تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4284 از 4428 اولاول ... 32843784418442344274428042814282428342844285428642874288429443344384 ... آخرآخر
نمايش نتايج 42,831 به 42,840 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

داره خودمونی میشه Hamid_RezaM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

یک ساله ریسکش بالاست.
    من دارم فکر میکنم یه سه ماهه کم حجم بگیرم؛ اگر حرفشون راست بود گیگ اضافه میخرم، اگه هم طبق معمول زدن زیرش چیز زیادی رو ار دست نمیدم.

آخر فروم باز netstat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

اولا بنده برای شما عکس دستمال یزدی و دنبلان نفرستاده بودم نمیدونم چرا به شما برخورده، با آقای X معروف ارتباطی ندارید احیانا؟ و ربطش به پست قبلی من چی بود که مطرح کردید؟

دوما بنده هم میتونم حساب کتاب هامو بگذارم توی فروم ولی ترجیح میدم آگاهی رسانی کنم تا اینکه بقیه رو با پیشنهاد 1 ساله سهوا در آغوش پارس آنلاین بندارم، چون فکر میکنم اگاهی رسانی و تا حد امکان ارائه اطلاعات صحیح خیلی مفیدتر از فرمول گذاشتن و جو دادن و پیشنهاد دادن باشه.
    فرمولی که اگر خاطرم باشه میزان دسترسی چقدر است و چقدر شرکت سود میکنه به چه دردی میخوره وقتی اطلاع ندارید از آمارها و درامد شرکت و ...
    داداش من اون قسمت پستم رو قبل از اینکه شما این پست رو بدی حذف کرده بودم... پس خواهشا این بحثو ادامه ندیم....
    بحث اون تاپیک هم بهتره توی همون تاپیک انجام بدیم ... من برای همین برای اون پست یه تاپیک جداگونه درست کردم چون میدونستم ممکنه یه سری بحث ایجاد بشه که به این تاپیک مربوط نباشه....
    در قضایای امروز هم من فقط نظرم رو گفتم کاربرا خودشون عاقل و بالغن میتونن برای خودشون تصمیم بگیرن!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Tenhi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

چی میگه اینجا؟
    زده تغییر طرح هدیه شبانه که در ادامه توضیح داده شده است، مربوط به سرویسهایی می باشد که پس از تاریخ 10 آذر ماه 93 خریداری یا تمدید شوند؛ بنابراین هدیه شبانه کلیه سرویس های خریداری شده قبل از این تاریخ، مطابق روال گذشته اعمال خواهد گردید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یجور ینوشته نفهمی یعنی چی ! اولش میگه اگه بعد 10 آذر حتی تمدیدم بکنی هدیت میپره! بعدش گفته بنابراین نمیپره!

آخر فروم باز netstat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

آیا میشه سرعت اینترنت دو تا کامپیوترو با یه نرم افزار با هم ترکیب کرد؟
    داداش سوالتو دقیق تر بپرس...

دوستان خبر در سایت جدید هست .....در سایت قدیمی نیست ...

دوستان مطمئنید قرار داد رزرو هم میشه کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
    چی میگه اینجا؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یجور ینوشته نفهمی یعنی چی ! اولش میگه اگه بعد 10 آذر حتی تمدیدم بکنی هدیت میپره! بعدش گفته بنابراین نمیپره!
    اگر سرویس شما قبل از 10 آذر خریداری شده باشه چه قبل از 10 آذر فعال شده باشه یا نشده باشه شبانش مثل قبل کامل رایگانه!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

داداش من اون قسمت پستم رو قبل از اینکه شما این پست رو بدی حذف کرده بودم... پس خواهشا این بحثو ادامه ندیم....
    بحث اون تاپیک هم بهتره توی همون تاپیک انجام بدیم ... من برای همین برای اون پست یه تاپیک جداگونه درست کردم چون میدونستم ممکنه یه سری بحث ایجاد بشه که به این تاپیک مربوط نباشه....
    در قضایای امروز هم من فقط نظرم رو گفتم کاربرا خودشون عاقل و بالغن میتونن برای خودشون تصمیم بگیرن!
    نه من با شما بحثی ندارم که حالا ادامه بدم.
    فقط یک توصیه دوستانه بکنم خدمتت طرف هنوز نفس میکشه فعلا به وکیل نیاز ندارد

فدات

6. این کاربر از Alone-Star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن پزشکی M.R.S.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

عینا از سایت نقل میکنم:
    پس قرارداد نسوزونید!!! اگه رزرو کنید هم شبانه مثل قبل رایگانه......
    نمیشه به شرکت اعتماد کرد....از کجا معلوم که سر حرفشون بمونن؟
    بعدش میخوای به کجا شکایت کنین؟
    یا بعدش چی؟بعد یه سال چی میشه؟
    اصن معلوم نیست که خریدین شبانه سرعتش بالا باشه......اینا که خیلی راحت میتونن سرعت رو برای اونایی که رایگان دارن محدود کنن که 100 مگم نتونین دانلود کنین
    این نشون میده که تخلیه کردنا بهشون ضرر زده......اینم یه ترفنده تا بصورت هیجانی شمارو وادار کنن مقدار زیادی خرید کنین
    اونم فقط تا 10 ساعت وقت گذاشتن
    بهترین کار اینه که گول اینا رو نخوریم و به بقیه شرکت ها هم نشون بدین حذف شبانه به ضررشون تموم میشه

8. 3 کاربر از M.R.S. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sleeplessness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

حذف شود
    با تشکر
    Last edited by sleeplessness; 29-11-2014 at 17:12.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Tenhi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

چند روز پیش ز زده بودم پارس آنلاین برای کنسلی. الان ز زدن میگن بیا یه ساله بگیر شبا رایگانه!
    .لی منکه دیگه نمیمونم اینام ترفنداشونه معلوم نیس چطوری باشه. مگه قحطیه isp ؟
    Last edited by Tenhi; 29-11-2014 at 16:41.

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

یکی دیگه میگه تمدید نکن بسوزون !!!!! یکی میگه برو تخلیه کن
    Last edited by sansa; 29-11-2014 at 16:51.

پروفشنال Memonex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

به نظر من این چیزی جز یه روش فریب دادن جدید نیست و آدم رو هم وسوسه میکنه که هرچی اشتراک طولانی تری بگیری شبانه رایگان بیشتری داری. اینا همون روز اول میتونستن اعلامیه رو به همین صورت بزنن اینجور شتابزدگی و تغییر توی تصمیمات نشانه خوبی نداره و نمیشه اعتماد کرد همونطور که دیدیم چندروز هم یه مدت کلا اطلاعیه رو برداشتن و مجددا همونو گذاشتن اصلا قابل اطمینان نیستند اگر به شما شبانه رایگان هم بدن مطمئنا دیر یا زود سرعتش رو کم میکنن و این مورد قابل اعتراض نیست پس حواستون باشه.

13. 5 کاربر از Memonex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •