تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4287 از 4428 اولاول ... 32873787418742374277428342844285428642874288428942904291429743374387 ... آخرآخر
نمايش نتايج 42,861 به 42,870 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

کاربر فعال انجمن پزشکی M.R.S.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

عزیر جان وقتی این مصوبه هیچ جا اعلام نشده شما انتظار داری زنگ بزنی بشون اونا هم همه چیز رو بهت بگن؟؟؟
    این مصوبه دولتی نیست.....شرکتا برای سودشون دارن اینکارو میکنن......الانم بقیه منتظرن ببینن شرکتایی که این کارو کردن سود میکنن یا ضرر که اونا هم اینکارو بکنن
    وگرنه اگه مصوبه بود حداقل چند تا باید تئ یه بازه زمانی اینکارو میکردن
    به هرحال دولت از یه سری دانلودر نمیترسه که مصوبه اشو با دوز و کلک بخواد اجرا کنه

2. این کاربر از M.R.S. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

پارس آنلاین از سیستم غربالگری استفاده کرد
    اگه همون یه ماه پیش همزمان با اعلام تغییر سیاست شبانه این خبر رو که با تمدید قبل از 10 آذر شبانه کاملا رایگان خواهد بود رو هم اعلام میکرد عملا تمامی دانلودرهایی که پارس آنلاین هدفش از این طرح پروندن اونا بود یک ساله تمدید میکردن و تا یک سال بعد همین آش بود و همین کاسه باز . پس اول اون خبر حذف شبانه رایگان رو اعلام کرد تا یه سری از حرفه ای ترین دانلودرهای خاورمیانه تخلیه کنن و حالا یه روز مونده به 10 آذر اطلاعیه جدید رو اعلام میکنه تا اونایی که تا الان همراه پارس آنلاین بودن بتونن به نحوی از این امتیاز مثبت به پاس همراهیشون استفاده کنن -

ضمنا این طرح جدید شامل رزرو سرویس نمیشه ؛ اگر سرویس فعال دارید باید بسوزونید سرویس جدید رو قبل از 10 آذر تمدید کنید

4. این کاربر از Le0nard0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mrh.fit's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

آقا الان با بخش تمدید صحبت کردم

کسایی که دارن مدت بالا رزرو می کنن جـــــدا حواسشون بـــــــــــاشه طــــــــــرف کلا با اما و اگر حرف زد

ممکنه بره تو پاچمون شدیــــــــــــدا

به نظرم نهایتا 3 ماه رزرو کنید

یارو بال بال میزد می گفت قبل از 10 آذر هرچی بگیری یا رزرو کنی مشمول قانون نمیشه
    هر چی هم میگی یارو میگه این چیزیه که فعلا شرکت به ما گفته !!!!

Last edited by mrh.fit; 29-11-2014 at 17:32.

6. 5 کاربر از mrh.fit بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

همین الان تو سایت این خبر رو به رنگ قرمز در اوردن!

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

آقا الان با بخش تمدید صحبت کردم

کسایی که دارن مدت بالا رزرو می کنن جـــــدا حواسشون بـــــــــــاشه طــــــــــرف کلا با اما و اگر حرف زد

ممکنه بره تو پاچمون شدیــــــــــــدا

به نظرم نهایتا 3 ماه رزرو کنید

هر چیم میگی یارو میگه این چیزیه که فعلا شرکت به ما گفته !!!!

آره منم که صحبت کردم با شک و شبهه داشت صحبت میکرد .

معلوم نیست بعدش چه بلایی سرمون بیارن ..... فعلا سرویس 3 ماهه رو رزرو کردم ...

9. 3 کاربر از m-530 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز netstat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

یه دفعه این خبرو اعلام کردن که تو کمتر از 10 ساعت باقی مانده هیجان ایجاد بشه و یه عده برن سرویس با مدت بالا بگیرن که برگردوندنشم راحت نیست
    آخرشم اونایی که شبانه اشون رایگانه یه سرعت افتضاحی بهشون میدن که مجبور بشن برا دانلودایی که نیاز دارن ترافیک روزانه رو مصرف کنن
    آحه اینا با این طرح خیلی از پهنای باندشون توی شب بلا استفاده میمونه..... حالا بیان سرعت رو هم کم بکنن که چی بشه؟ باند بیشتر بلا استفاده بمونه؟ آخه چه نفعی داره براشون؟ در ضمن میشه سه ماهه یا حتی یکماهه هم تمدید کرد کسی مجبور نیست یکساله بگیره!
    Last edited by netstat; 29-11-2014 at 17:50.

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

رزرو شامل این طرح نیست ؛ باید سرویس طی امروز و فردا فعال بشه تا شبانه رایگان داشته باشه

12. 2 کاربر از Le0nard0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

یه دفعه این خبرو اعلام کردن که تو کمتر از 10 ساعت باقی مانده هیجان ایجاد بشه و یه عده برن سرویس با مدت بالا بگیرن که برگردوندنشم راحت نیست
    آخرشم اونایی که شبانه اشون رایگانه یه سرعت افتضاحی بهشون میدن که مجبور بشن برا دانلودایی که نیاز دارن ترافیک روزانه رو مصرف کنن
    امروز 8 آذر هست ...و تا قبل از ساعت 24 فردا فردا وقت رزرو هستش .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

عزیر جان وقتی این مصوبه هیچ جا اعلام نشده شما انتظار داری زنگ بزنی بشون اونا هم همه چیز رو بهت بگن؟؟؟
    عزیزم این چیزی هست که فروش پارس آنلاین 10روز پیش تلفنی دلیل تغییر ساعات رایگان به 1/3 بها را گفتند . حضرت عالی هم توی پست های قبلی خطاب به دیگران گفتی "این رو هم در نظر بگیر که اگر اون قضیه ی مصوبه درست باشه اینا تنها راهی که برای شبانه دادن دارن همینه.... یه جوری مصوبه رو دور میزنن و میگن اینا مشترک قدیمی هستن!"
    چون مصوبه روال خودش رو داره و پنهان و آشکار نداره. مصوبات در سایت گذاشته میشن و هم ابلاغ میشن.
    قرارداد ترکمنچای هم پنهان نموند این که چیزی نیست کسی بخواد مخفیش کنه.
    مگر اینکه شما به تئوری توطئه یا کشک معتقد باشید
    اگر نه در سایت است و نه کارمندان روابط عمومی با خبرند ولی پارس آنلاین و شما با خبر هستید من نمیدونم اسمشو چی میشه گذاشت (و همچنان هم مصوبه میخوانیدش)

15. 2 کاربر از Alone-Star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز netstat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

این مصوبه دولتی نیست.....شرکتا برای سودشون دارن اینکارو میکنن......الانم بقیه منتظرن ببینن شرکتایی که این کارو کردن سود میکنن یا ضرر که اونا هم اینکارو بکنن
    وگرنه اگه مصوبه بود حداقل چند تا باید تئ یه بازه زمانی اینکارو میکردن
    به هرحال دولت از یه سری دانلودر نمیترسه که مصوبه اشو با دوز و کلک بخواد اجرا کنه
    من نمیگم صد در صد دولت گفته... ولی حتی قبل از اینکه صبا شبانه رو حذف کنه خبرش بود و من خودم باور نمی کردم .... ولی وقتی این حرکت زنجیری شرکت ها رو دیدم اونم شرکتایی که بهترین شبانه رو داشتن باورم شد......

عزیزم این چیزی هست که فروش پارس آنلاین 10روز پیش تلفنی دلیل تغییر ساعات رایگان به 1/3 بها را گفتند . حضرت عالی هم توی پست های قبلی خطاب به دیگران گفتی "این رو هم در نظر بگیر که اگر اون قضیه ی مصوبه درست باشه اینا تنها راهی که برای شبانه دادن دارن همینه.... یه جوری مصوبه رو دور میزنن و میگن اینا مشترک قدیمی هستن!"
    چون مصوبه روال خودش رو داره و پنهان و آشکار نداره. مصوبات در سایت گذاشته میشن و هم ابلاغ میشن.
    قرارداد ترکمنچای هم پنهان نموند این که چیزی نیست کسی بخواد مخفیش کنه.
    مگر اینکه شما به تئوری توطئه یا کشک معتقد باشید
    اگر نه در سایت است و نه کارمندان روابط عمومی با خبرند ولی پارس آنلاین و شما با خبر هستید من نمیدونم اسمشو چی میشه گذاشت (و همچنان هم مصوبه میخوانیدش)
    نه دیگه خبر خیلی قدیمی تر از این حرفاست.....
    بحث مخفی کاری نیست... شرکت میتونه بگه من تعهدی از قبل به این کاربرها دارم که مشمول این شرایط جدید نمیشه و باید مثل سابق با این کاربرها برخورد بشه.....
    =======
    در کل هم اون چیزی که من گفتم صرفا یه حدس بود.... از نوع و لحن نوشته هم کاملا مشخص هستش... من اطلاعات خاصی از هیچ جا ندارم.....
    Last edited by netstat; 29-11-2014 at 17:40.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •