تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 4282 از 4751 اولاول ... 32823782418242324272427842794280428142824283428442854286429243324382 ... آخرآخر
نمايش نتايج 42,811 به 42,820 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه alinoona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام .

دوستانی که سرویس 512 دارند میشه بفرمایند پینگ شما چنده ؟

من برای رسوندن اینترنت به ----- نیاز به اینترنت دارم که سرعت مهم نیست فقط پینک مهمه . حالا میخوام بدونم پینگ 512 و 256 چنده تا اگه خوب باشه هزینه زیاد نکنم .

ممنون میشم /
    سلام،
    پینگ شما به سرعتتون مرتبط نیست و بسته مرکز مخابراتی، ساعت شبانه‌روز و شانس شما! در اون لحظه‌ی خاص1، تغییر می‌کنه.

پینگ خارجی من در حال حاضر (با تست چندین آدرس )، از کمترین مقدار 135ms تا بیشترین مقدار 349ms به‌دست اومد.
    داخلی‌ها هم در بهترین حالت 50 تا 80 هست.
    موفق باشید.

-----------------------------------------------------------
    1- یعنی با قطع ارتباط و اتصال مجدد ممکنه کمتر یا زیادتر بشه...

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

برای من از چند شب پیش که اینطور شده روزانه اصلا محدود نبوده، حتی ساعت 12:45 شب هم که امتحان کردم سرعت خوب بوده. حدودا 10 دقیقه قبل ساعت 1 سرعت رو میارن پایین!
    بستگی به شدت جرمتون داره!!! مال منم روز و شب محدود شده. البته شب که کلا تعطیله، روزم نهایت به 190 میرسه. در حالی که قبلاً بین 270 تا 300 بود.

پروفشنال javadlf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

برای من از چند شب پیش که اینطور شده روزانه اصلا محدود نبوده، حتی ساعت 12:45 شب هم که امتحان کردم سرعت خوب بوده. حدودا 10 دقیقه قبل ساعت 1 سرعت رو میارن پایین!
    ببین سرعت من رو 4 مگ بسته شده( اینو میتونی توی تنظیمات مودمت ببینی) پس سرعت دانلود من باید 512 باشه. حالا اگه سرعتم 200 هم باشه می تونم بگم محدود اگه 8 هم باشه می تونم بگم محدود. دیروز 190 بود ولی الان 500 هست. شما ببین سرعتت روی چند بسته شده و دیروز روی چند میتونستی دانلود کنی. بعد میشه فهمید محدود بودی یا نه.

ولی در کل باید صبر کرد ببینیم امشب چطوریاست.

4. این کاربر از javadlf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه aabrahim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

من هم محدود خارجی و داخلی ام
    رکوردم ماهی ۶۰ گیگه با شاتل ۸ مگ ... کسی تونسته بیشتر تو ماه دانلود کنه؟؟
    من خودم مخابرات دارم ولی دوستم شاتل داره و برای من از سرور های ایرانی دانلود میکنه.تو ماه گذشته بالای 100 گیگ گرفته.
    روزی 11 گیگ دانلود می کرد که تا دو روز پیش محدودش کردن.البته فکر کنم همه رو محدود کردن.

6. این کاربر از aabrahim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه aabrahim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

دوستان باید ازشون شکایت کنید تا مشکل رفع بشه.همه با هم شکایت کنید تا به جایی برسید
    البته وزیر ارتباطات تو صفحهی شخصیش تو تبیان این مطلب رو گذاشته
    وزیر ارتباطات:
    در حال حاضر به دلیل کمبود پهنای باند شرکتهای pap که اینترنت واگذار میکنند به جای اینکه تعداد اشتراک را معقول مثلا یک به هشت باشد شده یک به دوازده یا سی و ... این اشتراک را بالاتر برده اند و به همین دلیل سرعت پائین آمده است.
    ما برای اینکه جلوی این کم فروشی گرفته شود.اخیرا تلفن گویای 195 را دائر کرده ایم که این مشکلات منعکس شود و همچنین سایت ir.195

در خصوص تست سرعت و کیفیت واقعی سرعت اینترنت ارائه شده توسط شرکتهای ارائه دهنده خدمات به کاربران کشور میتوانند با مراحعه به سایت matma دات ir ضمن انجام تست سرعت اینترنت خود در صورت لازم شکایت خود را مطرح کنند.

راجع به فیلترینگ سوالات میچرسید که باید بگویم سیاست های فیلترینگ سیاست های گدشته است
    موضوع فیلترینگ در اختیار وزارت ارتباطات نیست و به یک معنا در اختیار دولت هم نیست. در کمیته مصادیق ، 13 نماینده از دستگاه های مختلف حضور دارند.

تا عید، پهنای باند داخلی را دو برابر می کنیم

بریزید سایت 195.ir شکایت کنید.هی زنگ بزنید ......
    ببخشید که مطلب طولانی هست

8. 3 کاربر از aabrahim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

ببین سرعت من رو 4 مگ بسته شده( اینو میتونی توی تنظیمات مودمت ببینی) پس سرعت دانلود من باید 512 باشه. حالا اگه سرعتم 200 هم باشه می تونم بگم محدود اگه 8 هم باشه می تونم بگم محدود. دیروز 190 بود ولی الان 500 هست. شما ببین سرعتت روی چند بسته شده و دیروز روی چند میتونستی دانلود کنی. بعد میشه فهمید محدود بودی یا نه.

ولی در کل باید صبر کرد ببینیم امشب چطوریاست.
    اون چیزی که در تنظیمات مودم میبینید حد نهایت سرعت برای پورت شماست و هیچ ISP ای وظیفه خودش نمیدونه که چنین سرعتی رو ارائه کنه ولی شاتل فعلا (در روز) چنین سرعتی رو میده

برای من مقدار دانلود پورتم بسته شده روی 2467 کیلوبیت/ثانیه که میشه 301 کیلوبایت/ثانیه (در تئوری) که سرعت دانلود من هم تقریبا بین 270 تا 280 هست که اون 20 کیلوبایت باقیمانده هم به خاطر دوری از مرکز و کیفیت کابل هاست که کسر میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه Amir 3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام با طرح 128 شبی چقدر دانلود دارید؟

Sent from my GT-I9100G

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام با طرح 128 شبی چقدر دانلود دارید؟

Sent from my GT-I9100G
    سلام، تا قبل از محدود شدن شبی 5 گیگ میشد بگیرم.البته شاید تا 6 هم جا داشت ولی من چیزی پیدا نمیکردم که بذارم دانلود شه. همه اینا هم طبعا در مورد سرورهای داخلی هست دیگه.

12. این کاربر از alinoona بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ghasem13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان مشهدی اوضاع دانلودشون چه طوره ؟ برا من حدود 5 روزی هست که سرور های داخلی رو هم محدود کردن و شبی نهایتا همون یک گیگ رو دانلود میکنم ! ( از سایت های p30day و download.ir دان دارم )

اگه نباشه جاش خالی می مونه Amir 3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

چقدر راه داره دانلود کنی که محدودیت نکنن ؟ اگه محدود باشی دایمی هست؟

Sent from my GT-I9100G

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 82 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 82 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •