تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 428 از 752 اولاول ... 328378418424425426427428429430431432438478528 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,271 به 4,280 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با سلام خدمت همه ::.
    حالا که IP2 موجود نیست ...
    نظرتون در مورد CX 870 چیه ؟ این مدل فعلا از نظر قیمت برام مناسب تر از IE8 هست ؟ مدل دیگه ای هم پیشنهاد می دین ؟
    بیشتر هم سبک های سیمفونی متال که مبتنی بر صدای خواننده زن هستند و سبک Chillout گوش می دم .
    سلام به شما

شما از کجا مطمئن هستید؟ اگه چون musketeer عزیز پیدا نکرد شما نا امید شدید که سخت در اشتباه هستید (:

به هر حال متاسفانه تجربه ای از صدای CX870 نداشتم اما چه قیمت پیدا کردید؟ و معتبر از نظر اصل بودن هست؟

شما هم موفق باشید.

---------- Post added at 01:33 AM ---------- Previous post was at 01:30 AM ----------

متن پیغام خصوصی osmaan عزیز:

آقا رضا با این حرفت منو شاد کردی میشه تجربیاتی که میگی رو در اختیارم بزاری؟
    تجربه ولی مختصر و مفید درباره فول سایزها:
    برای کاربری که قبلآ فول سایز نداشته اولین هدفون کمی عذابه هم به دلیل سنگینی که به زودی بهش عادت خواهد کرد هم به دلیل استایل اون که دو طرف سر قرار میگیره و کاربر آماتور احساس میکنه چیزی همیشه داره به گوشش فشار میاره و اینکه هد باند چیزی بوده که تا به حال با اون تجربه ای نداشته و برای اولین مراحل استفاده به نظر می رسه که یک خط کش نسبتآ سنگین از فلزی با لبه های تیز روی سرش داره فشار میاره و همینطور که از زمان استفاده سپری میشه فشار هم بیشتر می شه ممکنه برای کسی که پوست سر حساسی داره (از نظر عصبی) این احساس ناراحتی = تحمل یک وزنه 1 کیلویی و آن هم افزاینده از نظر وزنی باشه.
    تنها عاملی که باعث میشه کاربر تمایل به استفاده از این استایل داشته باشه می تونه حجم صدا باشه و یا باز بودن صدا باشه چون تا قبل از این هدفون حجمی به این وسعت از هیچ هدفونی نشنیده بود صداها به شکلی هستند که احساس می کنید هدفون توگوشی شما نثل یک اسپیکر مبایل صدا می کرده و صداها تو هم ، تو هم بودند ولی حالا احساس می کنید این صداها از یک اسپیکر بزرگ و با فاصله 1 متری از شما به گوش میرسه این برای اولین تست ها خیلی تجربه شیرین و فراموش نشدنی هست که ناراحتی فشار بیش از اندازه فیزیکی هدفون جدیدتون رو لذت بخش و جزءی از خصوصیات فیزیکال هدفون میکنه
    حالا می دونید که این استایل برای کاربردهای مختلف به راحتی قابل استفاده نیست اما خیلی مشتاق خواهید شد که به خاطر کیفیت بالای صوتی اون تمامی محدودیتهایی که قبل از این برای شما مهم بوده رو بزنید و یک جا بشینید و از هدفون غول پیکرتون لذت ببرید
    مثلآ استفاده در حرکت با فول سایز معنای واقعی خودش رو از دست می ده مگر اینکه خیلی اسرار به انجام هر چند با اعمال شاقه اون داشته باشید که من نمی تونم جلوی شما رو بگیرم هر چند خود فول سایزها از نظر شکل و اندازه خیلی با هم متفاوت هستند اما حجم صدای اونه به مراتب از بقیه استایل هدفونها بیشتر و گسترده تر هست
    برای استفاه پرتابل باید از انواع کوچکتر استفاده بشه که این کوچکی با کمی فدا کردن خصوصیاتی از نظر صوتی به دست اومده تا شما بتونید ار اون برای کاربردهای پرتابل استفاده کنید مثلآ کابل ضخیم و بلند و سنگین اونها با کابل کوتاهتر و نازکتر جایگیزین میشه و Cup اونها با Cup کوچکتر جایگیزین میشه و جالبه که با این کار حتی برند سازنده هم می دونه که استفاده کنند کی هست و سلیقه اون چطور هست مثلآ کسی که فول سایز کوچک انتخاب میکنه %100 احتمالآ دوست داره جای کمی اشغال کنه تا بتونه از اون هر جایی که دوست داشت استفاده کنه پس به احتمال زیاد اون کاربر حرفه ای نیست پس اون کاربر همچنان به بیس علاقه منده پس Cup کوچکتر = بیس قوی تره
    به همین راحتی برند سازنده تونسته به تمامی خواسته های هر چند نه چندان غیر معقول کاربر عملآ دست پیدا کنه تا اون کاربر مجاب به خرید هدفونی بشه که از هر لحاظ با کربرد اون همانگ تر باشه
    اما همچنان یک ایراد بزرگ بر سر راه استفاده کننده آماتور برای استفاده از فول سایزها وجود داره و اون بر میگرد به پشتوانه سخت افزاری که تا پیش از این اغلب پلیرها پرتابل و با توان بسیار محدود و کم بودند یعنی تمام سورس های کاربر آماتور از این دست پلیرها هستند که متاسفانه این سورسها اغلب به خوبی قادر نیستند که %100 کیفیت صدای یک هدفون فول سایز با اون درایورهای گاهآ 4 سانتی متری در مقابل 4 میلیمتری یک هدفون تو گوشی ، را به خوبی درایو کنند و این اولین مسئله بسیار ناراحت کننده برای این دسته از کاربرها هست و همیشه از این شکایت دارند که هدفون من صدای قوی نداره که در واقع باید عنوان میکردند که توان مورد نیاز هدفونم توسط پلیرم قابل تامین نیست. پس چاره چیست؟
    جواب این مشکل خلی ساده اما به سرانجام رسوندن آن شروع راهی بی پایان و پر شاخه و برگی هست که تا به حال اگر مثلآ برای خرید یک هدفون با چندین و چند پارامتر برای مقایسه هر چند نصفه و نیمه سروکار داشتند ، این مسیر بی نهایت تخصصی تر از پارامترهای ساده رقمی هست که برای هدفون عنوان می شده در حقیقت جواب سوال کابر شاکی از کم بودن قدرت صدای یک فول سایز خیلی ساده هست "آمپ" یا همون آمپلی فایر که معمولآ برای کاربردهای آماتوری یا پرتابل بسیار متنوع و با رنج قیمتی 20 دلار تا 1000 دلار هستند اما همچنان مثل هدفون شما نمی تونید به این اعتماد کنید که گرانتره = با کیفیت تره و حالا راه پیمایی برای بدست آوردن اطلاعات تخصصی که خیلی از اونها حتی به راحتی قابل درک نیستند شروع میشه و . . .
    دست آخری که به نتیجه مطلوب رسیدید شما صاحب یک آمپ کوچولو می شید که تقریبآ هم اندازه همون پلیر پرتابل خودتون خواهد بود نه بزرگتر نه کوچکتر (به تجربه ای که از خرید و انتخاب کاربرهای آماتور دارم) و خیلی راحت میشه اینجا از مدل انتخابی متوجه این شد که اون کابر قصد داره حرفه ای صدا رو دنبال کنه یا آماتور
    به هر حال مدل مهم نیست تا اینجا با هزار روز زحمت و مشقات فراموان به نتیجه رسیدید و لحظه تست فرار رسیده و حالا این حس رو دارید که صدای فول سایز شما که به نظر دارای توان چندین برابر قوی تر از چیزی هست که با پلیرتون گوش میدادید ، به سرانجام خواهد رسید آمپ را بین مسیر هدفون و پلیر قرار میدید و ، پلی
    و چند لحظه سکوت و اینکه شما به ارامی و با دقت دارید به مقایسه صدایی که قبلآ می شنیدید و حالا با آمپ می پردازید و از اینکه حجم صدا به نهایت خودش رسیده از خوشحالی سر از پا نمی شناسید و لذت شنیدن از این تجهیزات انتخابی که برای انتخاب و خرید هر کدومشون کلی دردسر رو تحمل کردید ، با عث میشه همه اون خاطرات نه چندان خوب به فراموشی سپرده بشه و این شروعی دوباره هست و . . .

اگه اشکالی نداره این رو + پیغام خصوصی شما برای استفاده دیگر کاربرها توی تاپیک قرار بدم؟

سلام مرسی واقعا ممنون که وقت گذاشتی میدونم که وقت زیادی ازت گرفته این مطلب

نه اشکالی نداره اتفاقا خوشحال هم میشم به قول شما شاید کسی از این متن چیزی یاد بگیره
    شما هم موفق باشید.

2. 5 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت emud7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام
    dt 770 دیروز رسید دستم بالاخره اما یه مشکل دارم باهاش بعضی موقع ها احساس می کنم صدای اضافه خر-خر ( تک-تک نمی دونم چه جوری توضیح بدم) می شنوم مثل صدایی که هدفون های ارزون میدن وقتی به اخرای عمرشون میرسن , اول فکر کردم به خاطر کیفیت بد rip هست چون فیلم با فرمت mkv خیلی خر خر میکرد با 320 هم همینطور با اهنگهای راک و متال خیلی بیشتر معلوم بود , به خاطر همین یه سری flac دانلود کردم اول فکر کردم درست شد اما داشتم به فایلی که اقا رضا گزاشتن این جا
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    گوش میدادم دیدم هنوز مشکل داره اهنگ اخر از دقیقه سی و دو - بیست و هفت ثانیه با هر درام کیک همون تک - تک صداش میاد ولوم هم زیاد نیست , وسط هستش. تست کردم هم از طرف left هم right هد فن این مشکل هست. به کارت صدا که ربطی نداره ؟
    حالا من اینو چه جوری به فروشنده بفهمونم چون با خیلی از اهنگها مشکل نداره
    Last edited by emud7; 24-10-2011 at 11:42.

آخر فروم باز musketeer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

تابلو بود دیگه (:

اگه با دست پر اومده بودید من یکی شوکه می شدم (:
    به هر قابل توجه بقیه دوستان که دیروز از یک فروشگاه موجودی گرفتم و برای اینکه مطمئن بشم دارند قیمت و چونه زدم بعد شماره دادم به musketeer عزیز و قرار شد ایشون فقط بشمارند همین که نتیجه شد . . .

البته این بار اول هم نیست که این طوری می شه چند باری هم برای فروشگاهای خارجی این اتفاق افتاده بود

اما باز هم سوال می کنم اگر جایی داشتند یه دونه براتون خرید می کنم فقط آدرس منزل رو شما بفرمایید البته اگه تا اون موقع این بار آدرس خونه شما همینی باشه که برام فرستادین و جابجا نشید و منزل باشید تا پیک نگه رفتم نبودند و یا آدرستون عوض نشده باشه و . . .

شما هم موفق باشید.
    آره ما از هموناییم که کنار دریا هم بریم باید یک آفتابه آب با خودمون ببریم البته به قول شما شایدم خوش شانسی باشه ما بدشانسی تعبیر میکنیم

جدا ما شرمنده شما هستیم ولی

5. 2 کاربر از musketeer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

با سلام

تقریبا 2 ماهی بود که کیس من برق بدنه داشت . اونجوری که در سایت ها گفته میشه بعلت وصل نبودن رابط earth هست و باید چیزی حدود 70 تا 110 ولت یعنی نصف ولتاژ ورودی باشد.در این حالت با دست زدن به بدنه کیس شوک شدیدی احساس میکردم.حتی وقتی هدفونم(m-50) که قسمتی از هدباند آن فلزی است برق داشت تا حدی که چراغ فازمتر را روشن میکرد.البته هیچ تغییری در صدا مثل پیدا کردن نویز یا صدای ویز ویز نمیشنیدم.حال میخوام بدونم که آیا این جریان برق در این مدت میتواند به هدفون آسیب برساند؟

تا اونجایی که فهمیدم این جریان در دراز مدت میتواند به هارد آسیب بزند با حتی باعث سوختن مادربورد شود.و الان این موضوع خیلی نگرانم کرده چون شک دارم که به هدفون هام آسیب رسونده باشه.
    البته در حال حاضر دیگه مشکل برق بدنه رفع شده با عوض کردن پریز برق.

با سپاس

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

با سلام

تقریبا 2 ماهی بود که کیس من برق بدنه داشت . اونجوری که در سایت ها گفته میشه بعلت وصل نبودن رابط earth هست و باید چیزی حدود 70 تا 110 ولت یعنی نصف ولتاژ ورودی باشد.در این حالت با دست زدن به بدنه کیس شوک شدیدی احساس میکردم.حتی وقتی هدفونم(m-50) که قسمتی از هدباند آن فلزی است برق داشت تا حدی که چراغ فازمتر را روشن میکرد.البته هیچ تغییری در صدا مثل پیدا کردن نویز یا صدای ویز ویز نمیشنیدم.حال میخوام بدونم که آیا این جریان برق در این مدت میتواند به هدفون آسیب برساند؟

تا اونجایی که فهمیدم این جریان در دراز مدت میتواند به هارد آسیب بزند با حتی باعث سوختن مادربورد شود.و الان این موضوع خیلی نگرانم کرده چون شک دارم که به هدفون هام آسیب رسونده باشه.

با سپاس
    سوالتون رو در بخش مشکلات سخت افزار مطرح کنید

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام
    dt 770 دیروز رسید دستم بالاخره اما یه مشکل دارم باهاش بعضی موقع ها احساس می کنم صدای اضافه خر-خر ( تک-تک نمی دونم چه جوری توضیح بدم) می شنوم مثل صدایی که هدفون های ارزون میدن وقتی به اخرای عمرشون میرسن , اول فکر کردم به خاطر کیفیت بد rip هست چون فیلم با فرمت mkv خیلی خر خر میکرد با 320 هم همینطور با اهنگهای راک و متال خیلی بیشتر معلوم بود , به خاطر همین یه سری flac دانلود کردم اول فکر کردم درست شد اما داشتم به فایلی که اقا رضا گزاشتن این جا
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    گوش میدادم دیدم هنوز مشکل داره اهنگ اخر از دقیقه سی و دو - بیست و هفت ثانیه با هر درام کیک همون تک - تک صداش میاد ولوم هم زیاد نیست , وسط هستش. تست کردم هم از طرف left هم right هد فن این مشکل هست. به کارت صدا که ربطی نداره ؟
    حالا من اینو چه جوری به فروشنده بفهمونم چون با خیلی از اهنگها مشکل نداره
    سلام به شما
    بسیار مبارکتون باشه هدفون خیلی خوبی هست

اگه تازه هست اشکالی نداره و طبیعی هست و در غیر اینصورت کلمه بعضی اوقاتی که شما عنوان کردید نتیجه گیری رو برای من سخت کرد که بتونم دقیقتر شما رو راهنمایی کنم که ایا اشکالی وجود داره یا نه
    به هر حال کمی بیشتر صبر کنید تا Burn-in یکی دو روزه اون تموم بشه و عجله نکنید چون حتی اگر اشکال از طرف هدفون باشه و گارانتی هم بسیار ، بسیار معتبر باشه صدای خر خر اون هم بعضی اوقات رو به عنوان اشکال از جانب هدفون نخواهد دونست

به هر حال اون تراکی که قرار داده شده یک تراک بسیار با کیفیت هست و هیچ گونه مشکلی از نظر مستر نداره

شما هم موفق باشید.

9. 4 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با سلام

با سپاس
    سلام به شما

هر چند ممکن ناظرین از من دلخور بشن اما جهت دار جواب شما رو میدم:
    تمام سیم کشی های ساختمانهای ما بر اساس تجربه انجام می شه نه اصولی که در اصل باید با استاندارد باشه که نیست مثلآ برای صرفه جویی در هزینه سیم کشی ساختمان از یک رشته سیم به نام ارت چشم پوشی می کنند که نتیجه اون ممکنه رقم قابل ملاحضه صرفه جویی بیش از 200 متر سیم باشه اما ساکنین از عدم وجود این سیم نه چندان مهم همیشه در عذاب هستند مثلآ خانم خونه همیشه از این شکایت داره که دست خیس به یخچال زده و شوک بهش وارد شده یا همینطور به لباس شویی و . . .

اشکال از کجا به وجود میاد:
    سیستم انتقال نیرو از شرکت تولید کننده تا به در منزل شما برای صرفه جویی یک سیم کم داره و به جای اون از زمین استفاده می کنند همین مسئله باعث میشه دستگاههایی که سیم ارت نیاز دارند (اونهایی که سه شاخه هستند یا دوشاخه ای دارند که دو پلاتین کنارش هست) نتونند این اختلاف پتانسیل الکتریکی را که بین زمین و فاز که به عنوان دوشاخه هست رو درون خودشون جبران کنند و در نتیجه این اختلاف پتانسیل هر چند توان زیادی نداره اما چون بیشتر از 50 ولت ولی با جریان بیسار کم هستباعث سوزش و در بدترین شرایط که بستگی به محل اتصال انسان به دستگاه داره یه شوک سریع و درد آور بده برای حل این مشکل بهترین راه حل اضافه کردن این سیم به طور روکار هست اما به کجا باید این سیم اضافه رو وصل کرد که از شر این اختلاف پتانسیل رهایی پیدا کرد؟
    یک سر سیم به زیر یک پیچ دستگاهی که شوک میده و سر دیگه اون به دور شیر آب البته بدون روکش پلاستیکی و طوری که به شیر اتصال الکتریکی داشته باشه با این کار شما همه اون جریان ضعیفی که باعث شوک می شد رو شما از طریق لوله کشی آب به زمین باز گردوندید یعنی یک سیستم ارت سریع التصال و ارزان ولی عملی و بی خطر
    نکته: به هیچ عنوان این سیم رو به لوله گاز وصل نیکنید حتی اگر از آن لوله استفاده نمی شود!

اما جهت دار بودن این پست به خاطر این بود که هدفون چون حساس هست و با کوچکترین اختلاف پتانسیل عکس العنل نشون میده و معمولآ روکش پلاستیکی کابل هدفون به دلایل متعدد نمی تونه این اختلاف پتانسیلی که از طرف بدنه کیس به کابل هدفون منتقل شده و هدفون هم مستقیمآ با بدن شما در تماس هست اگر سیستم ارت شما برقرار نباشه همیشه یک صدای "هوم" که دلیلش فرکانس برق شهر هست توی هدفون شنیده میشه ولی اگر ارت درست اتصال داده شده باشه هیچ و قت این مشکل رو نداریم و جالبه که اگر به صدای هدفونی که با سیستم ارت هست و بدون سیستم ارت هست گوش کنید خیلی تفاوت صدا خواهند داشت که نمی تونم زیادتر از این وارد جزییات بشم

شما هم موفق باشید.

11. 3 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

یکی از مدلهای خوب تو گوشی Philps به هزار زور تست شد:
    Philips SHE9800
    قیمت دلاری 35
    قیمت ریالی با کمال تعجب 45 تومن (خدا خیرشون بده هیچ سودی روش نکشیدن)

از نظر بسته بندی: مثل بقیه مدلها خیلی ساده و مرتب
    از نظر استایل: تو گوشی اما با طراحی خاص که با نگاه اول این حس رو به شما میده که خیلی پرقدرت و حرفه ای هست
    از نظر کیفیت ساخت: غیر از چاپ روی جعبه که خیلی شیک هست از نزدیک هدفون با کیفیتی نیست فیش اتصال بسیار ظریف و کابل نازک و اینکه سری های همراهش از پلاستیک نرم هستند
    کابلش این حس رو به شما میده که به زور یک سالی دوام بیاره و مشکلی برای شما درست نکنه
    خود بدنه هدفون هم از نزدیک چنکی به دل نمی زنه فکر میکنم درجه 3 یا 4 باشه (مواد پلاستیکی بکار رفته اون)
    خیلی سبک و راحت هست و نصب اون برخلاف بقیه فلیپس هایی که تجربه کردم خیلی راحت تر هست شاید به خاطر استایل این باشه بقیه تو گوسی های فلیپس از توی گوش به راحتی خارج می شن

از نظر کیفیت صوتی:
    بیس اون فلت هست و برای خیلی ها معمولی و بی رنگ بیسش مثل محصولات سونی هست و مید اون کمی گرم و واضح هست اما اعوجاج زیادی داره به خصوص با ولوم بالا که غیر قابل استفاده هست "های" هم چندان تعریفی نداره که هیچ نقطه ضعف اساسی هم هست بسیار بی کیفیت و تمامآ با اعوجاج که چه ولوم کم چه زیاد یکی هست
    Soudstage اون خوب هست و حدود 20 ساتتی از درایور جدا میشه و imaging این هدفون چندان خوب نیست و قابل توجه هم نیست بیس کم اون + مید هارشی + های بسیار پر اعوجاج = Philips SHE9800

هدفون دومی که یک مدل پاینتر از این مدل هست:
    Philips SHE9700
    به هیچ عنوان قابل مقایسه با مدل بالایی نیست چه از نظر کیفیت ساخت و چه از نظر صدا که افتزاح به معنای واقعی هست اگه شک دارید مثل من تشریف می برید یک نمایندگی معتبر و 35 تومن پول ناقابل هزینه میکنید و . . .
    بیس کمی قوی ولی بدون جزییات مید که حرفشو نزن که محو و بی کیفیت و خفه به معنای واقعی و های که جایی برای ایراد نداره از اینکه اینقدر بد هست
    بقیه خصوصیاتش رو شما خودتون به یه حساب سرانگشتی محاسبه کنید + اینکه کابلش فکر کنم برای یک هدفون بسیار کوتاه باشه چون حتی اگر پلیرتون توی جیب پیراهن بزارید باز به گوش نمی رسه یا اینکه من خیلی . . .

به هر حال این دو هدفون کلی هزینه بی خودی براشون شده که %100 مشخصه که تقلبی هستند اما باز هم اگه خیلی خوش بین باشیم که اصل کیفیتش خیلی بهتره و از بین انبوهی از مدلهای مختلف هدفونهای فلیپس چرا نباید کاربرهای خارجی و آماتور از این همه مدل راضی نباشند؟

شما هم موفق باشید.

13. 7 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

از اطلاعات خوبتون خیلی استفاده کردم.100 صفحه از این تاپیک400 صفحه ای خوندم .سرگیجه گرفتم!
    یه هدفون با کیفیت بالا چه از نظر موزیک و ..ساخت .بین 300 تا 500 تومان میخوام.چه برند و مدلی رو پیشنهاد میدید؟
    ممنون

15. این کاربر از mgsm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز musketeer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوستان من امروز رفتم جمهوری پی IP2 متاسفانه پیدا که نکردم، ولی یکجا گفت میتونه 150 حدودا برام سفارش بده یک هفته ای هم تحویل بده... نمیدونم حالا چجوریاس..

بعد یکجا دیدم m audio IE40 و IE30 و IE20 رو داشت! IE40 رو میگفت 400 که انگار زیادی خوبه! خواستم بپرسم ببینم نظرتون چیه؟

17. این کاربر از musketeer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •