ببخشید rank\ تو کانتر ینی چی ؟
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
ببخشید rank\ تو کانتر ینی چی ؟
ممنونامتحان می کنم
برای مشاهده رنک(رتبه)
برای مشاهده 10 نفر برتر سرورکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده 15 نفر برتر سرورکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده اطلاعات مربوط به بازیکنانی که در حال حاضر تو سرور هستنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهدی اطلاعات مربوط به خودتونکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تزکر 1: این آخری رو مطمئن نیستم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تذکر 2: سرور باید اینارو داشته باشه.
تذکر 3: منظورم از اطلاعات رتبه، تعداد کشتن ها، تعداد مردن ها، accuracy و ... هست.
این اخری رو اینم میگن
rankstats/
بعدم مشکل sxe رو خودم به تنهای حلش کردم !!!
در بعضی از سیستما یا کامپیوتر ها اینطوری درست میشه
شما باید فایل hl.exe رو که در پوشه کانترتون هست رو ببنید اگه حجمش 80 نبود باید یا بازی رو repair کنید یا این hl.exe رو جایگزین اون hl بکنید که حجمش بیشتر از 80 هست
اینم لینک
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببخشید شنیدم چند تا نقشه ی ایرانی اومده. اونا رو دانلود کرد ولی همشون گیر می کنن لطفا چند تا نقشه ی درست و حسابی برا کانتر بزارید
برو به این آدرس هر مپی خواستی دانلود کن(اونایی که کنارش آیکون نقره ای هست مال 1.6 هستش):
اینم یه مپ ایرانی:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
كسي ميدونه كانتر من چه مشكلي داره ؟
از ديروز وقتي مثلا موس رو حركت ميدم 2 يا 3 ثانيه بعد حركت ميكنه
3 بار هم نصب كردم درست نشد كسي ميدونه مشكل از چيه؟
یا از گرافیک شماست یا رم اگر نباشه فکر کنم اپشن رو تغیر داده باشید
Last edited by namx; 24-08-2008 at 22:24.
من وقتی دوتا pc رو شبکه میکنم و میخوام بازی کنم سرور که میسازم و میخوام با اون یکی pc وارد بازی بشم پیغام میده که
could not conncet to server
در صورتی که با شبکه هیچ مشکلی ندارم و راحت میتونم شیر کنم!!!
تمام فایر وال ها و آنتی ویروس ها رو هم غیر فعال کردم ولی اثری نداشت!!!
چیکار باید بکنم؟!!!!
البته ویندوزم رو تازه عوض کردم و ویندوزمم سرویس پک 3 هست ولی تمام درایوا رو نصب کردم! فقط یکی هست که درست نصب نشده به اسم mulltimedia controler
شما کدوم ورژن کانتر رو میخوای شبکه بازی کنی ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)