به نظر من سه بعدی st30 بالاتره روی sd بهتر از hx925 هست.
به نظر من سه بعدی st30 بالاتره روی sd بهتر از hx925 هست.
والا منم چیزی که شنیده بودم این بود که عمق تصاویر 3d در st30 بالاست وبیشتر از سونی هستش
فقط می خواستم بدونم کیفیت sd تو کدوم بهتره؟
دوست گرامی من خودم st30 دارم درتصاویر sd خیلی بهتره اونم به خاطر نرم بودن تصویرشه
به نظر منst30 .
سه بعدیشم که خیلی عمقش بیشتراز سونیه
سایت digikala قیمت 50st30 رو زده 2300 فکر کنم عالی نمیدونم چطور میگید قیمت ها رو بردن بالا
قیمت دلار داره میاد پائین اگه بانک مرکزی دلارو تک نرخی کنه مثل قبل منتظر سقوط قیمتا باشید البته فروشنده ها اولش یکمی مقاومت میکنن ولی اگه کسی نخره مجبورن قیمتارو بیارن پائین دلار قراره بشه 1250 تومن !!!!!!
این فروشنده ها عجب مارمولکایی هستن قیمت v20 رو بردن بالا تا همین چند روز پیش 1720 میدادن امروز قیمت کردم 1850 میگم چرا میگه دلار گرون شده گفتم دلار امسال گرون شده اینکه ماله پارساله یکمی من و من کرد گفت اگه میخوای آخرش 1700 بهت میدم عجب مملکتی داریم به خدا هیچ نظارتی روی هیچی نیست اگه به یکی از سران مملکت توهین بشه یا ساز مخالف بزنه سریع واکنش نشون میدن ولی وقتی مشکل گرونی باشه همه خوابن.
ارز تک نرخی شد
نرخ ارز برای واردات کالا و دانشجویان و مسافران 1226 تومان اعلام شد
دوستان فعلاً خرید نکنید تا به زودی قیمت ها برگرده سر جای اولشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.توروخدا یه راهنمایی بی طرفانه و بی تعصب..
بودجه حدود 2.5 واسه TV دارم.
از مدلهای زیرکدوم کیفیت بیشتری دارن؟؟
panasonic v20
sharp LE830
samsung 6960
sony nx720
46 اینچ باشه .
بعدم آیا 42vT30 کیفیتش از اینای که گفتم بهتره؟؟
سلام.توروخدا یه راهنمایی بی طرفانه و بی تعصب..
بودجه حدود 2.5 واسه TV دارم.
از مدلهای زیرکدوم کیفیت بیشتری دارن؟؟
panasonic v20
sharp LE830
samsung 6960
sony nx720
46 اینچ باشه .
بعدم آیا 42vT30 کیفیتش از اینای که گفتم بهتره؟؟
به نظر من پایین اومدن قیمت ارز خیلی خیلی خیلی موقتیه .چونکه هیچ کشوری دیگه نمیتونه توی تجارت با ایران از پول کشورهایی استفاده کنه که ایران رو تحریم کردن هیچ راهی برای دور زدن هم وجود نداره چونکه بانک مرکزی تحریم شده.بنابراین دولت برای کنترل موقتیه بازار مجبور شده که از اندوخته ارزی خودش استفاده کنه و همچنین سود بانکی رو بالا ببره تا بتونه نقدینگی و سرمایه های مردم رو در بانکها جذب کنه.ولی از اونجا که دولت کسریه بودجه بسیار بالا داره و به بانکها بدهکار هست وهم باید به مردم یارانه بپردازه وهم سود سرمایه های مردم در بانکها رو بپردازه یه کار بیشتر نمیتونه بکنه که اونم همتون میدونین بالا بردن قیمتها ,تورم وبی ارزش شدن پول مردم در بانکها و شاید اصلا کار به اینجاهم نکشد و خیلی زودتر دوباره قیمت ارز سکه بالا بره .در واقع اقتصاد ما مثل یک انسان سرطانی میمونه که هر دفعه مسکنهای قویتری میخوره .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)