به نظر من هدفشون بیرون روندن دانلودر ها نیست.....بلکه میخوان با پولی کردن شبانه......از ساعت مرده کسب درآمد کنن
وگرنه میتونستن هرکی شبانه بیشتر از یه سقفی دانلود کنه رو سرعت شبش محدود منن تا استفاده بیش از حد نکنه
به نظر من هدفشون بیرون روندن دانلودر ها نیست.....بلکه میخوان با پولی کردن شبانه......از ساعت مرده کسب درآمد کنن
وگرنه میتونستن هرکی شبانه بیشتر از یه سقفی دانلود کنه رو سرعت شبش محدود منن تا استفاده بیش از حد نکنه
تو ایسنتاگرامشون بهم گفتن که قراره یه طرح هایی اضاف بشه یه چیز مثل شاتل که 3500 میدی و دانلود میکنی
گفت میشه![]()
احتمالا وقتی زنگ زدی که اون کارشناس های لایه پایین خودشون هم خبر نداشتن . ایمیلی از لایه های بالاتر به دستشون رسیده که توضیح داده رزرو شامل شبانه رایگان نمیشه و سرویس باید حتما تا قبل 10 آذر فعال بشه .الان با واحد تمدید تماس بگیر
به هرحال اونا یه صنف دارن و با هم ارتباط دارن......
خوب وقتی یه شرکت حذف میکنه و سود نصیبش میشه بقیه هم دنبالش میرن.....چون مخالفت قانونی هم سر راهشون نیست
اما وقتی یکی ضرر کنه.....که احتمالا پارس ضرر کرده(البته نه در حدی که ورشکست بشه)....بقیه هم پا پس میکشن
پس شما میگی یه سری بچه هایی که اینجا الان یک ساله رزرو کردن رفت تو پاچشون ؟؟؟!!!
چرا فونت قرمز و بزرگ؟ میدونم از دست پارس آنلاین عصبانی هستی ولی معمولی هم بنویسی خونده میشه . اگه تا فردا ساعت 12 شب سرویس یک ساله ای که خریدن رو فعال نکنن بله رفته توی پاچه های مبارکشون
شرمنده همش فکر میکرم امروز 9م هست....چون فردا دارم میرم برا تخلیه و حجم باقی مونده رو دارم تموم میکنم
اما جدی جدی این حول و ولایی که راه افتاده و همه میخوان یه ساله به طمع شبانه رایگان تمدید کنن به نفع شرکت هست
چون یه سرمایه زیاد گیرش میاد که جبران ضرر از دست دادن مشتری ها میشه
و از اون طرف هیچ تعهدی نسبت به سرعتی که برای شبانه رایگان میده نداره
چقدر سرتونو درد میارید بخدا برید تخلیه کنید راحت شید چیه با هر ساز اینا یجور میرقصید....یه فاکتوری هست به نام شعور کاربر که واقعا اینا بهش توهین کردن
بابا اینو ولش کنید.... بچه ها از صبح چند بار پرسیدن.....
توی سایت هم نوشته:
اگر اینجوری بود باید مینوشت سرویس های فعال شده نه خریداری شده....تغییر طرح هدیه شبانه که در ادامه توضیح داده شده است، مربوط به سرویسهایی می باشد که پس از تاریخ 10 آذر ماه 93 خریداری یا تمدید شوند؛ بنابراین هدیه شبانه کلیه سرویس های خریداری شده قبل از این تاریخ، مطابق روال گذشته اعمال خواهد گردید.
ما همش 50 نفر هم نیستیم......مطمئن باش نه میتونیم پارس آنلاینو پول دار کنیم نه ور شکست!!!
Last edited by netstat; 29-11-2014 at 17:48.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)