تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 429 از 1404 اولاول ... 329379419425426427428429430431432433439479529929 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,281 به 4,290 از 14034

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول psp (پست اول حتما خوانده شود !)

آخر فروم باز musketeer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

خواهش میکنم. انجام وظیفه بوده. من هم که اولین بار اومدم اینجا کلی از سوالام رو دوستان جواب دادن. کمترین کاری که میتونم بکنم، انتقال دادنشونه! راجع به اون عکس باتری تقلبی و اصل، هم امشب حتما برات میزارم.
    در مورد صدای psp کاملا درست شنیدی. اصلا صدای بلندی نداره (هر چند واضح و شفافه) و توی جاهای شلوغ حتما باید از هدفون استفاده کنی. اسلیم هم بلندگوش فقط جاش عوض شده. یک مقدار خیلی کمی صدا بهتری میآد ولی زیاد توفیقی نم کنه!
    یک توضیح راجعبه چینی بودن می دید یعنی چی کودومش خوبه چه فرقی می کنه من اصلا این موضوع نمی دونست
    ببین... ریجن چیز زیاد مهمی نیست. شما حتما چینی بگیرید. یعنی اگه فروشنده گفت ژاپنیشم دارم ولی گرونتره، شما همون چینی رو بگیرید. ولی دقت کنید که برای چه منطقه ای توزیع شده اون سیستم. مثلا برای آمریکا یا آسیا یا اروپا. اگه مال اروپا باشه... نباید پشت باتری چیزی به زبون چینی نوشته باشه. از کجا میتونید بفهمید مال کجاس؟! رو جعبه و توی کاتالوگای همراه سیستم نوشته. ولی کلن زیاد به باتری و شارژر تقلبی حساس نشید.

بازی خوب برای psp زیاد اومده. به نظر من Tekken ، BurnOut Dominator , patapon , loco roco , god of war , Final Fantasy 7 Crisis Core , tomb raider anniversary , Metal slug خیلی بازیهای خوبی هستن. البته باز هم هستن که یادم نمیآد. اینم بگم که یکی از بهترین بازیهایی که من رو psp انجام میدم، فوتبال 99 پلی استیشن1 هست که تبدیل کردم! و خیلی حال میده
    من کنج رو زیاد نمیشناسم، احتمالا بقیه دوستا بیشتر میتونن کمکت کنن.
    Last edited by musketeer; 31-05-2008 at 11:42.

داره خودمونی میشه L_NAZ's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

من وقتی میرم تو سایتهای فارسی با Psp نمیتونم بخونم فونت فارسی رو نشون نمیده چی کار کنم؟

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

فرم ویرت چیه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه hessam2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بعد اینکه دقت کنید به برچسب پشتش پایین آخرین خط. مثلا نوشته MADE IN CHINA و روبروش یه سریال نوشته. اون باید به رنگ سیاه تیره باشه. نه طوسی که بقیه نوشته ها اون رنگیه.
    ضمنا دقت کنید به ریجن دستگاهتون. مثلا اگه مال اروپاس باید رو برچسبش علامت استاندارد اروپا(همون CE ) معروف رو داشته باشه و روش حتی یک کلمه چینی ننوشته باشه.
    یک توضیح راجعبه چینی بودن می دید یعنی چی کودومش خوبه چه فرقی می کنه من اصلا این موضوع نمی دونستم

(((((((صداش به k800i هم نمیرسه من اصلا منصرف میشم )))))به 1100 چی آقا یه لینکی نداری که صدای دستگاه مقایسه کرده باشه

منوی pspباتغییر فریمور عوض میشه وکارایی های جدید یهش اضافه میشه درس میگم یانه اشتباه میکنم مثل زیرهست منوش که اول میخری

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

من وقتی میرم تو سایتهای فارسی با Psp نمیتونم بخونم فونت فارسی رو نشون نمیده چی کار کنم؟
    فونت فارسي رو ساپورت نمي كنه كلا ...

یک توضیح راجعبه چینی بودن می دید یعنی چی کودومش خوبه چه فرقی می کنه من اصلا این موضوع نمی دونستم

(((((((صداش به k800i هم نمیرسه من اصلا منصرف میشم )))))به 1100 چی آقا یه لینکی نداری که صدای دستگاه مقایسه کرده باشه

منوی pspباتغییر فریمور عوض میشه وکارایی های جدید یهش اضافه میشه درس میگم یانه اشتباه میکنم مثل زیرهست منوش که اول میخری
    ببخشيدا ولي كنسول بازي رو با موبايل مقايسه نمي كنن . اگه اينطوره گرافيك هيچ كدوم از بازي هاي كا هشتصد يك هزارم PSP هم نيست ! يه بار نشد دو تا چيز كه بهم ربط دارن رو مقايسه كنيد اين عكسي هم گه گذاشتي مال برنامه Irshell فريم ور شكلش يه جور ديگس ...

موفق باشيد

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

قسمت میدم یه پ خ بزنی بهم بگی!
    منظورتو نفهمیدم..!

کلن همه ی psp های الان چینی هستند

ببین صداش تو محیط های شلوغ پایینه ولی توی خونه عالیه کیفیتش هم فوق العاده است البته به کیفیت آهنگ هم ربط داره بلندیش!
    این عکس یکی از برنامه های خوب psp هست اسمش هم کنار عکس هست از فریم ویر 3.71 به بعد این امکان فراهم شد که تو psp تم بریزیم ولی شکل اصلی هیچ تغییری نداره!

اگه نباشه جاش خالی می مونه hessam2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ببخشيدا ولي كنسول بازي رو با موبايل مقايسه نمي كنن . اگه اينطوره گرافيك هيچ كدوم از بازي هاي كا هشتصد يك هزارم PSP هم نيست ! يه بار نشد دو تا چيز كه بهم ربط دارن رو مقايسه كنيد اين عكسي هم گه گذاشتي مال برنامه Irshell فريم ور شكلش يه جور ديگس ...

موفق باشيد
    آقا جاوید شما راست میگین ولی من وقتی صدای psp نشنیدم مجبورم با صداهایی که شنیدم مقایسه کنم راه دیگه ای ندارم به خاطر همین این نوشتم

یه لینکی نداری که صدای دستگاه مقایسه کرده باشه
    ولی من شنیدم نه نشنیدم اسریو توی مشخصاتش خوندم استریو حالا چجوریه

میشه یک عکس از منوش بزارید

داره خودمونی میشه L_NAZ's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

2

موفق باشيد
    پس هیچ راهی نداره کلا؟

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

چرا... یه کارایی دارن میکنن... رو فرم ویرای جدید یه چیزایی تونستن بخونن!! در مجموع کامل نیست. ولی یه کارایی کردن. در مورد IrShell هم یه شل هست برای پی اس پی. مثلا پی اس پی فت، اینفرارد داره. ولی نمیشه همینجوری استفاده کرد. با نصب شل میتونی ازش استفاده کنی. مثل ارسال و دریافت فایل یا ریموت کنترل
    اما در مورد صدا... اصلا چیز مهمی نیست. جدی میگم! من از اون روزی که خریدم تا حالا 10 بار هم صدا رو از خود اسپیکرش نشنیدم. همیشه یه هدفون بهش وصله! (البته چند روز پیش هدفونم خراب شد! باید یکی دیگه بگیرم!!) ولی جاوید راس میگه. اصلا هیچ جاشو با گوشی مقایسه نکن لطفا!!
    هیچ فرقی نمیکنه چینی باشه یه ژاپنی. فقط بعضی فروشنده ها از این قضیه استفاده میکنن تا گرونتر بفروشن! من ریجن دستگاه رو گفتم. ببینید... پی اس پی برای چند منطقه مختلف عرضه میشه. برای ایران که اصلا بطور رسمی عرضه نمیشه! خوب وارد کننده ها از اقسانقاط جهان (!) پی اس پی وارد میکنن. مثلا ممکنه پی اس پی که شما میخواید بخرید، برای فروش در اروپا توزیع شده باشه. که روی کاتالوگاش و دفترچه راهنماش و جعبه اش نوشته. خوب پس نباید روی باتریش چینی نوشته باشه! اینکه دیگه توضیح نداره!

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

منظورتو نفهمیدم..!
    منظورم اینه که تو پیام خصوصی لطف کن بگو چه کسیه که با 530 تا پست همه کاریه فارومه!

این هم عکس از XMB:

البته تم هم میشه ریخت مثل این:

Last edited by musketeer; 01-06-2008 at 10:56.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •