نه اشتباه می کنی برای من دقیقا دیشب اینطوری بود وقتی محدود می شی سرور داخلی یا خارجی روی همین هست دیگه هشت مگ هر چقد پهنا کم باشه 1 مگ رو میده .
با احترام
تیم مدیریت انجمن
نه اشتباه می کنی برای من دقیقا دیشب اینطوری بود وقتی محدود می شی سرور داخلی یا خارجی روی همین هست دیگه هشت مگ هر چقد پهنا کم باشه 1 مگ رو میده .
مثل اینکه محدودیت داخلی رو برداشتن. دیروز داخلی و خارجی هر دو روی 190 بودن ولی الان داخلی و خارجی روی 500 هست.
تست الان:
خارجی:
![]()
دیگه بعد ساعت 8 اگه حجمی هستید معنی نداره محدودیت مهم شبانه هست
بچه هایی که از مشهد هستن شاتل چطوری هست الان ارزش داره از مخابرات کوچ کنیم بیایم ؟
من نهایت شبی 1 گیگ دانلود دارم محدود میشم ؟ چه قانونی واسه محدود کردن داره ؟
حرفتون درسته ولی اگه توجه کرده باشید وقتی که روزانه داخلی محدود نباشه شبانش هم نیست. اونوقت میشه دوباره شاتل رو دور زد و پست بنده معنی دار میشه. حالا تا شب صبر میکنیم ببینیم چی میشه.
نه ببنید شاتل از خداش هست صبح شما دانلود کنید از داخلی چون براش زیاد هزینه نداره حدودا 10 به 1 هزینه داره ازتون گیگی 5 هزار تومان پول بگیره پس محدود نمی کنه .
شب اون تایم معلوم می شه چطوری هست خدا کنه برای کسی محدود نشه در خوبی و خوشی دانلود کنید![]()
نه اگه شبی 1 تا 1.5 گیگ دانلود دارید هیچ مشکلی نیست بهترین گزینه هست .
نه ربطی به اون نداره شبها که محدود نبودم پبنگم روی ۴۰ بود وقتی محدود شدم اینطوری شد
برای من از چند شب پیش که اینطور شده روزانه اصلا محدود نبوده، حتی ساعت 12:45 شب هم که امتحان کردم سرعت خوب بوده. حدودا 10 دقیقه قبل ساعت 1 سرعت رو میارن پایین!
سلام .
دوستانی که سرویس 512 دارند میشه بفرمایند پینگ شما چنده ؟
من برای رسوندن اینترنت به ----- نیاز به اینترنت دارم که سرعت مهم نیست فقط پینک مهمه . حالا میخوام بدونم پینگ 512 و 256 چنده تا اگه خوب باشه هزینه زیاد نکنم .
ممنون میشم /
هم اکنون 80 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 80 مهمان)