تو مد Prof چقدر اینا سخت میمیرند، اعصابم خرد شد، این یارو غوله که باید با تیربار بزنیش رفته رو اعصابم، هر کار میکنم نمیمیره
6 تا 6 تا سنگ از زیر زمین میکشه پرت میکنه
نمیدونم این همه سنگ زیر زمین چیکار میکنه
تو مد Prof چقدر اینا سخت میمیرند، اعصابم خرد شد، این یارو غوله که باید با تیربار بزنیش رفته رو اعصابم، هر کار میکنم نمیمیره
6 تا 6 تا سنگ از زیر زمین میکشه پرت میکنه
نمیدونم این همه سنگ زیر زمین چیکار میکنه
ما بازم گیر کردیم!!
اونجا که اون یارو وسکر دستشو میکنه تو یه چیزی و دستش میشه قد یه اتوبوس و ما وسط مواد مذاب هستیم باید چجوری بکشمش؟
اینجا :من از روی این همشو پیدا کردم .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد از شکستن پل, وسکر دنبال شما میاد و بعد از مدتی قلبش از پشت نمایان میشه که در اون موقع باید شوا به اون شلیک کنه (ترجیحآ یک اصلحه خوب بهش بدید) بعد دنبال شوا میره, زمانی که شوا از صخره آویزونه شما باید به وسکر شلیک کنید تا حواسش پرت بشه و شوا نجات پیدا کنه (ترجیحآ با دوربیندار به سرش شلیک کنید) بعد از نجات شوا, جلوی سنگ تقریبآ گرد برید و دکمه هایی رو که میگه بزنید تا مسیری برای عبور شوا باز بشه و در انتها با هم به بالای منطقه (محوطه ی دایره شکل) برید, در اینجا با وسکر بجنگید تا وقتی که قلبش از جلو نمایان بشه بعد با قویترین سلاحتون شروع کنید به شلیک کردن بهش تا یک حالتی مثل تلو خوردن بهش دست بده بعد سریع برید پشتش و دکمه ای رو که میده بزنید و در ادامه هم دکمه های مورد نظر دیگه رو بزنیدما بازم گیر کردیم!!
اونجا که اون یارو وسکر دستشو میکنه تو یه چیزی و دستش میشه قد یه اتوبوس و ما وسط مواد مذاب هستیم باید چجوری بکشمش؟
ببخشید من مرحله ی 1-4 اونجا یه خرچنگه گیر کردم نمی تونم بکشمش هر چی هم تیر دارم می زنم دو دستش ولی انگار که نه انگار کسی میدونه با چه سلاحی می شه یک سره کارشو ساخت
من windows vista 64bit دارم. اونجا با trainer DX10 رفتم چندتا از گزينه هاي TRAINER رو فعال ميكني بعد از چند دقيقه قهر ميكنه. نميدونم مشكلم كجاست![]()
من قبلا ps2 داشتم. بازي هاي مشترك PC و PS2 را هم رو هردو داشتم. فقط PS2 زماني سرتر از pc بودش كه با بازيهاي انحصاري جلون ميداد. وگرنه مثلا بازي مثل most wanted با گرافيك high روي pc صد درجه از ps2 بهتره.
همين منوال هم براي Xbox360 و PS3 درنظر ميگيريم. با اومدن Asaassin's creed 2 معلوم ميشه مرد ميدان كيه. البته با اومدن DiRT2 فكر كنم PC يه سروگردن بالاتره
نميخوام اينجا اين بحث رو ادامه بدم چون تاپيك خاص خودش رو داره. پس اگر بحثي بود اونجا مطرح كن.
اون موجود روی دست/پاهاش یک سری نقاط حساس (قرمز رنگ) داره, اون نقاط رو اینقدر با تیر بزنید تا اون موجود برای مدتی بیفته پایین و بیحال بشه در این حالت اگه تو گزینه هاتون نارنجک داشته باشید و برید جلوی دهنش, یک دکمه میده که با زدنش نارنجک رو میندازه تو دهن غول و بعد نارنجک منفجر میشه. فکر کنم 2-3 بار این کار رو انجام بدید, میمیره (نارنجک هم میتونید از موجوداتی که غول, هرازگاهی میفرسته بدست بیارید)ببخشید من مرحله ی 1-4 اونجا یه خرچنگه گیر کردم نمی تونم بکشمش هر چی هم تیر دارم می زنم دو دستش ولی انگار که نه انگار کسی میدونه با چه سلاحی می شه یک سره کارشو ساخت
نکته: البته میتونید در اون حالت با شلیک به دهنش هم بکشیدش اما چون بار اولتون هست (سلاح های درست و حسابی ندارید) این گزینه رو پیشنهاد نمیکنم (چون احتمالآ چیزی جز از دست دادن خشابهاتون بهمراه نداره)
بچه ها من وقتي چند بار ميرم توي سيو مشكل پيدا مي كنه بعد هم سيوم پاك ميشه كسي مي دونه مشكلش چيه؟
من تمومش کردم و به نظرم فعلا قشنگترین بازیه هو از نظر گرافیک وهم از نظر جذابیت.حتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تما بخر.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)