تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 428 از 624 اولاول ... 328378418424425426427428429430431432438478528 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,271 به 4,280 از 6236

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی جهت خرید گیرنده های دیجیتال تلویزیونی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این کتاب یا به تعبیری نرم افزار که قرار است هر فصل یکبار منتشر شود ، حاوی کلیه اطلاعات فرکانس های
    پخش دیجیتال زمینی درکلیه استان ها ، حتی فرستنده هایی که به طور آزمایشی در حال پخش هستند ،
    شهر های تحت پوشش هرفرستنده ، نام ایستگاهی که فرستنده از آن پخش می شود ، اسامی شبکه های
    در حال پخش از فرستنده مربوطه ، تاریخ افتتاح فرستنده ، اخباری در زمینه های گوناگون پخش دیجیتال زمینی
    مانند فعال شدن راهنمای الکترونیکی شبکه سه ، یا مثلا شروع پخش آزمایشی شبکه ورزش ، توضیح مفصل و
    کاملی در رابطه با سیستم پخش دیجیتال زمینی و... می باشد. این نرم افزار در دو قالب جاوا و EPUB تولید
    شده است که بسیار مفید می باشد و نیازی به اتصال به اینترنت ندارد و هر لحظه کلیه اطلاعات فرکانس های
    دیجیتال کل کشور در موبایل شماست. در ضمن هر گونه پیشنهاد و انتقاد در رابطه با کتاب و اخبار خود را در
    رابطه با پخش دیجیتال زمینی به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایمیل کنید تا در نسخه های بعدی مورد استفاده
    قرار گیرد. پیشنهاد می کنم نرم افزار را دانلود کنید تا از مزایای بیشتر این نرم افزار بهره مند شوید. دوستان
    لطفا پیشنهاد ها ، انتقادات ، نظرات ، اخبار خود را از ما دریغ نکنید تا در نسخه های بعدی مورد استفاده قرار
    گیرد. در ضمن نرم افزار دارای موتور جستجو می باشد و مثلا شما میتوانید با نوشتن فرکانس مورد استفاده یک
    فرستنده به اطلاعاتی درباره آن اعم از شبکه های در حال پخش از آن ، شهر های تحت پوشش ، نام
    ایستگاهی که فرستنده از آن پخش می شود و... دست پیدا کنید و حتی شما می توانید قسمتی از نرم افزار
    را برای دوستان خود اس ام اس بزنید و جالبتر اینکه با بلوتوث می توانید از داخل خود نرم افزار ، نرم افزار را به
    وسیله دیگری ارسال کنید.

آخر فروم باز atlas-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    حومه™ !

11

ظاهرا برای فارسی کردن تلتکست در گیرنده های کامپیوتر راه حلی وجود نداره
    واقعا؟؟؟؟؟
    ای بابا. حالمونو گرفتی!
    شما مطمئنی؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

واقعا؟؟؟؟؟
    ای بابا. حالمونو گرفتی!
    شما مطمئنی؟
    تو برنامه بروز میگفت که یه فایلی رو از شبکه مورد نظر ضبط کنید ، بعد با نرم افزار VLC PLAYER بازش کنید و بعد گزینه تله تکست رو بزنید و ازش استفاده کنید ، حالا نمی دونم کارسازه یا نه!!

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

مطمئن که نیستم اما من خودم کارت اینترنال kworld دارم که نرم افزار tivme داره و قبلا که با پشتیبانیش صحبت می کردم این طور می گفت
    والان هم تلتکست فارسی ندارم و توی راهنمای الکترونیکی برنامه ها فقط بعضی از حروف فارسی زو نشون میده حالا امروز با پشتیبانی kworld جهانی مکاتبه می کنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

خوب من انقد خوشحال این بودم که تازه فرستنده اینجا تازه افتتاح شده و گیرندم هم شبکه ها رو میگیره اینا یادم نبود که دقت کنم!! بعداً فهمیدم!
    ....................
    تو هم اگه یکی از دستگاه مادیران رو داری برو اونجا شماره سریال رو بزن ببین چی میگه.
    حالا میخوام بدونم اگه ببرمش گارانتی چی بگه؟ گیر نده؟! اون که فک کنم برگه گارانتی داخل کارتن رو نگاه کنه.
    حالا من یه فکری کردم میخوام از اون صفحه که دادم یه پرینت بگیرم و بهش ببرم و نشونش بدم تا بدونه. چطوره؟!
    سلام
    من از مادیران خوشبختانه(یا بدبختانه) فقط یه موس دارم که اونم شماره سریال نداره و از همون اول هم خراب بود! بهتره هر چه زودتر ببریش گارانتی و ببینی چی میگن. همون پرینت رو هم ببر.
    ویرایش: شماره سریال موس رو پیدا کردم و زدم که نوشت گارانتی تموم شده. تاریخ شروع و پایان گارانتی رو هم زده بود. فکر کنم خودشون هم از تو سایت چک میکنند گارانتی رو.
    نوشته شده توسط ak313 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ظاهرا برای فارسی کردن تلتکست در گیرنده های کامپیوتر راه حلی وجود نداره
    مشکل تلتکست نرم افزاری هست و با دستکاری برنامه و یا اومدن برنامه های جدید احتمالا حل میشه. چند جا توی اینترنت دیدم که این مشکل رو حل کرده بودن.
    Last edited by PersiBoy; 27-03-2012 at 00:39.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

با سلام و عرض شادباش به مناسبت سال نو به همه عزیزان
    تلتکست فارسی به طور کامل توسط نرم افزاری به نام DVBviewer 4.9.0 پشتیبانی می شه
    علاوه بر این اگر از نرم افزار DVBviewer 4.5.0 هم می تونه به کمک پلاگین و فونت فارسی تلتکست اون رو نمایش بده (هر دو تحت عنوان زبان عربی)

من الان امکان آپلود عکس ندارم اما اگر دوستان موفق نشدن و کنجکاو بودن عکس کامل می گیرم و ارایه می کنم.
    مشکلی وجود نداره و این مشکل باید به صورت نرم افزاری حل بشه (توسط نرم افزاری که استفاده می کنید)

7. 2 کاربر از golagha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان من دستگاه لومکسی1007 دارم
    epg کانالهای آی فیلم و پرس تی وی فعاله ولی برای شبکه 3فعال نیست!!چیکار کنم درست بشه؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام
    من میخوام یکی از این گیرنده های دیجیتال usb برای کامپیوتر بگیرم. میدونید اینا با همون آنتن خودشون کار میکنند یا نه؟ من اصلا نمیتونم از آنتن هوایی استفاده کنم. اگه نمیشه که بیخود پول هدر ندم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام
    من میخوام یکی از این گیرنده های دیجیتال usb برای کامپیوتر بگیرم. میدونید اینا با همون آنتن خودشون کار میکنند یا نه؟ من اصلا نمیتونم از آنتن هوایی استفاده کنم. اگه نمیشه که بیخود پول هدر ندم.
    سلام
    حتما باید به آنتن هوایی وصل بشه .
    انتن خودشون کارایی ندارن در حال حاضر .

11. 2 کاربر از Ali_Wm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوستان من دستگاه لومکسی1007 دارم
    epg کانالهای آی فیلم و پرس تی وی فعاله ولی برای شبکه 3فعال نیست!!چیکار کنم درست بشه؟؟؟
    دوست عزیز در حال حاظر وفعلا epg شبکهای دو -سه-نمایش-مستند فعال هستند اما بروزرسانی نمیشوند .

13. این کاربر از behrouz2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •