تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 429 از 1635 اولاول ... 3293794194254264274284294304314324334394795299291429 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,281 به 4,290 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

داره خودمونی میشه habib mahvare's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    ابهر

پيش فرض

سلام pop جان می خواستم یک راهنمایی من رو بکنی
    1-کلا از دوربین lumix Fz35 راضی هستی یا نه هم از نظر عکس هم فیلمبرداری (کیفیت عکسش چه طوره )
    2-مشکل خاصی باهاش داشتی یا نه
    3-چه مموری روش انداختی
    4-آیا مدت زمان خاصی برا فیلم برداری داره یا نه (یکسره فیلم می گیره یا نه)
    باز هم از لطفت ممنون
    اگر چیز خاصی بیشتر مد نظر داشتی لطف کن بگو من قصد خرید این مدل رو دارم

حالا بزارين من براتون از fz35بگم
    به تاريخ 88.9.14 از جمهوري 465 هزار(15 ماه گارانتي) با كيف آبي اصلي(رايگان) و رم 4 گيگ سيلور پاناسونيك 25 هزار(اصل ژاپن) و ----- يو وي(مارك KENKO ژاپن) به قيمت 13هزارخريده شد .(جمعا به مبلغ 503 هزار)
    مني كه HX1 داشتم ميتونم بگم كه اين دوربين از سوني بهتره.زوم بسيار سريعي داره.خوش دست و سبكتر از سونيه.فيلمبرداريش درحالت motion jpegدرسته كه حجم زيادي داره ولي كيفيتش از AVC HD بهتره .توشب نويز داره ولي عكسهاي روزش واقعا محشره .كار با منو هاش آسونه.عمر باطريش واقعا از سوني بهتره.وقتي كه هودش رو نصب ميكني واقعا كلاس دوربين چند برابر ميشه.نرم افزار آموزشي بسيار كاملي رو با فرمت PDF داره.با سوني HX1 مشكل عكسهاي زرد و نارنجي و صورت قرمز داشتم ولي مشكلم با اين دوربين تا حدود زيادي حل شده.اصل ژاپنه.فرمت RAW اش هم كه ديگه حرف نداره.صداي فيلمبرداري تو حالت MOTION JEPEG بمه ولي در AVC HD بسيار شفافه .(دالبي).قابليت اينو داره كه صداي باد رو حذف بكنه.كيفش هم كمري و بسيار زيبا و جمع و جوره.در كل دوربين خوبيه و من ازش راضيم.
    اگه سوالي باشه در خدمتم.

2. 8 کاربر از habib mahvare بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    ابهر

پيش فرض

در ضمن محدوديت ضبط فيلمبرداري هم ندارد و داراي مود جديد my color mode جهت تنظيم رنگ ميباشد كه بسيار كارامد است
    در پايان اين مدل برنده جايزه TR AWARDS 2009نيزشده است.
    3rd Place : Panasonic Lumix DMC-FZ38

Last edited by habib mahvare; 09-12-2009 at 06:24.

4. این کاربر از habib mahvare بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه setayesh_mj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اصفهان نصف جهان

پيش فرض

سلام به همگي

اول
    دوم يه سوال دارم؟
    اگه به شما از بين دوربينهاي زير حق انتخاب بدن، به ترتيب كدوماشون را انتخاب ميكرديد؟

Panasonic Lumix DMC-ZS1
    Panasonic Lumix DMC-ZS3
    Panasonic Lumix DMC-FX580
    Panasonic Lumix DMC-FX500 - OR FX520
    Panasonic Lumix DMC-FX150 - OR FX180

ممنون ميشم مثله هميشه به من لطف كرده و جواب سوالم را بديد

داره خودمونی میشه behzad1280's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض دوربین دیجیتال سونی WX1

آخرین نتایج جستجوی من برای خریدن یک دوربین جیبی ( اولترا کامپکت ) در حدود 350 تومن به شرح زیر است .

- اگر دوربینی برای شات های شبانه و یا عکاسی در محیط های داخلی و کم نور می خواهید شک نکنید بهترین انتخاب wx1 سونی هست . که من از 370 ( چینی ) تومن قیمت دارم تا 425 تومن ( ژاپنی ) والبته نمایندگی سونی گفت اگر 10 روز صبر کنید بار جدید که وارد بازار بشه این دوربین هم کمی افت قیمت پیدا می کنه .

شاید فکر کنید که امکان نداره یک دوربین سونی برای محیط کم نور پیشنهاد بشه چون سونی همیشه در این زمینه ضعف داشته اما کافیه یک نگاهی به ریوویو ها بکنید ( بدون استثنا ! ) . سونی برای رفع مشکل همیشگی دوربینهاش از لنز و سنسور جدید استفاده کرده و اینبار از اونور پشت بام افتاده ! یعنی اینبار عکسهای lowlight رو بینظیر می گیره و عکسهای daylight ش تعریف خاصی نداره ! که اگر این یک ضعف رو نداشت من لحظه ای درخریدنش شک نمی کردم .

این دوربین به حدی در نورهای کم حرفه ای عمل می کنه که اگر سایتهای مربوط به عکس رو نگاه کنید ( مثل FLICKR.COM ) نزدیک 90% عکسهای این دوربین در تاریکی و نور کم گرفته شده

منبع عکسها
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این دوربین امکانات و مزایای جالبی هم داره

1- ضبط فیلم بصورت HD با فرمت mP4 ( روی 8 گیگ مموری 1 ساعت و 54 دقیقه فیلمبرداری HD می کند )
    2- 5X زوم اپتیکال حین فیلمبرداری
    3- گرفتن 10 عکس در ثانیه !
    4- لنز واید 24-120mm
    5- پانورامای 270 درجه !!
    6- تنوع سایز عکس 2 به 3 و 3 به 4 و 9 به 16
    7- طراحی و سایز بی اندازه خوشگل و مناسب ( جنس بدنه فلز هست )

اما نقاط ضعف این دوربین بنظر من دو مورد هستند

1- خروجی USB خاص سونی که توی هرخونه ای پیدا نمیشه و احتمالا مجبورید کابل مخصوص رو همیشه همراهتون ببرید
    2- عکس های DAYLAIGHT این دوربین اگر چه از وضوح خوبی برخوردار هست اما رنگهای شاداب ندارد ( خدا می دونه چقدر من بابت این موضوع گریه کردم )

برای رفع این مشکل البته راهکارهایی داده شده که می تونه روی کیفیت رنگ تاثیر بگذاره مثل استفاده از مود P و تنظیم وایت بلنس روی FLASH . اما درهرصورت این دوربین با عکاسی در نور روز مشکل داره و همین باعث شد از لیست خرید من خارج بشه هرچند فقط طراحیش می ارزید به انتخاب های بعدیم

هنوزم افسوس این رو می خورم که چرا wx1 عکسهای دیلایت خوبی نداره .
    درود بچه‌ها

من سه روز پیش این دوربین رو با قیمت 410 (ژاپنی) خریدم که با کیف و مموری 8 گیگ و محافظ LCD و یه باطری اضافه حدود 530 تموم شد.

من قبلاً با W200 و W270 سونی کار کرده بودم و در مقایسه با این دو تا باید بگم که واقعاً خیلی کارامد تره.
    همونجوری که PMAX هم گفته کیفیت عکسها توی نور خیلی کم واقعاً عالیه و من ترجیح میدم بجز در مواقع خاص از فلش استفاده نکنم.
    iAUTO واقعاً خوب جواب میده و لازم نیست توی شرایط نور مختلف بصورت دستی تنظیم کنی.
    مصرف باطریش خیلی کمه و خوب جواب میده.
    عکسهای Daylight در مقایسه با Canon 5S که داشتم کیفیت خوبی نداره ولی بعنوان یه دوربین کامپکت که راستی راستی خیلی جمع و جور و ریزه میزه و شکیله، راضی کننده است.
    مموری که خریدم یه مموری ریدر خیلی کوچیک در اندازه یه فلش مموری هم روش بود که فکر کنم آدم رو از همراه داشتن کابل رابط دوربین بی نیاز میکنه.

تنها مشکل این دوربین به نظر من کم رنگ بودن عکسهایی هست که میگیره. در واقع عکسهای این دوربین رنگ و جلای خوبی ندارن.
    این مشکل رو با ویرایش عکسها با نرم افزار PMB که روی CD دوربین ارائه شده، با بالا بردن Saturation و غلظت رنگ میشه بخوبی حل کرد.

در هر حال با مزایای زیادی که داره میشه از این نقص تا حدودی چشم پوشی کرد.

به نظر من نمیشه انتظاری رو که از یه دوربین DSLR Like میره، از دوربینهای Compact توقع داشت.

من که واقعاً این چند روزه یه عالمه عکس توی هر شرایطی گرفتم و سر جمع این دوربین رو توصیه می‌کنم ..
    Last edited by behzad1280; 09-12-2009 at 13:21.

7. این کاربر از behzad1280 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Persian_Gun's's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

به تاريخ 88.9.14 از جمهوري 465 هزار(15 ماه گارانتي) با كيف آبي اصلي(رايگان) و رم 4 گيگ سيلور پاناسونيك 25 هزار(اصل ژاپن) و ----- يو وي(مارك KENKO ژاپن) به قيمت 13هزارخريده شد .(جمعا به مبلغ 503 هزار)
    مني كه HX1 داشتم ميتونم بگم كه اين دوربين از سوني بهتره.زوم بسيار سريعي داره.خوش دست و سبكتر از سونيه.فيلمبرداريش درحالت motion jpegدرسته كه حجم زيادي داره ولي كيفيتش از AVC HD بهتره .توشب نويز داره ولي عكسهاي روزش واقعا محشره .كار با منو هاش آسونه.عمر باطريش واقعا از سوني بهتره.وقتي كه هودش رو نصب ميكني واقعا كلاس دوربين چند برابر ميشه.نرم افزار آموزشي بسيار كاملي رو با فرمت PDF داره.با سوني HX1 مشكل عكسهاي زرد و نارنجي و صورت قرمز داشتم ولي مشكلم با اين دوربين تا حدود زيادي حل شده.اصل ژاپنه.فرمت RAW اش هم كه ديگه حرف نداره.صداي فيلمبرداري تو حالت MOTION JEPEG بمه ولي در AVC HD بسيار شفافه .(دالبي).قابليت اينو داره كه صداي باد رو حذف بكنه.كيفش هم كمري و بسيار زيبا و جمع و جوره.در كل دوربين خوبيه و من ازش راضيم.
    اگه سوالي باشه در خدمتم.
    حبیب جان،میشه توضیح بدی یو وی چیه؟و کاربردش چیه؟

داره خودمونی میشه cuteetuc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

با سلام.نظر دوستان و اساتيد رو در مورد سه مدل دوربين زير مي خواستم .دوستاني كه خريد كرده اند هم قيمت رو بگن. با جزئيات كامل لطفا...
    1-CANON SX20
    2-PANASONIC FZ38
    3-SONY HX1
    آيا FZ38 همون FZ35 هستش ؟
    ممنون مي شم اگر دقيق راهنمايي كنيد.

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

14

اگه سوالي باشه در خدمتم.
    مبارک باشه بگو دقیقا چه چیزای این بهتر از HX1 ؟تو زوم فیلم برداری رو میگی یا عکاسی رو HX1 تو فیلم کند بود که خیلی هم بد نیست تو نویز کدوم یکی بهتر بودند؟ وتو عکس روز کدوم ؟بعد 80 عکس عمر بیشتر خیلی ملعومه؟ در مورد عکسای زرد قرمز و نارجی مورد دقیقا چیه !بعد تو کدوم حالت عکس می گرفتی ؟
    HX1 رو چند فروختی؟

در ضمن محدوديت ضبط فيلمبرداري هم ندارد و داراي مود جديد my color mode جهت تنظيم رنگ ميباشد كه بسيار كارامد است
    در پايان اين مدل برنده جايزه TR AWARDS 2009نيزشده است.
    3rd Place : Panasonic Lumix DMC-FZ38

HX1محدودیت فیلم داشت؟ فیلم کدوم بهتره؟
    این my color mode چیه رنگارو عوص میکنه یا ...
    برنده کدوم جایزه شده ؟ لینک بده
    تنکسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس

11. این کاربر از ELSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    ابهر

6

ELSINعزيز
    در مورد برنده شدن اين دوربين ميتونيد تو اين پست ببينيد
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در جواب Persian_Gun's نيز اينكه ف ي ل ت ر UV براش خريدم و رو لنز نصب كردم براي طول عمر سنسور.
    ELSIN عزيز HX1 رو 550 خريده بودم 490 دادم رفت.اينو سر جمع 503 خريدم.عكس روز اين دوربين واقعا عاليه و رنگها بسيار مناسب و زنده هستند.واقعا اون چيزيه كه من ميخواستم.به طور حتم ميتونم بگم كه فيلمبرداريش از نظر حركت خيلي نرمتر از HX1 هستش (البته با فرمت MOTION JEPEG) .ديشب با فلاش تواتاقم يه عكس انداختم كه با HX1نظيرش رو نتونسته بودم بندازم.و كليه عكسهامو با AUTO انداختم .منظور از زو م اينكه خيلي سريع رو موضوع زوم ميشه و فوكوس بسيار خوبي داره.
    Last edited by habib mahvare; 09-12-2009 at 15:44.

13. 3 کاربر از habib mahvare بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Persian_Gun's's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

ELSINعزيز
    در مورد برنده شدن اين دوربين ميتونيد تو اين پست ببينيد
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در جواب Persian_Gun's نيز اينكه ف ي ل ت ر UV براش خريدم و رو لنز نصب كردم براي طول عمر سنسور.
    ELSIN عزيز HX1 رو 550 خريده بودم 490 دادم رفت.اينو سر جمع 503 خريدم.عكس روز اين دوربين واقعا عاليه و رنگها بسيار مناسب و زنده هستند.واقعا اون چيزيه كه من ميخواستم.به طور حتم ميتونم بگم كه فيلمبرداريش از نظر حركت خيلي نرمتر از HX1 هستش (البته با فرمت MOTION JEPEG) .ديشب با فلاش تواتاقم يه عكس انداختم كه با HX1نظيرش رو نتونسته بودم بندازم.و كليه عكسهامو با AUTO انداختم .منظور از زو م اينكه خيلي سريع رو موضوع زوم ميشه و فوكوس بسيار خوبي داره.
    خیلی خلاصه گفتی!
    میشه بیشتر توضیح بدی؟

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با سلام.نظر دوستان و اساتيد رو در مورد سه مدل دوربين زير مي خواستم .دوستاني كه خريد كرده اند هم قيمت رو بگن. با جزئيات كامل لطفا...
    1-CANON SX20
    2-PANASONIC FZ38
    3-SONY HX1
    آيا FZ38 همون FZ35 هستش ؟
    ممنون مي شم اگر دقيق راهنمايي كنيد.
    FZ35 همون FZ38 هستش ... (اسم دوم، در اروپا استفاده میشه)

من فکر می کنم روی این چندتا تفاوت بد نباشه بیشتر فکر کنی ، خیلی از تفاوت های دیگه شون جزئی هستند یا اسمی تفاوت دارند و بحث "در عمل" چیز دیگه اس. یا اینکه خودت می دونی : مثلا اینکه fz35 زومش 18x هستش و دوتای دیگه 20x.

+کانون و hx1 سونی فرمت raw ذخیره نمی کنن (برای یه آماتور جدی نقطه ضعف محسوب میشه) ... fz35 اینو داره.

+سونی روی کارت های با فرمت خاص ضبط می کنه که شاید حتی قدری گرونتر تموم بشه .. چند صفحه اخیر در این مورد صحبت شد. در حالیکه دوتای دیگه روی کارت های sd ذخیره می کنن

+ کانون قدری سایز و وزنش از دوتای دیگه بیشتره .. (بعضی ها اینو نقطه قوت می دونن و بعضی نه - سلیقه شخصیه)

اینا هر سه دوربین های خیلی خوبی هستند... من FZ35 رو می پسندم و بعدش SX20. (یه دلیلش واسه من اینکه عملکرد FZ35 در iso های بالاتر بهتره اینطور که مطالعه کرده ام)
    سلام به همگي

اول
    دوم يه سوال دارم؟
    اگه به شما از بين دوربينهاي زير حق انتخاب بدن، به ترتيب كدوماشون را انتخاب ميكرديد؟

Panasonic Lumix DMC-ZS1
    Panasonic Lumix DMC-ZS3
    Panasonic Lumix DMC-FX580
    Panasonic Lumix DMC-FX500 - OR FX520
    Panasonic Lumix DMC-FX150 - OR FX180

ممنون ميشم مثله هميشه به من لطف كرده و جواب سوالم را بديد
    من اگه بودم ZS3 .. بخاطر زوم بیشتر - لنز وایدتر - ماکرو قوی تر و اینکه کلاً هم به همراه ZS1 جدیدتر هستند (یکسال جدیدتر)... اما گه کنترل های manual میخواستم FX500 هم بد نبود ...(منتها اونوقت شاید اصلاً می رفتم سراغ مارک دیگه)

16. 3 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •