تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4288 از 4428 اولاول ... 32883788418842384278428442854286428742884289429042914292429843384388 ... آخرآخر
نمايش نتايج 42,871 به 42,880 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

کاربر فعال انجمن پزشکی M.R.S.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

پارس آنلاین از سیستم غربالگری استفاده کرد
    اگه همون یه ماه پیش همزمان با اعلام تغییر سیاست شبانه این خبر رو که با تمدید قبل از 10 آذر شبانه کاملا رایگان خواهد بود رو هم اعلام میکرد عملا تمامی دانلودرهایی که پارس آنلاین هدفش از این طرح پروندن اونا بود یک ساله تمدید میکردن و تا یک سال بعد همین آش بود و همین کاسه باز . پس اول اون خبر حذف شبانه رایگان رو اعلام کرد تا یه سری از حرفه ای ترین دانلودرهای خاورمیانه تخلیه کنن و حالا یه روز مونده به 10 آذر اطلاعیه جدید رو اعلام میکنه تا اونایی که تا الان همراه پارس آنلاین بودن بتونن به نحوی از این امتیاز مثبت به پاس همراهیشون استفاده کنن -

ضمنا این طرح جدید شامل رزرو سرویس نمیشه ؛ اگر سرویس فعال دارید باید بسوزونید سرویس جدید رو قبل از 10 آذر تمدید کنید
    به نظر من هدفشون بیرون روندن دانلودر ها نیست.....بلکه میخوان با پولی کردن شبانه......از ساعت مرده کسب درآمد کنن
    وگرنه میتونستن هرکی شبانه بیشتر از یه سقفی دانلود کنه رو سرعت شبش محدود منن تا استفاده بیش از حد نکنه

2. این کاربر از M.R.S. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تو ایسنتاگرامشون بهم گفتن که قراره یه طرح هایی اضاف بشه یه چیز مثل شاتل که 3500 میدی و دانلود میکنی

4. این کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mrh.fit's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

رزرو شامل این طرح نیست ؛ باید سرویس طی امروز و فردا فعال بشه تا شبانه رایگان داشته باشه

گفت میشه

6. 2 کاربر از mrh.fit بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

احتمالا وقتی زنگ زدی که اون کارشناس های لایه پایین خودشون هم خبر نداشتن . ایمیلی از لایه های بالاتر به دستشون رسیده که توضیح داده رزرو شامل شبانه رایگان نمیشه و سرویس باید حتما تا قبل 10 آذر فعال بشه .الان با واحد تمدید تماس بگیر

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من نمیگم صد در صد دولت گفته... ولی حتی قبل از اینکه صبا شبانه رو حذف کنه خبرش بود و من خودم باور نمی کردم .... ولی وقتی این حرکت زنجیری شرکت ها رو دیدم اونم شرکتایی که بهترین شبانه رو داشتن باورم شد......
    به هرحال اونا یه صنف دارن و با هم ارتباط دارن......
    خوب وقتی یه شرکت حذف میکنه و سود نصیبش میشه بقیه هم دنبالش میرن.....چون مخالفت قانونی هم سر راهشون نیست
    اما وقتی یکی ضرر کنه.....که احتمالا پارس ضرر کرده(البته نه در حدی که ورشکست بشه)....بقیه هم پا پس میکشن

9. 2 کاربر از M.R.S. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mrh.fit's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

احتمالا وقتی زنگ زدی که اون کارشناس های لایه پایین خودشون هم خبر نداشتن . ایمیلی از لایه های بالاتر به دستشون رسیده که توضیح داده رزرو شامل شبانه رایگان نمیشه و سرویس باید حتما تا قبل 10 آذر فعال بشه .الان با واحد تمدید تماس بگیر
    پس شما میگی یه سری بچه هایی که اینجا الان یک ساله رزرو کردن رفت تو پاچشون ؟؟؟!!!

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

پس شما میگی یه سری بچه هایی که اینجا الان یک ساله رزرو کردن رفت تو پاچشون ؟؟؟!!!
    چرا فونت قرمز و بزرگ؟ میدونم از دست پارس آنلاین عصبانی هستی ولی معمولی هم بنویسی خونده میشه . اگه تا فردا ساعت 12 شب سرویس یک ساله ای که خریدن رو فعال نکنن بله رفته توی پاچه های مبارکشون

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

امروز 8 آذر هست ...و تا قبل از ساعت 24 فردا فردا وقت رزرو هستش .
    شرمنده همش فکر میکرم امروز 9م هست....چون فردا دارم میرم برا تخلیه و حجم باقی مونده رو دارم تموم میکنم
    اما جدی جدی این حول و ولایی که راه افتاده و همه میخوان یه ساله به طمع شبانه رایگان تمدید کنن به نفع شرکت هست
    چون یه سرمایه زیاد گیرش میاد که جبران ضرر از دست دادن مشتری ها میشه
    و از اون طرف هیچ تعهدی نسبت به سرعتی که برای شبانه رایگان میده نداره

13. این کاربر از M.R.S. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه JING3LKHAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

چقدر سرتونو درد میارید بخدا برید تخلیه کنید راحت شید چیه با هر ساز اینا یجور میرقصید ....یه فاکتوری هست به نام شعور کاربر که واقعا اینا بهش توهین کردن

15. 6 کاربر از JING3LKHAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز netstat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

بابا اینو ولش کنید.... بچه ها از صبح چند بار پرسیدن.....
    توی سایت هم نوشته:

تغییر طرح هدیه شبانه که در ادامه توضیح داده شده است، مربوط به سرویسهایی می باشد که پس از تاریخ 10 آذر ماه 93 خریداری یا تمدید شوند؛ بنابراین هدیه شبانه کلیه سرویس های خریداری شده قبل از این تاریخ، مطابق روال گذشته اعمال خواهد گردید.
    اگر اینجوری بود باید مینوشت سرویس های فعال شده نه خریداری شده....

شرمنده همش فکر میکرم امروز 9م هست....چون فردا دارم میرم برا تخلیه و حجم باقی مونده رو دارم تموم میکنم
    اما جدی جدی این حول و ولایی که راه افتاده و همه میخوان یه ساله به طمع شبانه رایگان تمدید کنن به نفع شرکت هست
    چون یه سرمایه زیاد گیرش میاد که جبران ضرر از دست دادن مشتری ها میشه
    و از اون طرف هیچ تعهدی نسبت به سرعتی که برای شبانه رایگان میده نداره
    ما همش 50 نفر هم نیستیم...... مطمئن باش نه میتونیم پارس آنلاینو پول دار کنیم نه ور شکست!!!
    Last edited by netstat; 29-11-2014 at 17:48.

17. 2 کاربر از netstat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •