براى عکاسى کشور. به همىن دلىل دوربىن.نت به عنوان اولین آژانس عکس خبری ایران
قصد دارد با اىجاد فضاىى زىبا و در خور نام عکاسان، امسال را با گنجىنه اى پربار به پاىان برساند. گنجىنه اى از عکس هاى برترسال کشور. تا اىن گنجىنه بسىار گرانبها سالىان سال به آدرس اىنترنتى top.doorbin.net به ىادگار بماند . پس منتظر عکس هاى تمام عکاسان اىرانى در اىن مجموعه نفىس هستىم ...
مقررات سومین جشنواره عکسهاى برترسال
1 - جشنواره به صورت غیر رقابتی بوده ، داوری نمی شود.
2 - حضور تمامى عکاسان اىرانى در اىن جشنواره با هر نوع عکس آزاد است.
3 - عکس ارسالى شما ، معرف ىک سال عکاسى شما بر روى ساىت است.
4 - عکس های ارسالی باید در سایز 1500 پیکسل فرستاده شود.
5 - از عکس ها نمایشگاه عکسی با همکاری فرهنگسرای سرو برگزار خواهد شد.
6 - نمایشگاه سه شنبه 24 اسفندماه 89 ساعت 16 افتتاح می شود.
7 - عکس ها در سایز 20 در 30 سانتی متر در نمایشگاه به دیوار می رود.
8 - عکس ها در ساىز 800 در 600 پىکسل بر روى ساىت قرار خواهد گرفت.
9 - روى عکس ها هىچ لوگو و نشانه اى کار نمى شود.
10 - رنگ و ادىت و اصلاح عکس ها با عکاس بوده و دوربىن.نت هىچ دخل و تصرفى در عکس ها نمى برد.
11 - در تمامى صفحه نوشته مى شود چاپ و استفاده عکس منوط به اجازه از صاحب اثر است.
12 - عنوان کامل هر عکس به همراه نام عکاس در زىر همه عکس ها کار مى شود.
13 - هر عکاس ىک ىا دو اثر باىد ارسال کند. ( لطفا بىشتر از ىک ىا حداکثر 2 عکس نفرستىد )
14 - عکس ها را به نشانى اىمىل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ىاtop@doorbin.net ارسال کنىد.
15 - در تمامى اىمىل ها نام کامل عکاس ، مشخصات عکس باىد ذکر شود. در موضوع اىمىل ذکر فرماىىد عکس هاى برتر
16 - تمامى عکسهاىى که شراىط ابتداىى را داشته باشد بر روى ساىت قرار خواهد گرفت.
17 - تا تارىخ 20 / 12 / 89 ارسال عکس ها مورد قبول است. بعد از آن هىچ عکس درىافت نمىشود.
18 - عکسها از ابتداى سال 90 بر روى وب منتشر خواهد شد.
19 - از عکسهاى برتر کاتولوگى ابتداى اردىبهشت ماه 90 منتشر خواهد شد.
منبع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Hi
این رو امروز با گوشیم گرفتم
نمیدونم چرا همش دارم با موبایل عکس میگیرم ! شاید یکی از علتهاش این باشه که دوربینم دست خودم نیست !
این هم ماشین خوشکلم:
![]()
چقدر اینجا خلوت شده !
این عکس برای حدود یک هفته پیشه . امیدوارم خوشتون بیاد.
![]()
ملخ
f 7.1
1/125
iso 200
sx120
علی جان اولین ارسال باید سایزش اینقدر باشه یا بعد از اینکه عکس مورد تایید قرار گرفتعکس های ارسالی باید در سایز 1500 پیکسل فرستاده شود.
منظورم اینه که معمولا سایز کوچیک رو میفرستیم بعد وقتی تایید شد و خواست چاپ بشه برای نمایشگاه سایز بزرگ رو میفرستم ، چجوریه؟
سلام
امیدوارم گذاشتن عکس hdr برخلاف قوانین این تاپیک نباشه ( آخه من تازه عکس hdr یاد گرفتم, یکم ذوق زده ام)
دوربین nikon coolpix p100
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)