تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4284 از 4714 اولاول ... 32843784418442344274428042814282428342844285428642874288429443344384 ... آخرآخر
نمايش نتايج 42,831 به 42,840 از 47136

نام تاپيک: Tribal Wars - جنگهای قبیله ای

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

اولا برو نیروهات رو نگاه کن بعد بیا و بگو که اکانتم خیلی خوب بوده

دوما ، من اصلا اطلاعی نداشتم که باید با اکانت ذاغارت تو بازی کنم ، سعید بهم چیزی نگفته بود ، توی چت دیشب هم گفته بود که من فکر کردم سلجر به تو میگه .... در یک کلام : من در جریان نبودم ..... اون فحش هایی رو هم که بلغور میکنی اول بفهم چی میگی بعد بلغور کن

سوما ، آیدی یاهو مسنجرت رو بده

چهارما ، به من هیچ ربطی نداره

پنجما ، من دیشب ساعت 9 کامپیوتر رو خاموش کردم و رفتم بیرون ، امروز ساعت 10 آنلاین شدم و دیدم که سعید برام آف گذاشته که ساعت 12 شب با روستای Farda بازی کن ، عزیزم اگه من بودم که حتما بازی میکردم ولی متاسفانه اصلا نبودم ، اگه سعید زود تر بهم میگفت من میموندم

ششما ، فهمیدی الان چی گفتم ؟

آخر فروم باز logos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

بالاخره من به منجنیق دست یافتم.
    و جمیعتم شد فکر کنم 540 اینا.
    دارم سعی می کنم آکادمی رو هم بسازم.
    تو ورلد 25 هستم.
    و با نم کاربری ****** چون می ترسم حمله کنید نمی گم.
    آخه چند روز پیش به یکی از شاخ های 700 تایی حمله کردم .
    خره کلی نیرو داشت.
    و تمام تهاجمی هام رو کشت.
    بعدش با یک لشکر گنده تمام نیروهام رو کلیر کرد.
    فکر کنم این یعنی همه ی نیرو هام رو کشت.
    الان هم 111 تا نزه دار
    100 تا شمشیر زن
    78 آکس
    50 تا تیر انداز
    28 اسکات
    32 ال سی
    21 تا رم
    10 تا منجنیق.
    خیلی باحالم نه؟؟
    هرکسی تو ورلد 25 هست من رو یستر کنه می کشمش بالا.
    من مثل نامردا نیستم که منبع و... ارسال کنه.
    ممنونم.
    ببخشید ولی شما که از نظر من یه نوب هستید فقط یه برداشت میشه از پستتون کرد اونم اینه که تو ذهنتون اینه که منابع رو ارسال کنید واسه خودتون (البته این نظر شخصی منه) که پیشنهاد میکنم این کارو نکنی چون بن میشی

بعدشم اینجا اکثرا استاد بازی هستن (به جز این اسمون ) و 100 تا خداقل روستا دارن که روستا کوچیکشون 100 برابر شما نیرو داه

محمد جان، با مرام. تو توی دهکدم چه غلطی کردی.
    پس تو کور بودی ندیدی لویالیتی اینقدر پایینه، و 2 حمله دارن میان؟
    مگه قرار نبود بعد از حملش نیرو های هجومی رو بفرستی؟
    بعد از 3 ساعت حمله کردی. الان که دیگه نوبلمن آخری داره میاد؟
    نیروهای ساپورتی اسپایدر کدوم گورن؟
    پس چرا نیروهای دفاعی رو هم فرستادی؟
    وقتی نوبل شدم، حمله به اون لعنتی چه فایده ای داره؟
    چرا بعد از اون دو حمله، حمله نکردی که الان حمله سومش رو انجام نده؟
    از عمد این کارو کردی. میفهمی؟ اگر خودم بودم میتونستم یه کاری کنم.
    اما مشکل اینترنت داشتم.
    این محمد دروغغغغغغغغغغغغغغغگو میخواست من نوبل شم.
    آسمون هم اینو میدونه
    میتونستی بعد از اون 2 حمله نیرو هجومی بفرستی. نه نیرو دفاعی. و راحت نصف نیروهاش رو کلیر کنی.

اگر این کار رو میکردی الان دیگه بهم حمله نمیکرد
    soldier جان من که شما رو نمیشناسم اما این ممد رو خوب میشناسم
    نه دروغگو هست نه نامرد !!! اتفاقا خیلی هم با مرامه و اگه کاری از دستش بربیاد حتما انجام میده !!پس حرف مفت نزن و به نظر من سریعا ازش معذرت خواهی کن !!!! دفعه بعد هم به جای اینکه از سعید بخوای که اکانتتو به کسی بسپره یا اینجا درخواست کن یا خودت یکیو پیدا کن که این مشکلات پیش نیاد

WoWWW

سعيد جان من عذر مي خوام باز.
    انگار اشتباهي پيش اومده.
    1-محمد مي گه نفهميده كه من بهش گفتم كه حواسش به روستاي تو باشه.
    2-من هم فكر كردم محمد حواسش هست واسه همين من هم رفتم بيرون(بهت گفته بودم كه ميرم بيرون اون موقع تو گفتي محمد هست)
    3- من وقتي برگشتم ديدم طرف 2 تا حمله رو كرده و نيروهاش در حال برگشتن خواستم حمله كنم ديدم نيروهات تو اون يكي روستان به سرعت برشون گردوندم اما ...
    اما وقتي برگشتن 20 دقيقه دير شده بود :(
    4- وقتي ديدم باز داره حمله ميكنه(مطمعن شدم نوبل ميشي) تصميم گرفتم با همه نيروهات بهش حمله كنم آخه اگه نوبل شي همه نيروهات خود به خود ميميرن چه ساپورت باشن چه بيرون چه هرجا.
    گفتم حداقل يكم ضرر كنه.
    5- ساپورته دوستتو تحويل بگير(10 تا ال سي بود)
    6- فرام ترايبتو ببين هيچكي كمك نكرد در صورتي كه من همه زمان ها رو محاسبه كرده بودم و تو فرام گزاشتم و به هم ترايبيتم تو ميل همشو گفتم. اما اونا هيچ كاري نكردن و اگه فرامتونو بخوني ميبيني كه خيلي بهشون توپيدم.
    7- آره حق با توه اگه اشتباه نمي شد حداقل ميشد يه نوبل منشو كشت و خيلي از نيروهاشو.
    8- من عذر مي خوام
    9-من عذر مي خوام
    10- حقته :|
    آخه آدمي كه 4000 پوينت امتياز داره كلا 500 تا نيرو داره ؟؟؟؟؟؟؟؟
    ببين همينطور كه تو چت بهت گفتم اگه 30 تا روستاي اينجوري داشته باشي ممكنه تو يه روز از دستشون بدي.
    اما يه روستا با نيرو مي تونه 30 روستا بهت بده.
    متاسفانه من تو اين ورد فهميدم كه ايرانيا واسه اين تو اين بازي خوب نيستن كه همش دنبال رنك هستند و هيچ كاري به نيرو ندارن.
    شايد اولش 2-3 تا روستا بگيرن ولي زود همه چيو از دست ميدن.

ايشالا سعي ميكنم با كمك بعضي دوستان يه آموزش خوب درست كنم واسه شيوه بازي كردن كه حداقل وقتي 30 نفر ميشيم ميريم تو يه ورد 25 تامون رنك خوب بياريم :|
    1،2،3 : سعید تو خسته نشدی اینقدر گند میزنی به اکانتهای ملت بعدش بهونه میاری ؟؟؟!!
    خوب یه مدت بیخیال اکانت های دیگران شو !!!!! بعد چند وقت دوباره بیا گند بزن به اکانت های بچه ها

4 : عجب تصمیم عاقلانه ای ! اونوقت تو که فهمیدی وقتی نوبل شه همه نیروهاش میمیرن ، نفهمیدی اگه وسط راه بمیرن هیچ خسارتی به طرف نمی زنه ؟؟؟؟؟

7 : بهتره بگی اگه اشتباه نمی کردم !! کلا تو هم فقط یک اشتباه کردی توی تریبال اونم این بود که این بازی رو شروع کردی

8،9،10 : عذرخواهی که فایده نداره ! اما خداییش حقشه

در اخر سعید تورو خدا اون مزخرفاتی که تهش گفتی چی بود ؟؟؟؟ تورو خدا بیخیال اموزش شو ! اول بورو بازی رو یکم یاد بگیر بعد
    اما خوشحالم بعد از 30 ورلد بازی کردن بالاخره فهمیدی مشکل کارت تو بازی چی بوده که سریعا نوبل میشدی
    Last edited by logos; 31-07-2009 at 10:03.

پروفشنال King_90's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    behind u

پيش فرض

من دوست ندارم توی اینجور مواقع اتیش بیار باشم.اما فقط یک نصیحت می کنم اونم اینکه کل ماجرا رو بذاریم بر پایه اینکه یک اشتباه بزرگ رخ داده نه حالا مسائلی شبیه اینکه اون می خواست روستای من نوبل بشه و این حرفا.
    درسته شاید با یه معذرت خواهی این اشتباه جبران نشه ولی خوب این فقط یه بازی.فقط یه بازی درست نیست خیلی چیزها واسش لگد مال بشه.(خودتون می دونید چه مسائلی رو می گم)
    اقای سولجر مشا هنوز یه روستای دیگه هم دارید.شاد یک هفته ای عقب افتاده باشید اما هنوز همه چی از دست نرفته.توی ورلد 21 من پایین کا بودم.تقریبا دو هفته گذشته بود که فردی امد تو ورلد به نام پازلیور.باید اینکه دو هفته گذشته بود هنوز هیج بای نکرده بود اما الان 40 درصد کا74 رو در اختیار داره.(بیشترین درصد ممکنه توی کل ورلد)
    حالا اشکال نداره می شه همه اینها جبران بشه.گرچه من حق می دم شما یکم عصبانی باشید اما خوب اگه بخوایم علاوه بر معذرت خواهی کار دیگه بکنیم شاید فقط یه ساپورت باشه یا البته اونم در مراحل بعدی بازی کلیر کردن یه روستای تدافعی.(واسه شما)
    در هر صورت امیدوارم این اشتباه به زودی فراموش بشه.

آخر فروم باز soldier's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

اول اینکه عذر میخواهم که عصبانی شدم. آره این فقط بازی هست. اما من فکر کردم ایشون از عمد این کار رو کردن.

دوم جواب بدی رو با بدی نمیدن.

سوم من مشکل اینترنت داشتم و هیچ از بیرون انلاین شده بودم. واسه همین اصلآ فرصت نکردم اینجا و حتی تو فروم ترایب درخواست سیتر بدم.

دیدم سعید جان هستن، گفتم سعید و محمد که همیشه انلاین هستند اکانتم دست اونا باشه، هم حرفه ای هستند و هم انلاین و هم آدم های مطمئنی هستند.

به خدا همش بد شانسی بود. چرا من اینترنتم قطع بشه؟ چرا برام ساپورت نفرستند و خیلی چزای دیگه.

درضمن من نیروهام کم بودن، اما میشد یه ضربه ای بهش زد. من گفتم یه دهکده بگیرم که تو دو دهکده نیرو زیاد بسازم.

قسم میخورم بازی من اشکال نداشت. فقط کمی بد شانسی و کمی غیر فعال بودنم بود که این بلا سرم اومد.

درسته یه دهکده دیگه دارم. ولی الان رو دوبرابر من شده. حتمآ دیگه نمیتونم جلوش وایسم...

در آخر، این ترایب آرم از همه نامرد تر بود. که هیچ کس هیچ کمکی نکرد. و گفت چون سعید سیتر من هست و عضو ترایب وانتد

ما هم کیکش میکنیم. حالا لطفآ منو به ترایب وانتد دعوت کنید.

درسته، الان دیگه نوبل شدم و تموم. لطفآ دیگه همه بحثا رو تموم کنید

و بهترین کار اینه که همه با تمام نیرو به این لعنتی حمله کنیم که دیگه اسم اکانتم رو نزاره روی دهکده ای که نوبلش کرده...

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

10- حقته :|
    این یکی رو بهتر از همه اومدی، پس علتش معلوم شد

پس حرف مفت نزن و به نظر من سریعا ازش معذرت خواهی کن
    اما خداییش حقشه
    بخواهم معذرت خواهی میکنم، نخواهم نمیکنم. لطفآ توی دعوای دو نفره دخالت نکنید.

چهارما ، به من هیچ ربطی نداره

باز هم ممنون...
    Last edited by soldier; 31-07-2009 at 13:35.

پروفشنال a3m00n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Boushehr

پيش فرض

بعدشم اینجا اکثرا استاد بازی هستن (به جز این اسمون )
    به به مهرداد جون.
    دستت درد نكنه.
    از خدا كه پنهون نيست از تو چرا باشه؟
    من اين اواخر فهميدم كه نوب نيستم : دي

1،2،3 : سعید تو خسته نشدی اینقدر گند میزنی به اکانتهای ملت بعدش بهونه میاری ؟؟؟!!
    خوب یه مدت بیخیال اکانت های دیگران شو !!!!! بعد چند وقت دوباره بیا گند بزن به اکانت های بچه ها
    بابا من نمي دونم چيكار كنم من كلا آدم خيلي خوش شانسيم ولي بعضي وقتها يه بدشانسي هايي ميارم كه نگو.
    بابا من قبلش گفته بودم بهش كه من عصر ها ميرم بيرون و ...
    من اميدم به محمد بود كه انگار متوجه نشده كه من بهش گفتم با اكانت فردا بازي كنه.
    4 : عجب تصمیم عاقلانه ای ! اونوقت تو که فهمیدی وقتی نوبل شه همه نیروهاش میمیرن ، نفهمیدی اگه وسط راه بمیرن هیچ خسارتی به طرف نمی زنه ؟؟؟؟؟
    آهان انگار واقعا فكر كردي من نوبم :‌دي
    نيروهاش 20 دقيقه قبل اينكه نوبل شه به روستاي دشمن ميرسيدن :|
    7 : بهتره بگی اگه اشتباه نمی کردم !! کلا تو هم فقط یک اشتباه کردی توی تریبال اونم این بود که این بازی رو شروع کردی
    نمي دونم شايد تو راست ميگي
    8،9،10 : عذرخواهی که فایده نداره ! اما خداییش حقشه
    من تنها كاري كه ميتونم كنم عذر خواهي هستش.
    آخه من فكر كردم كه كارمو انجام دادم تو فرامشون تو ميل به دوستاش كه كنارشن و تا زماني كه تو ويليجش بودم اما ...
    در اخر سعید تورو خدا اون مزخرفاتی که تهش گفتی چی بود ؟؟؟؟ تورو خدا بیخیال اموزش شو ! اول بورو بازی رو یکم یاد بگیر بعد
    باشه بيخيال ميشم ولي اگه درستش مي كرديم خو ب ميشد.

اما خوشحالم بعد از 30 ورلد بازی کردن بالاخره فهمیدی مشکل کارت تو بازی چی بوده که سریعا نوبل میشدی
    آره مشكل كارمو فهميدم.
    فقط 1 نكته.
    من تو همه وردايي كه بازي كردم فكر كنم يكي از كسايي بودم كه بيشترين نيرو رو داشتم.
    و بيشترين كشته رو. آخه من كينه اي هستم هركي بهم خصارت زد بهش حمله مي كنم حتي اگه همه نيروهام بميرن(محمد اينو خوب فهميده تو اين چند روز)
    من يادم نمياد تا حالا حتي 1 روستام هم نوبل شده باشه تو يادته ؟؟؟
    فقط تو ورد 38 داشت ميشد كه به همت محمد جون :‌دي نشد.
    من يا بن شدم يا كنار گذاشتم.

به قول خودت در آخر: حقيقتا خيلي چرت گفتي تو اين پستت

این یکی رو بهتر از همه اومدی، پس علتش معلوم شد

بخواهم معذرت خواهی میکنم، نخواهم نمیکنم. لطفآ توی دعوای دو نفره دخالت نکنید.

باز هم ممنون...
    بازم معذرت.
    ولي به فرض همه اون كارا انجام ميشد.
    مطمعنا بازم روستات نوبل ميشد.
    سعيد جان واقعا نيروهات كم بودن.
    اميدوارم تجربه بشه واسه روستاهاي بعديت.
    اي كاش ميشد 10-15 تا ايراني توپ ميشديم ميرفتيم تو يه ورد ميتركونديم.
    حيف كه ايرانيا به پوينت علاقه دارن نه نيرو.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

سعید چقدر دیر آنلاین شدی !!!

آب دهنم الان راه افتاده !! این تارگت 2.300 پوینتی بد جور هوسیم کرده !!

هی میخواستم بزنم اسکات و کلیرش کنم منتظر بودم تو بیای .... راستی ، شنیدم این پسره که الان رنک یک ترایب هستش دو - سه نفر دارن نوبلش میکنن ... روستای اولش رو نوبل کردن ، ریپورت نوبل شدن روستای چهارمش رو هم برام فوروارد کردن ( کسی که داشت نوبلش میکرد برام فوروارد کرد !! )

در کل طرف داره از دست میره !!

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

به قول خودت در آخر: حقيقتا خيلي چرت گفتي تو اين پستت
    از خدا پنهان نیست از تو هم نباشه
    راستش من اون یکی رو که نمیشناختم گفتم گیر بدم به تو شاید پایه کل کل بودی یکم بخندیم ولی این حرفتو کاملا تایید میکنم

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

راستی در مورد اون راهنما که گفتی
    ایده خوبیه اما اگه دقت میکردی تو 38 نوب نداشتیم و همه بچه ها از بزرگان و های دیگه بودن مشکلات یه چیز دیگه بود

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

بازم معذرت.
    ولي به فرض همه اون كارا انجام ميشد.
    مطمعنا بازم روستات نوبل ميشد.
    سعيد جان واقعا نيروهات كم بودن.
    اميدوارم تجربه بشه واسه روستاهاي بعديت.
    اي كاش ميشد 10-15 تا ايراني توپ ميشديم ميرفتيم تو يه ورد ميتركونديم.
    حيف كه ايرانيا به پوينت علاقه دارن نه نيرو.
    خوب اگر بهش یه ضرر درست و حسابی میزدیم دیگه الان اینقدر بزرگ نمیشد. برای بعدآ حتمآ دردسر ساز میشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •