خواهش میکنم. انجام وظیفه بوده. من هم که اولین بار اومدم اینجا کلی از سوالام رو دوستان جواب دادن. کمترین کاری که میتونم بکنم، انتقال دادنشونه! راجع به اون عکس باتری تقلبی و اصل، هم امشب حتما برات میزارم.
در مورد صدای psp کاملا درست شنیدی. اصلا صدای بلندی نداره (هر چند واضح و شفافه) و توی جاهای شلوغ حتما باید از هدفون استفاده کنی. اسلیم هم بلندگوش فقط جاش عوض شده. یک مقدار خیلی کمی صدا بهتری میآد ولی زیاد توفیقی نم کنه!
ببین... ریجن چیز زیاد مهمی نیست. شما حتما چینی بگیرید. یعنی اگه فروشنده گفت ژاپنیشم دارم ولی گرونتره، شما همون چینی رو بگیرید. ولی دقت کنید که برای چه منطقه ای توزیع شده اون سیستم. مثلا برای آمریکا یا آسیا یا اروپا. اگه مال اروپا باشه... نباید پشت باتری چیزی به زبون چینی نوشته باشه. از کجا میتونید بفهمید مال کجاس؟! رو جعبه و توی کاتالوگای همراه سیستم نوشته. ولی کلن زیاد به باتری و شارژر تقلبی حساس نشید.یک توضیح راجعبه چینی بودن می دید یعنی چی کودومش خوبه چه فرقی می کنه من اصلا این موضوع نمی دونست
بازی خوب برای psp زیاد اومده. به نظر من Tekken ، BurnOut Dominator , patapon , loco roco , god of war , Final Fantasy 7 Crisis Core , tomb raider anniversary , Metal slug خیلی بازیهای خوبی هستن. البته باز هم هستن که یادم نمیآد. اینم بگم که یکی از بهترین بازیهایی که من رو psp انجام میدم، فوتبال 99 پلی استیشن1 هست که تبدیل کردم! و خیلی حال میده
من کنج رو زیاد نمیشناسم، احتمالا بقیه دوستا بیشتر میتونن کمکت کنن.