تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 429 از 1174 اولاول ... 329379419425426427428429430431432433439479529929 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,281 به 4,290 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

آخر فروم باز pedramch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    ♥♥♥ اهواز ♥♥♥ وبـســایت: www.pedramch.com

پيش فرض

بابا کی این علیرضا رو جمعش کنه...توی تاپیک منچستری ها بدجوری آبروریزی داره میکنه ها...
    حالا از ما گفتن.

پروفشنال shympw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Santiago Bernabéu Stadium

پيش فرض کالدرون : تا آخرين ثانيه برای رونالدو تلاش می کنيم .

سایت هواداران رئال : به نقل از رويترز، رامون كالدرون در خصوص مذاكرات با منچستريونايتد گفت: حقيقت اين است كه رئال مادريد طرف قانوني مذاكره براي خريد كريستيانو رونالدو را باشگاه منچستريونايتد مي داند و براي مذاكره با وكيل رونالدو چندان راغب نيست. تا آخرين ثانيه براي رونالدو تلاش مي كنيم.
    وي افزود: مسئله مهم نظر مديران باشگاه منچستر يونايتد است و ما بايد به پاسخ آنها احترام بگذاريم.
    سرالكس فرگوسن به شدت با انتقال رونالدو به مادريد مخالف است.
    رئال در آخرين پيشنهاد مالي خود مبلغ 85 ميليون يورو را ارائه داده است.

داره خودمونی میشه ladan_4age's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    توی دل همه....

پيش فرض

از علیرضا جان خواهش میکنم تمومش کنه...این راهی که داری میری پایانی به جز بن شدن نداره هاا.....

پروفشنال shympw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت

پيش فرض

از علیرضا جان خواهش میکنم تمومش کنه...این راهی که داری میری پایانی به جز بن شدن نداره هاا.....
    کاملا موافقم.
    عزیزان همون قدر که ما حق داریم رئال رو دوست داشته باشیم. بقیه هم تیم مورد علاقشون رو دوست دارن.
    همون طوری که کسی می آد اینجا حرف نامربوط می زنه قاط می زنیم ! اونا هم حق دارن!

پروفشنال shympw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت

پيش فرض اتوو : همه چيز ممکن است !

سایت هواداران رئال : به نقل از آس اسپانيا، ساموئل اتوئو كه از تيم هايي چون كروفچي ازبكستان، شانگ هاي چين، چند تيم عربي، چلسي، ميلان و والنسيا پيشنهاد رسمي دريافت كرده، به هيچ يك پاسخ منفي نداده است.
    وي در واكنش به شايعه مذاكره وكيلش با باشگاه والنسيا، عنوان كرد: همه چيز ممكن است. براي درخشش دوباره به آرامش نياز دارم.
    اتوئو اظهار داشت: اگر بارسلونا نتواند اين آرامش را برايم فراهم كند، قطعا آن را ترك مي كنم. متاسفانه قراردادم با قيمت پيشنهادي وكيلم تمديد نشده و براي ترك اين تيم آماده ام.

پروفشنال shympw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت

پيش فرض وکيل باپتيستا : رم هيچ تماسی با من نداشته است .

سایت هواداران رئال : هرمیو منندز وکیل باپتیستا هر گونه تماسی را توسط رم با او یا با باشگاه رئال مادرید تکذیب کرد .
    باپتیستا که در این فصل در برنامه های برند شوستر برای تیم اصلی نیست مطمئن است که برنابئو را ترک می گوید و در هفته های اخیر روزنامه های ایتالیا و اسپانیا از پیوستن او به رم خبر دادند .
    اما در حال حاضر وکیل این بازیکن گفته است که هیچ شخص حقیقی از رم برای غول تماس نگرفته است .
    وی گفت : باید به آگاهی همه برسانم که در حاضر رم هیچ صحبتی با من نداشته است . اگر رم با من یا رئال مادرید تماس نگیرد آغاز مذاکرات غیر ممکن است . در حال حاضر خولیو بازیکن رئال است و تاکید می کنم که هیچ کس با من یا با رئال درباره ی او صحبت نکرده است . در ایتالیا می گویند که همه چیز نزدیک به پایان است و مارکا نیز از قطعیت سخن گفته است هر چند که اینها حقیقت ندارد .
    Last edited by shympw; 20-07-2008 at 23:51.

پروفشنال shympw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت

پيش فرض ريو فرديناند به تمجيد از رونالدو پرداخت .

سایت هواداران رئال : مدافع مياني و ملي‌پوش شياطين سرخ با بيان اين كه شايعه‌ها مبني بر پيوستن كريستيانو رونالدو به رئال مادريد باعث به وجود آمدن هيچ‌گونه كدورت ميان رونالدو و ساير اعضاي تيم نمي‌شود، به تمجيد از بازيكن پرتغالي پرداخت.

ريو فرديناند با اعتراف به اين كه در صورت بازگشت رونالدو به تمرين‌هاي منچستر اين بازيكن با آغوش باز توسط تمامي بازيكنان تيم مورد استقبال قرار مي‌گيرد، به روزنامه‌ي Sunday Mirror گفت: «تابستان امسال فرصتي بود تا بتوانيم دستاوردهاي فصل گذشته را مرور كنيم و با نگاهي به آنها بايد گفت كه كسب اين مقام بدون وجود كريستيانو غير ممكن بود.»

فرديناند افزود: «بازيكنان تيم بي‌صبرانه منتظر بازگشت او هستند. اگرچه همگي ما از صحبت‌هاي سرالكس فرگوسن حمايت كرديم اما، هيچ مشكلي بين كريستيانو و ساير اعضاي تيم نخواهد بود. كريستيانو فصل آينده هم يك يونايتدي خواهد بود. كريستيانو انسان بزرگي است. او هرگز با هيچ كدام از بازيكنان تيم مشكلي نداشته است و در صورت بازگشت به تيم شرايط همچنان مانند گذشته خواهد بود.»

فرديناند بر اين باور است كه تيمش فصل آينده مي‌تواند تمامي افتخارهاي ممكن را بدست آورد. وي گفت: «همچون فصل گذشته هدف ما كسب تمامي عنوان‌هاست. قهرماني در ليگ برتر و ليگ قهرمانان باور نكردني بود. اما، چيزي را تغيير نمي‌دهد. ما استانداردهاي بالاي‌مان را در نظر گرفته‌ايم و مي‌خواهيم هر سال بر اين استانداردها بيفزاييم.»

پروفشنال shympw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت

پيش فرض رم آخرين مشتری درنت .

سایت هواداران رئال : پس از مذاکراتی که رم برای در خدمت گرفتن خولیو باپتیستا ستاره ی برزیلی رئال مادرید داشت حالا به دیگر ستاره ی رئال ؛ رویستون درنت علاقمند شده است .
    جالوروسی ها در دو پست خود دنبال بازیکن هستند .
    پس از این که مارکا از قطعیت مذاکرات میان باپتیستا و رم خبر داد گویا در میان مذاکرات رئال تمایل خود را برای فروش رویستون درنت اعلام کرده است .
    برند شوستر سرمربی رئال مادرید عاتقاد دارد که این ستاره ی ۲۱ ساله می تواند در تیمی دیگر خوش بدرخشد .
    درنت درتابستان امسال به همراه تیم المپیک هلند در این رقابتها شرکت خواهد کرد و قصد دارد که تا پایان این ماه تکلیفش را روشن کند .
    خود او دوست دارد که قرضی به تیمی دیگر برود تا باز هم فرصت حضور در ترکیب اصلی رئال را بیاید .
    گویا دو تیم دیگر ایتالیایی فیورنتینا و یوونتوس نیز این ستاره را می خواهند .

پروفشنال shympw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت

پيش فرض سولدادو : باشگاه بايد وضعيتش را روشن کند .

سایت هواداران رئال : روبرتو سولدادو صتاره ی رئال مادرید از مسئولان تیم درخواست کرد که هر چه زودتر وضعیتش را روشن کنند تا بداند که باید به دنبال تیمی جدید بگردد یا خیر .
    پارسال این موقع سولدادو به نام پسر طلایی مادرید شناخته می شد و با درخشش خود در اوساسونا توانسته بود به پیراهن ملی اسپانیا برسد و حتی توانسته بود شماره ی ۹ تیم را نیز جایزه بگیرد .
    اما در طول فصل با نمایش ضعیفش فرصت اندکی برای خودنمایی پیدا کرد و نقش اندکی در قهرمانی متوالی رئال داشت .
    در حال حاضر شایعاتی پیرامون پیشنهاد ۸ میلیونی ختافه به گوش می رسد و به نظر می رسد که خود او نیز نسبت به آن بی تمایل نباشد .
    مارکا دیشب از قول سولدادو نوشت که او می خواهد هر چه زودتر به وضعیت نابسامانش سر و سامان دهد .
    او در پایانه چهارم فرودگاه باراخاس گفت : آینده ام ؟ این توسط باشگاه مشخص می شود .
    او پس از این کلمه راهی اتریش شد تا به همراه تیم در کمپ ایردنینگ حضور داشته باشد .
    به نظر می رسد که این ستاره می خواهد در رئال بماند اما بعید به نظر می رسد که نقش چندانی در ترکیب تیم اصلی شوستر داشته باشد .
    باید دید که آینده او در ختافه رقم خواهد خورد یا در رئال مادرید .

پروفشنال shympw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت

پيش فرض رونالدو : فقط خدا آينده را می داند .

سایت هواداران رئال : کریستیانو رونالدو که این روزها سوژه ی اصلی رسانه های است اظهار داشت که هنوز تصمیم خاصی در مورد آینده اش نگرفته است و نمی داند که فصل بعد را در چه تیمی سپری خواهد کرد .
    چندی پیش او از ابراز تمایلش برای رفتن به رئال مادرید سخن گفته بود و حالا او اظهار بی اطلاعی می کند .
    او گفت : چیزی که می خواهم شاد بودن در جایی است که در آن بازی می کنم . من هیجان زدم و در همه جا خوشحالم .
    هنگامی که از او درباره ی شایعاتی که پیرامونش است پرسیده شد پاسخ داد : بازیکنان بزرگ همیشه توسط باشگاه های خوب خواسته می شوند . نه حالا . این چیزی طبیعی است من فقط می خواستم که هنوز در سالهای گذشته باشم .
    او در پایان با جمله ی ؛فقط خدا آینده را می داند؛ از آینده اش ابراز نا آگاهی کرد .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •