WoWWW
سعيد جان من عذر مي خوام باز.
انگار اشتباهي پيش اومده.
1-محمد مي گه نفهميده كه من بهش گفتم كه حواسش به روستاي تو باشه.
2-من هم فكر كردم محمد حواسش هست واسه همين من هم رفتم بيرون(بهت گفته بودم كه ميرم بيرون اون موقع تو گفتي محمد هست)
3- من وقتي برگشتم ديدم طرف 2 تا حمله رو كرده و نيروهاش در حال برگشتن خواستم حمله كنم ديدم نيروهات تو اون يكي روستان به سرعت برشون گردوندم اما ...
اما وقتي برگشتن 20 دقيقه دير شده بود :(
4- وقتي ديدم باز داره حمله ميكنه(مطمعن شدم نوبل ميشي) تصميم گرفتم با همه نيروهات بهش حمله كنم آخه اگه نوبل شي همه نيروهات خود به خود ميميرن چه ساپورت باشن چه بيرون چه هرجا.
گفتم حداقل يكم ضرر كنه.
5- ساپورته دوستتو تحويل بگير(10 تا ال سي بود)
6- فرام ترايبتو ببين هيچكي كمك نكرد در صورتي كه من همه زمان ها رو محاسبه كرده بودم و تو فرام گزاشتم و به هم ترايبيتم تو ميل همشو گفتم. اما اونا هيچ كاري نكردن و اگه فرامتونو بخوني ميبيني كه خيلي بهشون توپيدم.
7- آره حق با توه اگه اشتباه نمي شد حداقل ميشد يه نوبل منشو كشت و خيلي از نيروهاشو.
8- من عذر مي خوام
9-من عذر مي خوام
10- حقته :|
آخه آدمي كه 4000 پوينت امتياز داره كلا 500 تا نيرو داره ؟؟؟؟؟؟؟؟
.gif)
ببين همينطور كه تو چت بهت گفتم اگه 30 تا روستاي اينجوري داشته باشي ممكنه تو يه روز از دستشون بدي.
اما يه روستا با نيرو مي تونه 30 روستا بهت بده.
متاسفانه من تو اين ورد فهميدم كه ايرانيا واسه اين تو اين بازي خوب نيستن كه همش دنبال رنك هستند و هيچ كاري به نيرو ندارن.
شايد اولش 2-3 تا روستا بگيرن ولي زود همه چيو از دست ميدن.
ايشالا سعي ميكنم با كمك بعضي دوستان يه آموزش خوب درست كنم واسه شيوه بازي كردن كه حداقل وقتي 30 نفر ميشيم ميريم تو يه ورد 25 تامون رنك خوب بياريم :|