سلام
من نمیدونم که چه هیزم تری به این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فروختم که هی بهم حمله میکنه!
دفعه ی قبل که نبودم نامرد زد همه سربازاو رو کشت!!
میگین چکار کنم؟
خدا ازش نگذره![]()
سلام
من نمیدونم که چه هیزم تری به این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فروختم که هی بهم حمله میکنه!
دفعه ی قبل که نبودم نامرد زد همه سربازاو رو کشت!!
میگین چکار کنم؟
خدا ازش نگذره![]()
وقتی میری بیرون نیروهات رو بفرست یه جا که وقتی برگشتی نیروهات توی روستات باشن تا کلیر نشی
دقیق متوجه نشدم!وقتی میری بیرون نیروهات رو بفرست یه جا که وقتی برگشتی نیروهات توی روستات باشن تا کلیر نشی
وقتی اون حمله میکنه نیروها تو روستا باشن یا نباشن؟؟!؟!؟
گویا دوباره دیر رسیدم و تمام نیروهام دوباره کشته شدن
یکم تو محاسبات اشتباه کردم
ای خدا![]()
ببین ، مثلا من ساعت 12 ظهر میخوام برم بیرون و تا 6 غروب نیستم ، نیروهام رو میفرستم یه فارمی که 6 ساعت رفت و برگشت فاصله داشته باشه تا وقتی نیستم اگه کسی بهم حمله کرد نیرو هام نمیرن
حاجی کار ما هم تو ترایب قبلیه تموم شد
لطفا یه دعوتنامه وانتد هم برای ما بفرستین
ارسالیدم !
فقط خواهشا این مذاکر رو بخونید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] on 31.07. at 15:39
Hello my friend
I want invite u and request you join us!
We are experince players and soon be the best tribe in world!!
We dissmiss all noobs and invite good players so if u can join us!
Best Regard Kingpersian
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] on 31.07. at 22:35
Hi KP,
I sent mails to a few different people in Wanted and never heard back. I have since joined the other Females in the "(.)(.)" tribe - teehee. I knew that I wanted to be in Wanted which was why I asked, as well as there are a lot of decent sized players in the tribe around me. I have kept relations good with them all...except one - [player]M-Pro[/player] He basically lied to me and I killed all of his troops and farmed him. Per your mail you said that all noobs are dismissed, but he is still here and not growing. Explain...
I hope to keep the relations good, and still want to join, however...I have made a few good friends in this tribe now. What are my options the way you see it?
~Mo~
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] on 31.07. at 22:48
yes but as Soon As Possible We Will Dismiss Inactive Members and Will Make A Tribe With Great Location.
i promise and m_pro dismiss soon.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] today at 01:34
I will wait a few days to see what happens with your members. I like to make sure people I play with are true to their word. Also, can you provide me with allies/enemies of wanted? I don't want any surprises if I jump over to you.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] today at 07:38
ok.
هومممممممم.
اولا از بالا بخونیم یا از پایین ، دوما ، کد URL اینجا کار نمیکنه !
هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)