تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4281 از 4428 اولاول ... 32813781418142314271427742784279428042814282428342844285429143314381 ... آخرآخر
نمايش نتايج 42,801 به 42,810 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

داره خودمونی میشه jutsu1370's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    خوزستان > اهواز

پيش فرض

احتمالا واسه کسایی گفته که "زمان" قراردادشون قبل از 10 آذر تموم میشه نه حجمشون .
    اگه زنگ میزنید حتما مطمئن شید قضیه رو ...
    من هم که 160 مگ بیشتر واسم نمونده ولی نزدیک یک ماه تا اتمام قراردادم زمان مونده اگر قضیه صحت داره میسوزونم شش ماهه میگیرم (آخه مستاجریم تا یک سال دیگه اینجا نیستم )

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

بچه ها به نظر من برید یکساله بگیرید... فوقش اگه دروغ گفتن میرید تخلیه میکنید و پول باقی مونده ی سرویستون رو میگیرید!

فکر کنم طبق قانون همیشه موقع تخلیه مجبورن پول سرویس رو برگردونن....

سرویس جدید احتمالا باید قبل از 10 آذر فعال بشه...تو رزرو باشه حتما سرتون دبه در میارن!
    این همه زمینه چینی و ارائه فرمول که چقدر سود میبره و نمیبره شرکت و چقدر میزان دسترسی و ...
    واسه این بود که تهش پیشنهاد قرارداد 1 ساله رو بدید به کاربرا؟ (فکر کنم کلام آقای X معروف در شما اثر کرده ها)

این قانونی که شما میگی کجا اومده که بهش استناد میکنید مجبورن؟ همه چیز تابع شرایطه.

بنده بارها با تنظیم مقررات صحبت کردم بخاطر مشکلات پیش آمده و مسئول روابط عمومی گفته سازمان هیچگونه فرمولی برای محاسبه مسترد کردن وجه سرویس خریداری شده به خریدار ندارد و نمیتواند شرکت ISP را مجبور به فرمول خاصی کند.
    سازمان تنها میتواند در صورت درخواست مشترک موضوع را پیگیری کند تا باقیمانده سرویس (اگر چیزی باقیمانده باشد از نظر خودشان) بر اساس فرمولی که خود شرکت ارائه میدهد مسترد گردد.

شرکت های ISP فرمول محاسبشون به هیچ عنوان عادلانه و منطقی نیست که فرض را بر این کسی بگذاره که 2*2=4 میشه. در مورد ISPها تاکید میکنم دو،دوتا هرگز چهارتا نمیشود

بعنوان مثال:
    قیمت سرویس X فروخته شده ترکیبی از "مدت زمان سرویس" + "ترافیک" + "سرعت باند" است.
    ولی اگر شما درخواست مسترد کردن وجه را بکنید با 28روز باقیمانده و 1.5گیگ از 3گیگ یکماه به هیچ عنوان 28روز باقیمانده محاسبه نمیشود و فقط پول 1.5گیگ را بعداز چند هفته پیگیری و احتمالا التماس برمیگردانند.

اصلا همچین چیزی نیست که کسی فکر کنه 50گیگ یکساله میگیره مثلا، بعداز اینکه 30گیگ و دوماه مصرف کرد نخواست پول 7-8ماه رو برمیگردونه شرکت. هر کی هم گفته دروغ محض گفته .
    Last edited by Alone-Star; 29-11-2014 at 15:19.

3. 3 کاربر از Alone-Star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sdfssdfs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    land of the god

پيش فرض

بابا به خدا من مخ این دخترورو یه ساعت به کار گار گرفتم زنگ زدم گفت بسوزونی انگار سرویست تموم شده و قبل 10 اذر شما سرویس تمدید کردی
    حالا شمام به جای پرسیدن زنگ بزنین خبرشو اینجا هم بزارین دیگه

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت alireza20202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

توجه:

تغییر طرح هدیه شبانه که در ادامه توضیح داده شده است، مربوط به سرویسهایی می باشد که پس از تاریخ 10 آذر ماه 93 خریداری یا تمدید شوند؛ بنابراین هدیه شبانه کلیه سرویس های خریداری شده قبل از این تاریخ، مطابق روال گذشته اعمال خواهد گردید.

اطلاعیه سایت آپدیت شد.

شرکت پارس آنلاین همواره بر این تلاش بوده که بالاترین کیفیت اینترنت را در طول شبانه روز تامین نماید. از طرفی طرح هدیه شبانه، باعث شده تا تعداد معدودی از کاربران، مبادرت به استفاده حجم بسیار زیادی از ترافیک در این بازه زمانی (2 تا 7 صبح) نمایند. لذا برای اینکه بتوانیم میزان مصرف این کاربران را متعادلتر سازیم، لازم دیدیم تغییری به شرح زیر در طرح هدیه شبانه خود ایجاد نماییم، تا در بازه زمانی 2 تا 7 صبح نیز همانند سایر ساعات، تجربه ای متفاوت از اینترنت خوب را برای همگی شما به ارمغان بیاوریم.
    می بینم که جمله در راستای افزایش رضایت کاربران دیگه نیست

6. 7 کاربر از alireza20202003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت kod1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

به من گفتن زمان خرید باید قبل از 10 اذر باشه یعنی رزرو هم قبوله

8. این کاربر از kod1991 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    land of the god

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوستان یه سوال اگه رزرو قبوله چرا نریم چند تا یه ساله بخریم ؟؟؟؟؟؟
    ولی خواهشا استدلال نکنین برین زنگ بزنین اخه چرا پس به من گفت بسوزون خب ؟؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

دوستان کلکشون رو خوندم ..........

زنگ زدم پشتیبانی و .اسم مسئل پشتیبانی و کد اون به صورت گویا گفته شد و بعد مسئول مربوطه گفت پشتیبانی پارس انلاین بفرمایید : منم قضیه رو گفتم.... گفت اگه تا قبل از 10 اذر سرویستون رو تمدید کنید این قانون شامل حال شما نمیشه .

بعد گفت از کجا اعتماد کنم ؟ گفت این تصمیم جدید شرکت هست .

بعد گفتم ببخشیدا ها .
    ...ولی با عرض پوزش محض احتیاط صداتون رو ضبط کردم. تا در زمان عدم صحت گفته ها بتونم مدرک داشته باشم . از اونجا هم که نام شما و کد شما در ابتدای مکالمه گفته شد همین صحبت های شما رو تایید میکنه .

بعد یکدفعه صداش دچار اشفتگی و پریشانی شد
    . گفت فعلا تصمیم شرکت این است . اما ممکنه همه چیز با عوض بشه و تصمیم جدید در این رابطه گرفته بشه . فعلا کمی صبوری بفرمایید ...اگر تصمیم شرکت قطعی باشد . این اطلاعیه به زودی در سایت زده میشود و بعد میتونید سرویس خود رو تمدید کنید .

به قول فامیل دور من دیگه حرفی ندارم .....

11. 3 کاربر از reza.kaka بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز netstat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

این همه زمینه چینی و ارائه فرمول که چقدر سود میبره و نمیبره شرکت و چقدر میزان دسترسی و ...
    واسه این بود که تهش پیشنهاد قرارداد 1 ساله رو بدید به کاربرا؟ (فکر کنم کلام آقای X معروف در شما اثر کرده ها)

این قانونی که شما میگی کجا اومده که بهش استناد میکنید مجبورن؟ همه چیز تابع شرایطه.

بنده بارها با تنظیم مقررات صحبت کردم بخاطر مشکلات پیش آمده و مسئول روابط عمومی گفته سازمان هیچگونه فرمولی برای محاسبه مسترد کردن وجه سرویس خریداری شده به خریدار ندارد و نمیتواند شرکت ISP را مجبور به فرمول خاصی کند.
    سازمان تنها میتواند در صورت درخواست مشترک موضوع را پیگیری کند تا باقیمانده سرویس (اگر چیزی باقیمانده باشد از نظر خودشان) بر اساس فرمولی که خود شرکت ارائه میدهد مسترد گردد.

شرکت های ISP فرمول محاسبشون به هیچ عنوان عادلانه و منطقی نیست که فرض را بر این کسی بگذاره که 2*2=4 میشه. در مورد ISPها تاکید میکنم دو،دوتا هرگز چهارتا نمیشود

بعنوان مثال:
    قیمت سرویس X فروخته شده ترکیبی از "مدت زمان سرویس" + "ترافیک" + "سرعت باند" است.
    ولی اگر شما درخواست مسترد کردن وجه را بکنید با 28روز باقیمانده و 1.5گیگ از 3گیگ یکماه به هیچ عنوان 28روز باقیمانده محاسبه نمیشود و فقط پول 1.5گیگ را بعداز چند هفته پیگیری و احتمالا التماس برمیگردانند.

اصلا همچین چیزی نیست که کسی فکر کنه 50گیگ یکساله میگیره مثلا، بعداز اینکه 30گیگ و دوماه مصرف کرد نخواست پول 7-8ماه رو برمیگردونه شرکت. هر کی هم گفته دروغ محض گفته .
    به نظر من تخلیه ها اینا رو وادار کرده برای جلوگیری از تخلیه ی بیشتر توی این چند روز به مشترکین قدیمی نوعی باج دهی کنن! این قضیه ی قراردادو من نگفتم بچه های دیگه گفتن... درباره ی استرداد هم هر کاری ریسک خاص خودش رو داره... ولی معمولا اگه آدم پیگیری کنه بخش خوبی از پول رو میشه زنده کرد....
    Last edited by netstat; 29-11-2014 at 15:54.

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    land of the god

پيش فرض

دوستان کلکشون رو خوندم ..........

زنگ زدم پشتیبانی و .اسم مسئل پشتیبانی و کد اون به صورت گویا گفته شد و بعد مسئول مربوطه گفت پشتیبانی پارس انلاین بفرمایید : منم قضیه رو گفتم.... گفت اگه تا قبل از 10 اذر سرویستون رو تمدید کنید این قانون شامل حال شما نمیشه .

بعد گفت از کجا اعتماد کنم ؟ گفت این تصمیم جدید شرکت هست .

بعد گفتم ببخشیدا ها .
    ...ولی با عرض پوزش محض احتیاط صداتون رو ضبط کردم. تا در زمان عدم صحت گفته ها بتونم مدرک داشته باشم . از اونجا هم که نام شما و کد شما در ابتدای مکالمه گفته شد همین صحبت های شما رو تایید میکنه .

بعد یکدفعه صداش دچار اشفتگی و پریشانی شد
    . گفت فعلا تصمیم شرکت این است . اما ممکنه همه چیز با عوض بشه و تصمیم جدید در این رابطه گرفته بشه . فعلا کمی صبوری بفرمایید ...اگر تصمیم شرکت قطعی باشد . این اطلاعیه به زودی در سایت زده میشود و بعد میتونید سرویس خود رو تمدید کنید .

به قول فامیل دور من دیگه حرفی ندارم .....

عزیزم اطلاعیه تو سایت زده شده

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

الان مشکل ایینجاس دوستان بین رزرو و سوزوندن موندن وگرنه قضیه اصلش که الحمد لله حل شد تا یه سال دیگه که بلای جدیدی سرمون بیارن

14. 3 کاربر از sdfssdfs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز netstat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

عینا از سایت نقل میکنم:
    تغییر طرح هدیه شبانه که در ادامه توضیح داده شده است، مربوط به سرویسهایی می باشد که پس از تاریخ 10 آذر ماه 93 خریداری یا تمدید شوند؛ بنابراین هدیه شبانه کلیه سرویس های خریداری شده قبل از این تاریخ، مطابق روال گذشته اعمال خواهد گردید.
    پس قرارداد نسوزونید!!! اگه رزرو کنید هم شبانه مثل قبل رایگانه......

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •