تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 428 از 626 اولاول ... 328378418424425426427428429430431432438478528 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,271 به 4,280 از 6252

نام تاپيک: کلـوپ Lenovo Z500

داره خودمونی میشه stepheno_1919's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان توی ویندوز7 من راست کلیک با لمس دو انگشت کار نمیکرد ولی یه تغییراتی دادم درست شد.خودم چون خیلی با این مسئله مشکل داشتم به شمام میگم دوست داشتین انجام بدین. از منوی Run دستور Regedit رو تایپ کنید. این مسیر رو انتخاب کنید. HKEY_CURRENT_USER\Software\Synaptics\SynTP\TouchPa dPS2 اگه فایلی به این نام میبینید 2FingerTapAction روش دابل کلیک کنید و مقدارش رو 2 قرار بدین. اگه هم نبود و فقط دو تا فایل به این نامها (NotifyDriverFirstLoadState و Default) وجود داشت باید فایل اول رو تولید کنین. به این صورت که:
    1- روی صفحه راست کلیک میکنید و روی گزینه زیر رو انتخاب کنید.

2-بعد نامش رو به 2FingerTapAction تغییر بدین.(دقت کنید). و روش دابل کلیک کنید و مقدارش رو 2 بذارید.

3- دوباره راست کلیک روی صفحه و انتخاب گزینه زیر

4- بعدش تغییر نام به 2FingerTapPlugInID و الان شما باید این فایل ها رو تو پنجره Registry Editor ببینید.

در آخر یکبار کامپیوتر رو Restart کنید انشالا که درست شده باشه.

2. 5 کاربر از stepheno_1919 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

سلام
    من چند روزه این دستگاه رو با کانفیگ )core i7 6 gb ram 1tb ) خریدم
    من هرکاری کردم نتونستم درایور وبکم این لب تاپ رو نصب کنم
    هم درایوری که رو سی دی همراه لب تاپ بود رو امتحان کردم هم درایور رو از سایت لنوو دانلود کردم اما وقتی نصب رو میرنم این ارور میده No appropriate Driver to be installed
    ویندوزم هم 8 هست
    ممنون میشم راهنماییم کنید
    کسی نمیتونه کمکم کنه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

با تشکر از دوست عزیز بابت جواب.خوب منظورم وضوح صدای دستگاه هست اخه فک کنم اسپیکراش زیر دستگاهه وکمی صدا بم هست.خوب"شما مشکل داغ شدن بدنه دستگاه رو دارید؟ و کلا شما که استفاده کردید نقظه ضعفش چیه؟اخه اینی که کسی استفاده کنه تا اینی که تو نت هست ممکنه فرق داشته باشه.در ضمن یعنی اینقدر گرافیکشون فرق"میکنه؟
    اگر دستگاه روی سطح صاف مثل شیشه قرار بگیره وضوح صداش هم عالیه ( به علت reflex مثل همون اسپیکر موبایل که دست رو میزاری جلوش صداش بهتر میشه ) اما کلآ صداش بم نیست و صدای مطلوبی داره جای نگرانی نیست
    من تو بازی سنگین هم مشکل داغ شدن و صدای فن رو ندارم اصلآ یکمی گرم میشه قسمت چپ دستگاه اما فقط کمی گرم میشه که کمی گرم شدن کاملآ طبیعیه .
    گرافیک 610m فرقش با 740m خیلی زیاده با هم مقایسه نمیشه کردشون ، اگر بازی براتون مهمه حتمآ Z500 رو بردارید .

تا اینجای کار نقطه ضعفی ازش ندیدم ، فقط یه ایرادی که میتونم ازش بگیرم اینه که باطریش رو نمیشه در آورد
    من دستگاه رو تاحالا محیط بیرون از خونه نبردم اما توی خونه نور مانیتورش کاملآ جوابگوی نیازهای من هست

5. 2 کاربر از Dariush07 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

با سلام.دوستان من واسه خرید لپ تاپ بین hp 4540 وZ500 موندم کدومو بگیرم؟شما بی تعصب کدومو پیشنهاد میدین؟اگه جای من بودین با بودجه2500 چی میگرفتین؟ممنون

داره خودمونی میشه alexamir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

واقعا از پاسخ هر دو دوست گرامی ممنونم واقعا خیلی بهم کمک کردید که بین این دو مدل کدوم رو انتخاب کنم و من همین مدل زد 500رو انتخاب کردم و ایشالله چند روز دیگه برای خرید اقدام می کنم.اره داریوش جان بازی هم برام مهمه.کلا هر جنسی نقاط قوت داره ضعف هم داره من فقط می خواستم ببینم کسانی استفاده می کنند نقدشون دربارش چیه که با بررسی های دقیق به"این نتیجه رسیدم لپ تاپ عالی هست با این قیمت.حالا ایشااله بخرم به جمعتون اضافه میشم و مشکلی بحثی بود در میان میگذارم.فقط بدونین اگر میخوام بخرم صرفا شما بودید اخه مغازه دارا حرفاشون کلیه معمولا .و من با این مشخصات بر می دارم

core i7

gpu 2gig gt740m

hd 1Tb

ram 8 gig

رنگ سفیدشو دوس دارم
    بک لایتم حتما داشته باشه .
    فقط گارانتی کدوم رو پیشنهاد می کنید نگین خوبه؟

و صفحه کلید کلماتی مثل گ چ پ ژ میتونه-بنویسه؟ اخه شنیدم عربیه.

صفحه کلیدم ایشالله-مشکل نداشته باشه یکم نگرانشم. اخه بعضی دوستان دکمه صفحه کلیدشون در اومده بود.

در آغاز فعالیت dahaka.se7en's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

واقعا از پاسخ هر دو دوست گرامی ممنونم واقعا خیلی بهم کمک کردید که بین این دو مدل کدوم رو انتخاب کنم و من همین مدل زد 500رو انتخاب کردم و ایشالله چند روز دیگه برای خرید اقدام می کنم.اره داریوش جان بازی هم برام مهمه.کلا هر جنسی نقاط قوت داره ضعف هم داره من فقط می خواستم ببینم کسانی استفاده می کنند نقدشون دربارش چیه که با بررسی های دقیق به"این نتیجه رسیدم لپ تاپ عالی هست با این قیمت.حالا ایشااله بخرم به جمعتون اضافه میشم و مشکلی بحثی بود در میان میگذارم.فقط بدونین اگر میخوام بخرم صرفا شما بودید اخه مغازه دارا حرفاشون کلیه معمولا .و من با این مشخصات بر می دارم

core i7

gpu 2gig gt740m

hd 1Tb

ram 8 gig

رنگ سفیدشو دوس دارم

صفحه کلیدم ایشالله-مشکل نداشته باشه یکم نگرانشم. اخه بعضی دوستان دکمه صفحه کلیدشون در اومده بود.
    سازگار بگیری بهتره نمونش و الان دیجیکالا گذاشته !

اگه نباشه جاش خالی می مونه aminhitman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Iran,Esfahan

پيش فرض

core i7

gpu 2gig gt740m

hd 1Tb

ram 8 gig

رنگ سفیدشو دوس دارم

بله همه ی کلمات رو مینویسه
    بفرما من الان دارم باهاش تایپ میکنم
    پـــــــــــــــــــــپ گج ژ ژژژژژژژژژژ

کاربر فعال انجمن موسیقی donkeyoxte's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    پشت سیگار (درحال ترک...) نه نشد

پيش فرض

سلام اساتید
    میخواستم بدونم سایتی هست که بتونم کلیپ های lenovo z500 ببینم از یوتیوب نمیتونم ببینم
    بعد تو سایت خود لنوو کلیپایی که تویه یوتیوب رو گذاشته ؟
    اگه هست معرفی کنید ممنون

پروفشنال mohammad_203's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    nowhere

پيش فرض

با سلام.دوستان من واسه خرید لپ تاپ بین hp 4540 وZ500 موندم کدومو بگیرم؟شما بی تعصب کدومو پیشنهاد میدین؟اگه جای من بودین با بودجه2500 چی میگرفتین؟ممنون
    به نظر من z500 بگیر.مدلش جدیدتر هست و از هر نظر بهتر هست.فقط شاید صحفه نمایش hp بهتر باشه.ولی نور صفحه این لپ تاپ خیلی زیاده و اگر تو محیط بسته هر چه قدر نور زیاد باشه باز هم مشکلی نداره.فقط محیط بیرون خوب جواب نمیده.در کل Z500 بگیری ضرر نمی کنی

12. 2 کاربر از mohammad_203 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sara fara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

core i7

gpu 2gig gt740m

hd 1Tb

ram 8 gig

رنگ سفیدشو دوس دارم

ولی به نظر من شکلاتیشو بگیری قشنگتره ...چند روز پیش زد 500 من ( که شکلاتیه ) با یه زد 500 سفید تو محوطه دانشگاه رخ به رخ شدند ...واقعا زیباتر به نظر میرسید ...

14. 2 کاربر از sara fara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •