تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 429 از 2014 اولاول ... 3293794194254264274284294304314324334394795299291429 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,281 به 4,290 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پیاده رو های حوالی میدان ولیعصر!

پيش فرض

"عماد رضا" قراردادش را با سپاهان تمديد كرد
    "عماد محمد رضا" قرارداد خود را با تيم فوتبال سپاهان اصفهان تمديد كرد.
    به گزارش ايسنا، مهاجم عراقي سپاهان قرارداد خود را براي يک سال ديگر با تيم فوتبال سپاهان تمديد كرد.
    اين قرارداد قابليت تمديد به مدت دو سال را دارد.
    عماد رضا عصر امروز با حضور در هيات فوتبال اصفهان قرارداد خود را ثبت كرد.
    پيش از اين باشگاه پرسپوليس براي جذب عمادرضا با اين مهاجم مذاكره و به توافق رسيده بود.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز amir_rahmani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

"عماد رضا" قراردادش را با سپاهان تمديد كرد
    "عماد محمد رضا" قرارداد خود را با تيم فوتبال سپاهان اصفهان تمديد كرد.
    به گزارش ايسنا، مهاجم عراقي سپاهان قرارداد خود را براي يک سال ديگر با تيم فوتبال سپاهان تمديد كرد.
    اين قرارداد قابليت تمديد به مدت دو سال را دارد.
    عماد رضا عصر امروز با حضور در هيات فوتبال اصفهان قرارداد خود را ثبت كرد.
    پيش از اين باشگاه پرسپوليس براي جذب عمادرضا با اين مهاجم مذاكره و به توافق رسيده بود.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حیف شد ما می خواستیمش.

آخر فروم باز poria_mc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

به نظر من خوب شد نیومد
    الان دو تا مهاجم خوب داریم اگه اون میومد قطعا با سیستمی که پرسپولیس داره دو تا یا نهایتا یکی باید رو نیمکت می نشست که همین میتونست باعث نارضایتی هر کدوم بشه
    به نظر من اگه بتونن مبعلی رو بگیرن خیلی خوب میشه

داره خودمونی میشه M.P.L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

بچه ها توی تله تکس نوشته مبعلی با پرسپولیس مذاکره کرد.!!!!!!!!!!!!

خدا کنه بیاد

پرسپولیس واقعا می خوادش..
    عماد رضا هم حیف شد ای کاش جای توره می یومد

آخر فروم باز omid.k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Basin city

پيش فرض

چه خبره پرسپولیسش
    اینا با این وضعیت یا با کله میخورن زمین
    یا جونشون بالا میاد قهرمان میشن

خلاصه به امید قهرمانی

آخر فروم باز sepehr_x50's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

استيلي: به عنوان يك هوادار براي پيروزي آرزوي موفقيت مي‌كنم

خبرگزاري پرسپوليس: حميد استيلي كه به همراه جمعي از مربيان حاضر در كلاس مربيگري روته مولر در محل انجام تمرين پرسپوليس حاضر شد، اظهار داشت: كلاس بسيار خوبي در حال برگزاري است و بي شك باعث افزايش بار فني مربيان ايراني مي شود.
    وي ادامه داد: حضور موثر روته‌مولر آگاهي ودانش مربيان ايراني را بالا مي‌برد و بدون شك اين مسئله به سود فوتبال ايران است.
    استيلي در خصوص احتمال حضور اين مربي آلماني در كادر فني تيم ملي گفت: بي شك تيم ما به مربياني روته مولر احتياج دارد.
    مربي سابق پرسپوليس در مورد بازگشت به محل تمرين اين تيم تصريح كرد: آرزو مي‌كنم پرسپوليس پس از يك دوره قهرماني در فصل گذشته، در فصل جاري نيز در سه جام موفق باشند. حضور مثبت قطبي در پرسپوليس انكارناپذير است و مي‌تواند به تيم بسيار كمك كند.
    وي ادامه داد: خوشحالم كه امسال مشكل مالي پرسپوليس برطرف شده است و بازيكنان بسيار خوبي جذب تيم شدند. مثل يك هوادار اميدوارم آينده روشني در انتظار اين باشد و در سه جام موفق شود.
    استيلي در خصوص تيم آينده خود گفت: ‌از 2 تيم پيشنهاد دارم و به زودي تصميم نهايي خود را اتخاذ مي كنم،‌ البته ترجيح مي دهم در تهران فعاليت كنم

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

کار افشین رضایت روته مولر را جلب کرد

خبرگزاری پرسپولیس : اریش روته مولر با مشاهده تمرین امروز تیم فوتبال پرسپولیس، هفت نکته مهم را یادداشت کرده که قرار است در جلسه روز آینده آن را برای مربیان حاضر در کلاس حرفه ای فیفا آنالیز کند.
    این مربی آلمانی از مشاهداتی که امروز در تمرین پرسپولیس داشته، هفت مورد را یادداشت کرده و قرار است در جلسه فردا برای مربیان ایرانی تشریح و آنالیز کند.

اریش روته مولر در پایان تمرین امروز تیم فوتبال پرسپولیس از عملکرد افشین پیروانی ابراز رضایت کرد و گفت: پیروانی با برنامه ریزی مناسب تعادل خوبی را در نحوه تمرینات تیمش ایجاد کرده بود. او با نوع تمرینات به نوعی حس تعامل و همکاری را در بین بازیکنان به جود آورده بود. من کارش را پسنیدم و امیدوارم بیش از پیش موفق باشد.
    وی همچنین تصریح کرد: سطح کلاس مربیگری ایران بسیار بالاست. مربیانی در این کلاس حضور دارند که پیش از این سابقه سال ها مربیگری در تیم های لیگ برتری ایران را داشته اند. حضور آنها سطح کار کلاس را ارتقا می بخشد.
    این مربی آلمانی فردا برای چگونگی حضور در کادر فنی تیم ملی فوتبال کشورمان با علی کفاشیان به مذاکره خواهد پرداخت

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

مدير روابط عمومي باشگاه پرسپوليس تکذيب کرد

خبرگزاری پرسپولیس : مدير روابط عمومي و بين الملل باشگاه پرسپوليس، صحبت‌هاي "نيک نفس" مدير عامل باشگاه مس کرمان مبني بر مبلغ قرارداد يک ميليارد و دويست ميليون توماني "افشين قطبي" را تکذيب کرد.

مرتضي ضرابي گفت: با توجه به اينکه باشگاه مس کرمان يک باشگاه دولتي محسوب مي‎شود، مدير عامل اين باشگاه هيچگاه نبايد با عنوان برخي صحبتهاي بدون سند باعث شود تا جو بدي عليه باشگاه پرسپوليس ايجاد شود.

نيك نفس امروز در گفت‌وگو با خبرنگار ايسنا مدعي شده بود كه مبلغ قرارداد قطبي يك ميليارد و 200 ميليون تومان است.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

برای امضای خودم ارزش قائلم//با مظلومی برای بازگشتم صحبت می کنم

خبرگزاری پرسپولیس : هافبک فصل گذشته تیم پرسپولیس گفت: بحث غیر قانونی بودن قراردادم به هیچ وجه برای من اهمیتی ندارد زیرا من قلبابه تیم مس متعهد و برای امضای خودم هم ارزش قایل هستم.
    فرزاد آشوبی در گفت و گو یی خاطر نشان کرد: زمانی که قصد کردم پرسپولیس را ترک کنم هیچ گاه فکر نمی کردم که این تیم طی تغییر و تحول در کادر مدیریتش تا این حد متحول شود.
    وی افزود: آن زمان با مسوولین تیم بر سر مبلغ قرارداد به توافق نرسیدیم ولی در حال حاضر می بینیم که بازیکنان بزرگی با مبالغ نجومی با این تیم قرارداد امضا می کنند.در هر صورت باید بگویم افسوس گذشته را خوردن دردی را دوا نمی کند.

آشوبی در خصوص بازگشت افشین قطبی به تیم پرسپولیس گفت: اگر می دانستم قطبی به ایران باز می گردد مطمئن باشید که هیچ گاه از این تیم جدا نمی شدم. خوشحالم که مربی بزرگی همچون قطبی نظر مثبت بر روی توانایی های فنی من دارد.
    آشوبی ابراز امیدواری کرد که مظلومی اجازه بازگشتش به تیم پرسپولیس را صادر کند و در این باره افزود: طی چند روز آینده باید پرویز مظلومی جلسه ای را برگزار خواهم کرد اگر بتوانم رضایت قلبی این مربی را جلب کنم بدون شک به تیم پرسپولیس باز می گردم ولی در غیر این صورت هرگز حرف جدایی از من را نخواهم زد.
    وی تصریح کرد: با شناختی که از مظلومی دارم می دانم که این مربی نیز صلاح من را می خواهد و حاضر است برای پیشرفت من قدم بردارد. با این وجود باید بگویم برای امضای خودم ارزش قائل هستم و اگر مسوولان باشگاه مس اجازه بازگشتم به پرسپولیس را ندهند فصل آینده با تمام قوا برای مس به میدان خواهم رفت.

آخر فروم باز mojtaba007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

الان اخبار گفت کعبی به سایپا پیوست
    بره گمشه
    همش تقصیر این علی دایی است
    مردیکه مافیایی دست از سر فوتبال ایران بر نمیداره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •