تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 428 از 457 اولاول ... 328378418424425426427428429430431432438 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,271 به 4,280 از 4564

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

توی چند ورژن اخیر این cis اکتیو تایم هاردم رو میبره بالا
    اول فکر کردم مشکله هارده یک هاردم رو اینقدر دیفرگ کردم و کابل ساتا تغییر دادم که با کلی اطلاعات نابود شد!
    بعد هم فکر کردم مشکل ویندوز 8 هست
    الان با یک ویندوز 10 و با یک هارد جدید هم همین مشکل رو دارم جالب اینکه تا کمودو رو غیر فعال میکنم اکتیو تایم میاد پایین
    فقط اکتیو تایم صد در صد میشه و ترنسفر ریت هیچ تغییری نمیکنه پس نمیتونم بگم کدوم فایل درگیره!

آخر فروم باز K1lou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Sabzevar

پيش فرض

با سلام
    دوستان ورژن 10 کی اومده ؟ چرای برای من از طریق خود برنامه ابدیتش نمیاد من نسخه 8.4.0.5165 رو دارم ابدیت رو می زنم ولی به ورژن 10 ابدیت نمیشه باید دستی نسخه 10 رو بگیریم و دوباره reinstall کنیم ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2016

پيش فرض

دوستان ورژن 10 کی اومده ؟ چرای برای من از طریق خود برنامه ابدیتش نمیاد من نسخه 8.4.0.5165 رو دارم ابدیت رو می زنم ولی به ورژن 10 ابدیت نمیشه باید دستی نسخه 10 رو بگیریم و دوباره reinstall کنیم ؟
    حدود یه ماهی هست که اومده. از طریق خود برنامه آپدیت به ورژن ده نمیشه البته نمیدونم با زدن دکمه ارتقا به ورژن ده میره یا نه چون امتحان نکردم ولی شما امتحان کنید. اگه نشد میتونید از طریق فایلی نصب آنلاینی که تو سایت کمودو هست به ورژن ده ارتقا بدید . من قبلش ورژن هشتو آنیستال نکردم و مشکلی پیش نیومد. حدود شصت مگ گرفت و به ورژن ده ارتقا یافت. قبلش بهتره دیتابیس کمودو رو بر دارید و ازش پشتیان تهیه کنید تا اگه دیتابیس پاک شد دوباره مجبور نشید سیصد مگ آپدیت کنید.

4. 2 کاربر از آداک بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

توی چند ورژن اخیر این cis اکتیو تایم هاردم رو میبره بالا
    اول فکر کردم مشکله هارده یک هاردم رو اینقدر دیفرگ کردم و کابل ساتا تغییر دادم که با کلی اطلاعات نابود شد!
    بعد هم فکر کردم مشکل ویندوز 8 هست
    الان با یک ویندوز 10 و با یک هارد جدید هم همین مشکل رو دارم جالب اینکه تا کمودو رو غیر فعال میکنم اکتیو تایم میاد پایین
    فقط اکتیو تایم صد در صد میشه و ترنسفر ریت هیچ تغییری نمیکنه پس نمیتونم بگم کدوم فایل درگیره!
    کارهای زیر را انجام بدید شاید جواب داد:

یکبار اسکن اعتبار سنجی را انجام بدید و فایلهای ناشناخته که میدونید امن هستند را امن کنید.
    اگر اتوسندباکس فعال است موقتا HIPS را غیر فعال کنید و ببینید مشکل برطرف میشه؟
    آنتی ویروس را روی حالت بهینه قرار بدید
    در نهایت شاید مجبور بشید یکبار هارد را فول اسکن کنید.

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

Comodo Cleaning Essentials V10.0

نسخه پرتابل جدید CCE با کمی بهبود در عملکرد منتشر شده که من توصیه میکنم دوستان کومودویی این محصول را هم (به خاطر پرتابل بودنش) داشته باشند و بکارتون میاد. هر چند CCE بخشی از کومودو اینترنت سکیوریتی هم هست.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نکته اینکه محصول از همان فایل دیتابیس کومودو اینترنت سکیوریتی استفاده میکنه و اگر CCE را روی سیستمی که CIS نصب هست اجرا کنید دیتابیس را آپدیت نشون میده. وی اگر قرار است روی سیستم دیگری استفاده کنید هر چند خود CCE آپدیت میشه، ولی خیلی راحت میتونید همات دیتابیس CIS را کپی بگیرید و برای آپدیت آفلاین CCE استفاده کنید.

زبان فارسی هم در این نسخه جدید بهبود پیدا کرده. مخصوصا در ابزار KillSwitch، من سعی کردم تا اونجا که امکان هست و کمک کننده هست این ابزار تخصصی را به فارسی برگردونم.

محتوای مخفی: CCE 

محتوای مخفی: CCE 

Last edited by Jadda; 25-01-2017 at 22:53.

7. این کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Sabzevar

پيش فرض

با سلام
    دوستان من دیروز نسخه 10 رو نصب کردم الان یه مشکل دارم اینه که . من سیستمم با چند تا سیستم دیگه توی شبکه هست یه پیامی میده توی استفاده از secure shopping که کامپیوتر دیگه ای می تونه اسکرین شما رو ببینه اینو باید چطور رفع کنم
    Last edited by K1lou; 26-01-2017 at 09:19.

9. این کاربر از K1lou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

کارهای زیر را انجام بدید شاید جواب داد:

یکبار اسکن اعتبار سنجی را انجام بدید و فایلهای ناشناخته که میدونید امن هستند را امن کنید.
    اگر اتوسندباکس فعال است موقتا HIPS را غیر فعال کنید و ببینید مشکل برطرف میشه؟
    آنتی ویروس را روی حالت بهینه قرار بدید
    در نهایت شاید مجبور بشید یکبار هارد را فول اسکن کنید.
    یادم رفت بگم وقتی فایروال رو غیرفعال میکنم اکتیو تایم هارد میاد پایین و درست میشه و ربطی به انتی ویروس نداره
    hips هم غیرفعاله
    فول اسکن هم کردم
    تنظیمات هم روی proactive هست

مشکل اینجاست که وقتی فایروال اکتیو تایم رو صد در صد میکنه دیگه پایین نمیاد تا زمانیکه غیرفعالش کنم و دوباره فعالش کنم
    احتمالا مشکلات درایور و این چیزها باشه
    فایروال ویندوز هم خاموشه و تداخلی وجود نداره
    فقط فایروال رو در حالت امن امتحان نکردم چون باید بدونم چه برنامه هایی میخوان وصل شن
    Last edited by Dr.Hate; 26-01-2017 at 12:09.

11. این کاربر از Dr.Hate بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

با سلام
    دوستان من دیروز نسخه 10 رو نصب کردم الان یه مشکل دارم اینه که . من سیستمم با چند تا سیستم دیگه توی شبکه هست یه پیامی میده توی استفاده از secure shopping که کامپیوتر دیگه ای می تونه اسکرین شما رو ببینه اینو باید چطور رفع کنم
    سلام

به علت اینکه سیستم شما در شبکه هست و از قابلیتهای secure shopping تشخیص و حفاظت کانکشهای روی سیستم شماست Remote Connection Protection، طبیعتا این پیغام را دریافت کردید.

چون شما در شبکه داخلی خودتون هستید و طبیعتا براتون امن هست میتونید Continue را بزنید (فکر میکنم تو این وضعیت هم همچنان در محیط secure shopping قابلیت Screenshot Protection باعث بشه تا گرفتن اسکرین شات مقدور نباشه).

داره خودمونی میشه AM4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام خدمت اساتید ...مستقیم میریم سر اصل مطلب .........چطوری میشه دسترسی به سایتهای پ.و.ر.ن و س...ک...س رو با وب سایت فیلترینگ کومودو مسدود کرد با تشکر

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Sabzevar

پيش فرض

سلام

به علت اینکه سیستم شما در شبکه هست و از قابلیتهای secure shopping تشخیص و حفاظت کانکشهای روی سیستم شماست Remote Connection Protection، طبیعتا این پیغام را دریافت کردید.

چون شما در شبکه داخلی خودتون هستید و طبیعتا براتون امن هست میتونید Continue را بزنید (فکر میکنم تو این وضعیت هم همچنان در محیط secure shopping قابلیت Screenshot Protection باعث بشه تا گرفتن اسکرین شات مقدور نباشه).
    مرسی علی جان - مشکل اینه که هر چقدر continue رو می زنم بازم میاد - البته من توی شبکه حدود 40 تا سیستم دارم ولی 3 تاش فقط روشن هست نمی دونم بابت اون سیستمهای خاموش هست که اینقدر پیام رو تکرار می کنه یعنی به ازای هر سیستم توی شبکه یه بار پیام میده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •