شاید میخوان کسانی که تو این بازه تمدید میکنن رو به عنوان دانلودر حرفه ای شناسایی کنن!!!!!!!!! و سرعتشون رو محدود .
دقیقا مانند هندوانه نبریده هستش ..معلوم نیست بعد از تمدید چه بلایی سرمون بیارن !!!!!!
![]()
شاید میخوان کسانی که تو این بازه تمدید میکنن رو به عنوان دانلودر حرفه ای شناسایی کنن!!!!!!!!! و سرعتشون رو محدود .
دقیقا مانند هندوانه نبریده هستش ..معلوم نیست بعد از تمدید چه بلایی سرمون بیارن !!!!!!
![]()
بابا خبر سرجاشه برین تمدید کنین
بعدشم مگه شناسایی دانلودر برا سرویس دهنده کاری داره
معلومه وقتی من شبی 10 گیگ دانلود کردم فقط حافظه که خبر نداره من کیم سرویس دهنده که میتونه به ترتیب دانلود شب پیشمون هممون رو sort کنه
Last edited by sdfssdfs; 29-11-2014 at 15:57.
والا صد رحمت به مخابرات حداقل اگه می خواد دزدیه جدیدی داشته باشه این دزدی رو روی کاربرای جدید اعمال میکنه نه قدیمی ها
الان تو تهران به مشترکین جدید نامحدود بالا 512 نمیده ولی من کسی رو می شناسم 4 ساله داره 1مگ نامحدود رو استفاده میکنه
اون کمپین هم باید بری مرکز مخابراتی بپرسی داشته باشه یه سال راحتی نداشته باشه هم که هیچی
تا جایی که بتونن بالا میکشن دست من و شما هم به هیچ جایی بند نیست پیش پیش پول دادن به اینا اونم یه ساله اشتباهه از من گفتن
خبر سرجاشه... ادیت کن این پستت رو.....
خبر تو سایت قدیمیشون نیست. تو سایت جدیدشونه.
حالا از شوخی گذشته میشه یه یه ساله هم رزرو کرد ؟![]()
آیا میشه سرعت اینترنت دو تا کامپیوترو با یه نرم افزار با هم ترکیب کرد؟
تو ایران همه چیز در حال سقوط، نابودی و اضمحلاله!!!!!!همین الان کسایی که دو ماه پیش از پارس سرویس 256 نامحدود یکساله گرفتن سود کردن یا ضرر؟ الان همون سرویس 45 تومنی قدیمی هیچ جا مثلش پیدا نمیشه...(30 گیگ با سرعت بالا داشت)
من خودم الان قراردادم هنوز 5 ماه ازش مونده...چون شبانه زیاد استفاده نمیکنم برام نمیصرفه رزرو بگیرم.... هر کسی خودش باید ببینه چی براش بهتره!
شدنش که میشه.... ولی جدا میخوای اینکارو بکنی؟...میتونی مثلا سه ماهه یا شش ماهه هم رزو کنی اون ریسکش کمتره...
دوستان خبر در سایت جدید هست .....در سایت قدیمی نیست ...
دوستان مطمئنید قرار داد رزرو هم میشه کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
اولا بنده برای شما عکس دستمال یزدی و دنبلان نفرستاده بودم نمیدونم چرا به شما برخورده، با آقای X معروف ارتباطی ندارید احیانا؟و ربطش به پست قبلی من چی بود که مطرح کردید؟
دوما بنده هم میتونم حساب کتاب هامو بگذارم توی فروم ولی ترجیح میدم آگاهی رسانی کنم تا اینکه بقیه رو با پیشنهاد 1 ساله سهوا در آغوش پارس آنلاین بندارم، چون فکر میکنم اگاهی رسانی و تا حد امکان ارائه اطلاعات صحیح خیلی مفیدتر از فرمول گذاشتن و جو دادن و پیشنهاد دادن باشه.
فرمولی که اگر خاطرم باشه میزان دسترسی چقدر است و چقدر شرکت سود میکنه به چه دردی میخوره وقتی اطلاع ندارید از آمارها و درامد شرکت و ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)