آقا مهرداد برنامه ای هم هست که بشه باهاش یه درایو مشخص مثلا d رو فرمت سطح پایین کرد ؟
آقا مهرداد برنامه ای هم هست که بشه باهاش یه درایو مشخص مثلا d رو فرمت سطح پایین کرد ؟
رو درایور مورد نظر راست کلیک کنید format بزنید و تیک quick format رو بردارین
در حال حاضر روی همون کامپیوتر با همون اتصالات و پاور و سخت افزار و همون بایوس هارد جدیدی که گفتم داره کار میکنه
شکل ظاهری سوکت هارد هم مشکل دار بنظر نمیاد
کامپیوتر من کلا در دمای بالا کار میکنه و قبلا بخاطر ذوب شدن کابل ساتا یه کابل جدید نصب کردم
از بین مشکلهایی که شما گفتید ظاهرا فقط آی سی کنترلر و فریم ویر میمونه که نمیدونم چی هستن
ممنون از راهنماییتون
باید قطعات روی برد از جمله کنترلر بافر و بایوس و درایور موتور و حلقه ی صوتی با هیتر حرارت داده بشه
درست نشد باید سراغ فریم ویر رفت بدید بیرون براتون درست میکنن
اوه!
ظاهرا تمام کسایی که مثل من هارد مدل SEAGATE BARRACUDA 7200 . 11 ST3500320AS دارن دچار مشکل هستن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان این هارد وسترن رو اگه مشکلش از بردش باشه میشه با یه نمونه برد دیگه تعویض کرد.؟دیشب در حالی که سیستم روشن بود خواستم هارد رو به سیستم وصل کنم.
اول اینکه کابل ساتا رو وصل کردم و بعد اینکه هم کابل برقش رو وصل کردم یهو دیدم هارد از قسمت بردش دود بلند شد. منم سریع سیستم رو خاموش کردم و دوباره وصل کردم دیگه خبری از هارد نبود.با سیستم دیگه هم چک کردم ولی....... بدبخت شدم.
جزییات حادثه :
من دو تا هارد دارم. یک Seagate 500 GB به عنوان هارد اول که توش ویندوز نصبه و هاردی که به رحمت رفته هم Western Digital 2 TB 64 MB Buffer مدل Green که به عنوان هارد دوم و آرشیو استفاده میشد.
حالا بدبختی اینکه که همه ی فایل های فوق العاده مهم و ضروریم توی همینه.
اطلاعاتی که توش است براشون مشکلی پیش نمیاد ؟
و اگه برد عوض بشه میشه با برد جدید و پلاتر قبلی خودش کار کارد بدون ایجاد مشکلی در اطلاعات موجود در هارد؟(منظورم اینه که MBR هارد تغییر پیدا نمیکنه ؟)
Last edited by OMiD.1080p; 28-04-2012 at 14:58.
mbr هارد مربوط به برد نمیشه
باید یک برد از یک هارد مشابه اون پیدا کنید که اون هارد lba و ورژن فریم ویرش با هارد شما یکی باشه یا اینکه دقیقا دوهارد مشابه باشند
بعد اینکه برد از پلاتر مگه جدا نیست ؟
چرا برد از پلاتر جداست
خوب پس برد که دود کرده و احتمالا یه یکی از مدار هاش سوخته به پلاتر که محل نگهداری اطلاعات است آسیبی نرسونده.
شما چی میگی ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)