تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4285 از 4428 اولاول ... 32853785418542354275428142824283428442854286428742884289429543354385 ... آخرآخر
نمايش نتايج 42,841 به 42,850 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

کاربر فعال انجمن پزشکی M.R.S.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

چند روز پیش ز زده بودم پارس آنلاین برای کنسلی. الان ز زدن میگن بیا یه ساله بگیر شبا رایگانه!
    رفیق گول نخور......این یه سال معلوم نیست شبانه اش چطور باشه.......یه کاری میکنن از دماغت در بیاد
    جالبه توجه کردین خیلی تاکید به تمدید یه ساله دارن؟!

2. 3 کاربر از M.R.S. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

یک ساله ریسکش بالاست.
    من دارم فکر میکنم یه سه ماهه کم حجم بگیرم؛ اگر حرفشون راست بود گیگ اضافه میخرم، اگه هم طبق معمول زدن زیرش چیز زیادی رو ار دست نمیدم.
    بعداز 3ماه چکار میکنید؟ تهش 1/3 بها در موردتون اجرا میشه.
    این تغییر در طرحی که انجام دادند موقتی هست. فقط بخاطر اینکه چندماه دیگه هم کاربرها رو بچاپند و ازشون پول بکشند. هر 1 نفر هم از نظر اقتصادی تمدید نکنند یعنی ضرر. 3ماه هم واسه شرکت 3ماه است.
    همین عوام فریبی که الان کردند فرض بگیرید 50% کسانی که میخواهند جدا بشوند بمانند، باید 3ماهه 6ماهه 1ساله خریداری کنند و با اینکار هنوز مشترک رو نگه میدارند، تا از این جو جدا شدن از پارس عبور کنند و جلوی ضرر رو بگیرند

از این چندماهه ها بفروشه پارس حالا

4. 2 کاربر از Alone-Star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز netstat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

نمیشه به شرکت اعتماد کرد....از کجا معلوم که سر حرفشون بمونن؟
    بعدش میخوای به کجا شکایت کنین؟
    یا بعدش چی؟بعد یه سال چی میشه؟
    اصن معلوم نیست که خریدین شبانه سرعتش بالا باشه......اینا که خیلی راحت میتونن سرعت رو برای اونایی که رایگان دارن محدود کنن که 100 مگم نتونین دانلود کنین
    این نشون میده که تخلیه کردنا بهشون ضرر زده......اینم یه ترفنده تا بصورت هیجانی شمارو وادار کنن مقدار زیادی خرید کنین
    اونم فقط تا 10 ساعت وقت گذاشتن
    بهترین کار اینه که گول اینا رو نخوریم و به بقیه شرکت ها هم نشون بدین حذف شبانه به ضررشون تموم میشه
    بالاخره ما 4 سال مشترک همین شرکت بودیم... بعضی ها ناراضی بودن ولی خب یه سری هم کاملا راضی بودن...
    شبانه ای که پارس آنلاین تا همین امروز داشته رو هیچ شرکت دیگه ای نداره! شاید به زور به یک پنجم یا یک سوم پارس برسن...
    استدلالی که توی پستهای قبلیم کردم این بود که اگر اینا بعدا دبه در بیارن ما هم میتونیم تخلیه کنیم و یه در صدی از پولمون رو هم پس میگیریم!

اگه یادتون باشه از اون اول من بهتون گفتم فعلا تخلیه نکنید و یه یک ماهی صبر کنید ببینیم چی میشه بعد سر فرصت بهترین گزینه ای که داشتید رو انتخاب کنید! غیر از این بود؟

اینم لینک پستش: (خواهشا به تاریخ پست دقت کنید )
    Last edited by netstat; 29-11-2014 at 16:45.

6. 3 کاربر از netstat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

به نظر من این چیزی جز یه روش فریب دادن جدید نیست و آدم رو هم وسوسه میکنه که هرچی اشتراک طولانی تری بگیری شبانه رایگان بیشتری داری. اینا همون روز اول میتونستن اعلامیه رو به همین صورت بزنن اینجور شتابزدگی و تغییر توی تصمیمات نشانه خوبی نداره و نمیشه اعتماد کرد همونطور که دیدیم چندروز هم یه مدت کلا اطلاعیه رو برداشتن و مجددا همونو گذاشتن اصلا قابل اطمینان نیستند اگر به شما شبانه رایگان هم بدن مطمئنا دیر یا زود سرعتش رو کم میکنن و این مورد قابل اعتراض نیست پس حواستون باشه.
    آورین
    آخرش باید تاپیک فریب نخورید رو برپا کنیم
    کسی که ثباتی در حرفهاش نیست نباید بهش اعتماد کرد.

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من 17 آذر تموم میشه سرویسم نمیدونم بمونم یا برم فن آوا

آخر فروم باز netstat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

رفیق گول نخور......این یه سال معلوم نیست شبانه اش چطور باشه.......یه کاری میکنن از دماغت در بیاد
    جالبه توجه کردین خیلی تاکید به تمدید یه ساله دارن؟!
    این رو هم در نظر بگیر که اگر اون قضیه ی مصوبه درست باشه اینا تنها راهی که برای شبانه دادن دارن همینه.... یه جوری مصوبه رو دور میزنن و میگن اینا مشترک قدیمی هستن!

در هر صورت به نظر من چه شما یکماهه داشته باشی چه یکساله میتونی 20 روز دیگه تخلیه کنی و فرق چندانی نداره....

10. این کاربر از netstat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

بالاخره ما 4 سال مشترک همین شرکت بودیم... بعضی ها ناراضی بودن ولی خب یه سری هم کاملا راضی بودن...
    شبانه ای که پارس آنلاین تا همین امروز داشته رو هیچ شرکت دیگه ای نداره! شاید به زور به یک پنجم یا یک سوم پارس برسن...
    استدلالی که توی پستهای قبلیم کردم این بود که اگر اینا بعدا دبه در بیارن ما هم میتونیم تخلیه کنیم و یه در صدی از پولمون رو هم پس میگیریم!

اگه یادتون باشه از اون اول من بهتون گفتم فعلا تخلیه نکنید و یه یک ماهی صبر کنید ببینیم چی میشه بعد سر فرصت بهترین گزینه ای که داشتید رو انتخاب کنید! غیر از این بود؟

اینم لینک پستش: (خواهشا به تاریخ پست دقت کنید )
    بله منم تایید میکن صحبتتاتون رو . ولی میگم ریسک بالاییی داره بفعلا سه ماه تمدید کنید تا معلوم شه وضعیت بعدا چی میشه .

بعدشم دوستان شاید اینا برنامه چیدن .

یعنی اول بگن شبانه رو برمیدارن . بعدا اطلاعیه بدن قبل از 10 اذر تمدید کنید . بعدش خیلی از افراد و کاربران با عجله تمدید کنن و پولش سرازیر بشه تو حساب اینه ...یکدفعه کلی پول به جیب میزنن !!!!!!

12. 2 کاربر از sansa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

موندم تخلیه کنم به سرویس جدید خریداری کنم ؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه behnam_c++'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روی صندلی

پيش فرض

دوستان کسی میدونه قضیه ی سرویس های زیر چیه؟؟؟
    POL-2048-6GNight
    POL-1024-6GNight
    POL-512-12GNight

داره خودمونی میشه behnam_c++'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روی صندلی

پيش فرض

دوستان کسی میدونه قضیه ی سرویس های زیر چیه؟؟؟
    POL-2048-6GNight
    POL-1024-6GNight
    POL-512-12GNight

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •