سلام به دوستان عزیز. اين مطلبو يه جا ديدم،گفتم بذارم شماها هم بخونيد:
اگر در جریان قضیه برنامه نکست پرشین استار و صحبت خواننده ای به اسم امید در مورد محسن چاوشی رو دیده باشید میدونید که ایشون چه صحبتی رو کردند
بعد از دیدن این قضیه به یه چیز جالب برخوردم
6-7 ماه پیش هم در برنامه اکادمی گوگوش در شبکه من و تو هم یکی از شرکت کنندگان این برنامه هم دقیقا همین اهنگ سنگ صبور محسن چاوشی عزیز رو خوند ولی بعد اتمام ان خانم گوگوش که بی شک یکی از ماندگارترین چهره های هنر مملکت ما هستند از هنر و شخص محسن چاوشی تمجید میکنه و کارشو تحسین میکنه کلیپشو میتونید از این لینک ببینید :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی بلافاصله چند ماه بعد میبینیم در برنامه ای و توسط خواننده ای به مراتب پایینتر رفتار متفاوت دیگه ای شاهدیم و از اینکه تیکه ای هم انداختند بسیار خوشحال و خرسندند !
اینجاست که مقایسه دو هنرمند در جایگاه یک انسان عادی از نظر شخصیت و جایگاه مشخص میشود
در اینکه اقایان امید ، منصور یا هر هنرمند یا به ظاهر هنرمندی در جای خود قابل احترام هست ولی این رفتار چیزی جز نشات گرفته از حسادت نیست . البته این بار اول این اقایون نیست اونطور که من در جریان هستم به هنرمندان دیگر کشورمون شادمهر عقیلی محمد علیزاده و و یا اشخاص دیگه هم توسط این اقایان در این برنامه توهین شده و اخرین ان ها تا اینجا چاوشی بوده ونفر بعدی مشخص نیست . محسن چاوشی که با کارهای خودش و بدون حاشیه به یکی از محبوب ترین خواننده ای ایران تبدیل شده و هر البومی که عرضه میکنه در عرض مدت کمی به پرفروشترین البوم سال تبدیل میشه و حتی تحسین بزرگان موسیقی ایران همچون داریوش و سیاوش قمیشی و گوگوش و هنرمندان زیاد دیگه ای رو برانگیخته :
داریوش اقبالی : داریوش اقبالی: صدای خوب را از هر کس که باشد دوست دارم برای مثال در گذشته از صدای نادر گلچین، محمودی خوانساری، عماد رام، پوران و الهه لذت میبردم و اکنون نیز از صدای دوستانی نظیر ابی، سیاوش قمیشی، محسن نامجو و .. و همچنین جوانان داخل ایران نظیر محسن چاوشی که معتقدم کارهایشان مانند چشمه ای خودجوش است که علیرغم محدودیتها و ممنوعیتها محصول آن به مرور پشت سد بزرگ موسیقی پاپ جمع شده و به زودی آن را خواهد شکست و به لس آنجلس نیز خواهد رسید
کد:
همچنین در کنسرت گیبسون داریوش اهنگ سنگ صبور طنین انداز میشه در سالن و بعد از ان
به کسایی که 9 ساله اعتیاد را ترک کردند گل هدیه میدند و از پسرش میخواد که روی استیج بیاد و اهنگ خیانت محسن چاوشی رو بخونه . در کلیپی دیگر پسر داریوش اقبالی رو در استدیوی شخصی داریوش در حال خواندن اهنگ خیانت مشاهده میکنید .
کد:
کد:
خانم گوگوش :
کد:
کد:
سیاوش قمیشی :
کد:
کد:
کد:
و هنرمندان مطرح دیگه ای که میتونید از اینجا مشاهده کنید :
کد:
------------
پس از پخش این کلیپ که واکنش هواداران رو به همراه داشت در فیس بوک پرشین استار این مطلب قرار داده شد :
تشخیص اینکه کی با دستگاه میخونه و کی نمیخونه رو واقعا به اهل فًن بسپرید، محسن چاوشی یکی از خوانندگان محبوب و خوب کشور ماست، ما هم به داشتن ستارگانی مثل محسن افتخار میکنیم ، اما اگر گفته میشه محسن چاوشی با دستگاه میخونه که توهین نیست!! مثل اینه که بگید سیاوش قمیشی پیانو میزنه.
لطفا با دیده بد به مساله نگاه نکنید!
دوستان منظور از عزیز اهل فًن دقیقا اساتیدی مثل امید هستند! اگر چند خواننده داشته باشیم که بتونند live اجرا کنند بدون شک امید بین ۳ نفر اول هست. لطفا تحمل انتقاد رو داشته باشید. اینو بدونید که همه*چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زده نشدند!
امید هرگز قصد تخریب کسی رو نداشته و باید بگم از جوونهأی مثل محسن چاووشی پشتیبانی هم میکنه.
اگر بتونید قبول کنید که اساتیدی هستند که بهتر از شما میدونند ، حتما تحمل انتقاد راحت تر خواهد شد، با همه این وجود علاقهٔ شما به محسن عزیز ستودنی هست.
--------
و خیلی جالب هست که ایشون رو جز اساتید میدونند . اگر با دستگاه و افکت میشد هر کس خواننده شه اونم در حد خواننده ای مثه محسن چاوشی تا به حال هزاران چاوشی داشتیم نظر تعدادی از همکاران محسن چاوشی رو در این باره میخونیم :
رسول ترابی - رونامه نگار :
در مواجهه با هر شخص یا پدیده موفق و فراگیری همیشه سعی میکنیم به نوعی تخریبش کنیم و عیبی، چیزی از آن بیرون بکشیم و در بیاوریم. چرایش را هیچ وقت ندانسته ام. فقط منتظریم که کسی یا چیزی با اقبال عمومی روبه رو شود و کارگاه عیب سازی مان راه بیفتد تا ثابت کنیم این آدم یا چیزی که اینقدر موفق نشان داده، همچین چیز تحفه ای هم نیست. حالا این چه ربطی به یادداشتم دارد، عرض می کنم. در این سال ها خیلی ها را دیده ام که وقتی آهنگی را از چاووشی شنیده اند یا درباره اش بحث شده قبل از هر نقدی برای اولین حرف و نظر درباره یک موضوع خاص با یک دیالوگ تکراری حرف زده اند: «این صدا واقعی نیست، همه اش افکت و تیون است و…» قرار شده واقعیت ها را بگویم. بارها صدای live زنده محسن چاووشی را شنیده ام. بهتان قول می دهم صدا، همین صدایی است که می*شنوید. صدایی با همین رنگ و چارچوب و وسعت. به اضافه کمی چاشنی دیلی و پژواک و تکرار صدا .او همه تلاشش را برای اثبات خودش روی استیج در همین چند ماه اخیر انجام خواهد داد تا این شایعه ها را پاک کند.
اصلا به این شایعات و خیال بافی ها و ایرادات همیشه ثابت برای همه صداهای موفق توجه نکنید و از موسیقی لذت ببرید.
محسن یگانه - خواننده :
کجای صدای محسن چاووشی ساختگیه؟!! اگر این قضیه رو باور دارید که من خوب زنده می خونم این رو بدونید که کاری مثل نفس بریده رو من و محسن چاووشی توی یه لایه با هم خوندیم همه شرایط هم برامون برابر بود!! چه افکتی؟ چه فیلتر و ساختگی بودنی؟! معذرت می خوام اگه دارم تند با این قضیه بر خورد می کنم چون یه جورایی حداقل به منی که باهاش بارها کار کردم بر می خوره.. تا کسی کارش به نوعی گل می کنه دوست دارن به هر نحوی شده خرابش کنن و هنرش رو زیر سوال ببرن..محسن چاووشی هم به خاطره جنس صدای خاصش وقتی وارد بازار موسیقی شد هر کس خواست یه جوری از صفحه خارجش کنه..هرکی که علمش رو نداشت اومد گفت صداش فیلتره یا فلان افکت رو داره!!! صدای محسن چاووشی دقیقا” همینی هست که می شنوید چرا باید فکر کرد که نیست!!
شهاب اکبری - تنظیم کننده :
سلام. متاسفانه بازم يه اتفاق عجيب افتاده و نميتونم ازش به سادگي رد شم..
بعداز گذشت اين همه سال كه با خيلي از خواننده هاي مطرح كشور كار كردم،امروز بايد موضوع قديمي و بچگانه جنس صدا و افكتهارو دوباره توضيح بدم البته براي افرادي كه به اين موضوع مشكوك هستند و ميخوان هنرمندارو تخريب كنن!
صداي محسن چاوشي هيچ افكتي كه منجر تغيير جنس صدا بشه رو نداره ...
با كمي فكر كردن به اين نتيجه ميرسيد كه اگر صداي محسن افكت بود هر كسي ميتونست براي خودش محسن چاوشي بشه و تا حالا تعداد چاوشي ها به١٠٠٠٠ نفر رسيده بود!!
-----------
محسن چاوشی هیچ وقت به این حاشیه ها توجه نداره و حرف خوبی هم میزنه در این مورد :
محسن چاوشی : "مردم خودشان بهترین قاضی هستند و یک متن که به اصطلاح نقد نام می گیرد قدرت این را ندارد که روی حس مردم خط بکشد. به این جمله خیلی خیلی اعتقاد دارم /آنقدر بی درد زندگی نکرده ام که از لگد ناقدی به فغان آیم.
=======
کاش روزی یاد بگیریم که احترام به هم چقدر خوب هست و از موفقیت دیگران و هم وطنمون ما هم خوشحال بشیم نه خودمون به اب و اتیش بزنیم برای تخریب دیگران
با ارزوی موفقیت ایران و ایرانی
منبع:
کد: