سلام
باید زنگ بزنید به اون شماره ای که توی صفحه راهنمای تغییرات نوشته شده تا براتون تغییر بدن .
سلام
باید زنگ بزنید به اون شماره ای که توی صفحه راهنمای تغییرات نوشته شده تا براتون تغییر بدن .
عکس رو دیدم
ولی من اصلا از آپارات استفاده نکردم که بخواد نیم بها حساب کنه !
ضمنا تو عکسی که قرار دادم 318 مگ دانلود کردم که 12 مگ رو از حجمم کم کرده !!!!!!!!!
منم به همین صورت هست .... فکر کنم ترافیک داخلی جداگانه محاسبه میشه . شاید هم مربوط به دانلود رایگان باشهکمی گیج کننده است چون قسمت مربوط به اینترنت حجم دانلود شبانه رو محاسبه میکنه و ClassE هم حجم دیگه ای رو نشون میده که اصلا با آمار جور در نمیاد
تنها چیزی که مشخصه اینه که ClassI مربوط به سایت های خود شاتل هست که کاملا رایگان هستند . اما ClassE آمار جور درنمیاد چون خود من هم اصلا از آپارات استفاده نکردم که توی سایت شاتل گفته مربوط به ترافیک سایت آپارات هستمثلا الان من 689 مگ در ClassE مصرف داشتم که فقط 5 مگ اون حساب شده
![]()
منم همینطور
فکر میکنم سرور بعضی سایت های ایرانی با آپارات مشترکه یا یه همچین چیزی! هر چی هست مربوط به همین جداسازی ترافیک داخلی و خارجی میشه
دوستان ظاهرا محدودیتی که برای سرور های خارجی اعمال شده بود برداشته شده !
الان من سرعت دانلود از سرور ایران و خارج یکی هست . ( 1.5 مگ دانلود از دانلودمنیجر ) بقیه هم یه تستی بکنند این امکان برای همه ایجاد شده یا فقط مرکز های خاصی ؟!
باید بگم قبلا سرعت دانلودم از سرورهای خارج روی 120 کیلوبایت بود و ایران سرعت محدودیتی نداشت !
برای من که تا الان در تایم روزانه ، هیچ گونه محدودیتی در سرور خارجی نبوده!
من که همیشه سرعتم بین 300 تا 400 هست و هیچ سروری براش فرقی نداره. همیشه همینطور بوده و هست
عجیبه چون من تا همین چند ساعت پیش سرعتم برای سرورهای خارج روی 120 کیلوبایت محدود بود و هیچوقت بالاتر نمیرفت . ازمانی که اومد شاتل همینجوری بوده برام . دلیلش رو که نفهمیدیم برای چی اینجوری بود خداروشکر الان دیگه حل شده این مورد !
سرویس اکو اپتیمال 128 سرعت سرور خارجی همچنان رو 4 مگ محدود هست.
سرویس شما چی هست؟
سرویسم Eco1024-1 هست
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)