سراغ دیلینک نرو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با snr 6 دیسی نشده در صورتی که با دیلینک با snr 12 وقتی pc روشن میکردم دیس کانکت میشد
سراغ دیلینک نرو
با snr 6 دیسی نشده در صورتی که با دیلینک با snr 12 وقتی pc روشن میکردم دیس کانکت میشد
شما چهار تا خط آخر ببین اینا باید در شرایط خوب صفر باشن
fec رو نمیدونم چیه تو مودمم ندارم ولی crc ایده ال 0 ولی به این معنا نیست که همیشه 0 باشه چون به خیلی چیزای دیگه بستگی داره الان برای من 1500 بود ولی 0 داتشم
ولی این مشکل حاد حساب نمیشه این صفحه رو بخونید درباره crc توضیح داده
عزیزم مودم شما مشکل داشته یا شاید مدل خوب d-link رو نگرفتی مدلایی داره که هیچ برندی نمیتونه بهشون برسه tp-link هم که فریمورش خوب نیست و بیشتر مدلاش هم مشکل وای فای دارن همون 8960که بهترین مدلشه و چیپ برودکام روشه مشکل وای فای داره
برادر من کلا ساختار دیلینک ضعیفه از سال 86 یه دیلینک 322 دارم نویز روش خیلی اثر میذاشت و دیسی میشد و هنوز دارمش سال 91 یه تی پیلینک 8951 گرفتم با همون خط و همون شرایط هیچ مشکلی نداشت احمق شدم فروختمش یه 2740 دیلینک گرفتم فاجعه بود تا pc روشن میکردم دیسکانکت میشد ( فرق نمیکرد snr روی 10 باشه 12 باشه 8 باشه دیسکانکت میشد مگر اینکه کابل لن جدا میکردم بعد pc روشن میکردم بعد از چند دقیقه بازم دیسی میشد ) و وقتی هم دیسی میشد برای اینکه دیسی مجدد نشه سرعت میاورد پایین تا snr بیاد بلا سرعت 470 80 میاورد روی 270 آخر ضد حال فکر کردم مشکل خاصی داره بردم گارانتی مشکل خاصی نداشت معلوم بود که خط یکم نویز داشته باشه مودم تعطیله بعد از 10 روز با 18 تومان ضرر ردش کردم رفت پس مودم من مشکل نداشته کلا مشکل داره با خطی که نویز داره
قضيه dmt چيه؟ألان من وضعيتم اينه
چيپ برودكام.ريلتك واسه من max rate بالأتري ميده حدود ١٠٠٠![]()
بچه ها چرا adslمن هر وقت دوس داره وصل میشه هر وقتم مودمو خاموش میکنم باید صبر کنم تا یه روزی وصل بشه
Sent from my C5302 using Tapatalk
نگاه کنید تویه تنظیمات مودم جایی هست که متونید انتخاب کنید مودم در چه حالتی باشه در adsl یا adsl2 یا...باشه
dmt هم چنین حالتی داره شما اگر فقط حالت dmt رو انتخاب کنید تغییراتی تویه کیفیت خط و نویز خط می بینید امتحان کنید ببینید درسته یا نه
چون برای من فرقی نکرد
این پروتکل نویز خط و میگیره . معمولا تو خط هایی که فاصله از مرکز دارند استفاده میشهقضيه dmt چيه؟ألان من وضعيتم اينه
دوستان چند روزه یه مشکل اساسی دارم
از شاتل نت دارم و خط فکرر دور بر 12 و یا 15 بسته شده
ولی این وسط مشکلی که هست اینه نمیدونم خط نویز داره یا نه که به شدت مشکل کانکت شدن دارم (( کانکت میشم پیج لود نمیکنه و فقط به زور تلگرام بالا میاد -- سرعتش انگار خیلی کمه در حالی که 12 مگ هست ))
مشخصات خط
سوال اصلیم اینه
اینکه شرکت خط رو روی 12 یا 15 مگ بسته باعث ایجاد نویز شده که این همه SNR پایین اومده ؟؟؟؟
دوم
چون پشتیبانی فنی گفت نویز خط چک بشه
و اگه هم چک بشه فکر کنم خط رو پایینتر میبندن
چطور هست که سرعت خط رو وقتی پایین میارن نویز برطرف میشه و SNR بالا میره ؟؟
سوم
مشخصات خط که تو عکس مشخصه
این همه نویز مربوط به خط هست یا سرعت 15 مگی که بسته شده ؟؟
سیم کشی مشکل داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه میشه زودتر جواب بدید ممنون میشم
به شدت مشکل دارم و نیاز دارم
با تشکر
Last edited by albertxx; 03-01-2016 at 22:01.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)