تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 428 از 602 اولاول ... 328378418424425426427428429430431432438478528 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,271 به 4,280 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

razer مارک گیمینگ هست، اصلا شعارش اینه: For Gamers By Gamers
    تو این رنج قیمت من خودم دنبالش هستم، با کلی مشورت و تحقیق به سه مدل زیر رسیدم:
    SONY mh1c
    sennheiser cx 300-II
    JAYS a-JAYS one plus
    دوستان حلقه رو از این تنگتر نمیتونم بکنم، ممنون میشم با راهنمایهاتون کمکم کنید انتخاب درستی بکنم. (سورسم گوشی HTC هست، مدل اول و سوم ریموت اندروید دارن، سومی حتی اپ شخصی سازی اندروید هم داره، همچنین این دو مدل سیم تسمه ای دارن)
    واقعا نمیتونم انتخاب کنم، اساتید لطفا heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelp
    من mh1c رو خیلی قبول دارم. فقط کابلش رو مخه

BA SALAM VA KHASTE NABASHID MAN MIKHASTAM BEBINAM AZ BERANDE SHURE BEHTARIN CHIZI KE ALAN HAST CHI MISHE KHARID?
    MIKHASAM BEBINAM SE535 CHETORE?
    KHODAM AAN AKG Q350 VA AKG K375 RA DARAM
    سلام
    دوست عزیز! شما در عرض 1 ساعت، 6 تا پست در 4 تا تاپیک گذاشتید، که همشون به نگارش غیر سلیس فینگلیش هستن که موجب خستگی چشم بقیۀ خوانندگان می شن و بنابر قوانین انجمن، ممنوع هستن. لطفاً به فارسی و با حروف فارسی، تایپ کنید.

توی ایران احتمالش خیلی کمه 535 بتونید پیدا کنید.
    بنده و خیلی های دیگه، اعتقاد داریم که بهترین هدفون داخل گوشی ها از نظر ارزش در مقابل مبلغ پرداختی، در بازۀ بین 100 تا 200 دلار قرار دارن.
    شما اول بگو دنبال چه تغییراتی نسبت به هدفون فعلیت هستی. هرچی اطلاعات دقیقتری بدی، جواب دقیقتری دریافت می کنی.

2. 4 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mili_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ! My Dreams

پيش فرض

دوستان کسی مسیرش پایتخت نمیخوره ؟ یه پلیر میخواستم خواستم اگر داشتن برام تهیه کنید ..

لطفا برام پیام خصوصی کنید اگر کسی میره

من تهران نیستم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

عزیز شما طبق گفته ی خودتون بین 100 تا 200 دلار چی را پیشنهاد میدید؟؟؟این 535 را چون زیاد تعریفش را شنیدم گفتم ببینم ارزش خرید داره با این قیمتش؟؟

کاربر فعال انجمن MP3 Player t-jays's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    اصفهان

6. 8 کاربر از t-jays بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

عزیز شما طبق گفته ی خودتون بین 100 تا 200 دلار چی را پیشنهاد میدید؟؟؟این 535 را چون زیاد تعریفش را شنیدم گفتم ببینم ارزش خرید داره با این قیمتش؟؟
    صدای هر وسیله ایی (اسپیکر یا هدفون) در وهلۀ اول دارای دو ویژگی کلی هست:
    1- سبک صدا. مثلاً یک هدفون بیس زیاد داره اونیکی تریبل زیاد داره. یکی دیگه طبیعی هستش.
    2- کیفیت صدا. که مثلاً جزئیات چقدر هستش.

برای انتخاب هدفون، ویژگی اول (سبک صدا) کاملا سلیقه ایی هستش. و در مورد ویژگی دوم (کیفیت صدا) هستش که همگی هدفونی با بیشترین کیفیت رو می خوان.
    پس کسی که می خواد هدفون انتخاب بکنه، اول سبک صدای مورد علاقش رو باید تعیین کنه.
    توی 100 تا 200 دلار:
    صدای متعادل: hifiman re400 و vsonic gr07
    طبیعی (تقریباً البته): vsonic gr01, fischer audio dba02 MKII,
    صدای گرم (بیس به نسبت زیاد، ولی تریبل نرم): yamaha eph-100
    صدای V شکل (بیس و تریبل زیاد): jvc fxt90, jvc fxd80
    صدای با بیس زیاد (مخصوص بیس هد ها): futuresonic artio mg7

8. 5 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

سلام
    من روزی 5 ساعت موزیک گوش میکنم تو همه سبکی از رپ بگیر تا ((من از خدامه....)) میخاستم یک هدست یا هدفون خوب بگیرم چندتا مورد اینجا هست که ب ارز میرسونم
    من 4-5 سال پیش یک هد فون داشتم وقتی ازش خیلی استفاده میکردم تو گوشم جوش میزد و خیلی اذیت میشدم
    میخواستم ببینم ایا هدف فون های جدیدی هم این مشکلات رو داره؟؟
    دستگاه پخش من ایپاد تاچ نسل 4 هست ایا این دستگاه مناسب هست برای پخش؟؟
    تا 300 چه مدلی میتونم بگیرم؟؟؟
    نظرتون راج ب این چی؟؟
    WeSc Banjar Golden
    قیمتش 210 هست...
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

صدای هر وسیله ایی (اسپیکر یا هدفون) در وهلۀ اول دارای دو ویژگی کلی هست:
    1- سبک صدا. مثلاً یک هدفون بیس زیاد داره اونیکی تریبل زیاد داره. یکی دیگه طبیعی هستش.
    2- کیفیت صدا. که مثلاً جزئیات چقدر هستش.

برای انتخاب هدفون، ویژگی اول (سبک صدا) کاملا سلیقه ایی هستش. و در مورد ویژگی دوم (کیفیت صدا) هستش که همگی هدفونی با بیشترین کیفیت رو می خوان.
    پس کسی که می خواد هدفون انتخاب بکنه، اول سبک صدای مورد علاقش رو باید تعیین کنه.
    توی 100 تا 200 دلار:
    صدای متعادل: hifiman re400 و vsonic gr07
    طبیعی (تقریباً البته): vsonic gr01, fischer audio dba02 MKII,
    صدای گرم (بیس به نسبت زیاد، ولی تریبل نرم): yamaha eph-100
    صدای V شکل (بیس و تریبل زیاد): jvc fxt90, jvc fxd80
    صدای با بیس زیاد (مخصوص بیس هد ها): futuresonic artio mg7

aziz sry vali ye soale dige be nazare shoma shure se535 arzeshe kharid dare begama a
    zon taraf vasam byaran?
    chon hame kheili azash tarif mikonan migan yeki az behtarinas?

در آغاز فعالیت antimusic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    shirazzzzz

پيش فرض

چندین صفحه از پست های دوستان رو خوندم،چیز جالبی که متوجه شدم خبری از برند معروف بیتس تو هیجکدوم از پستها
    نبود و کسی توصیه اش نکرده بود.آیا این برند با وجود تبلیغات زیاد از کیفیت خوبی برخوردار نیست؟یا نسبت به قیمتش نمیارزه ؟

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

چندین صفحه از پست های دوستان رو خوندم،چیز جالبی که متوجه شدم خبری از برند معروف بیتس تو هیجکدوم از پستهانبود و کسی توصیه اش نکرده بود.آیا این برند با وجود تبلیغات زیاد از کیفیت خوبی برخوردار نیست؟یا نسبت به قیمتش نمیارزه ؟
    دقیقاً همین به قیمتش نمیارزه دلیل اصلی هستش.

13. این کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال raeesi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

چندین صفحه از پست های دوستان رو خوندم،چیز جالبی که متوجه شدم خبری از برند معروف بیتس تو هیجکدوم از پستها
    نبود و کسی توصیه اش نکرده بود.آیا این برند با وجود تبلیغات زیاد از کیفیت خوبی برخوردار نیست؟یا نسبت به قیمتش نمیارزه ؟
    متأسفانه نه تنها Beats که تقریبا همه برندهای سلبریتی نسبت به قیمت ارزش خریدی ندارند و Beats و Bose فکر کنم توی عدم تناسب قیمت به کیفیت و کارآیی سردمدار باشند!
    هرچند توی محصولات Bose میشه یوقتایی یکی یه آیتم پیدا کرد ولی توی Beats؟ ابدا
    محصولات Beats بجز Bass بالایی که دارند، کیفیت خاصی ندارن که بخواد دلیلی مبنی بر خریدشون حساب بشه
    من ۳ سال پیش یکی از محصولات Beats رو خریدم و مدتی بعد اونو دادم به یکی از دوستام که خیلی عشق برند بیتز رو داشت و نتونسته بود بخره
    بشخصه محصولاتی که در این زمینه ادعای چندانی ندارند مثل Philips رو بیشتر ترجیه میدم و البته برند محبوبم Plantronics که انصافا نسبت به قیمت محصولات عالی‌یی داره
    گهگاهی هم میشه نیم‌نگاهی به Senneheiser هم داشت.

شما الآن با مبلغ زیر ۷۰هزار تومن می‌تونی هدفون SHP2700 از فیلیپس رو بخری که فکر نمی‌کنم بتونی توی هیچ برند دیگه‌ای هدفونی با این قابلیت و کیفیت رو بتونی با چنین قیمتی پیدا کنی!
    چند سال پیش هم یک هدست (مسلما مخصوص موزیک نیست) از Plantronics خریدم با قیمت ۱۲۰ دلار که واقعا هیچ محصول دیگه‌ای رو نتونستم پیدا کنم که توی اون رنج قیمت بتونه با اون رقابت کنه
    در کل توصیه می‌کنم از محصولاتی که بیشتر از خود محصول، روی برند مانور داده میشه دوری کنین چون باحتمال ۹۹٪ ارزش خرید پایینی دارند.

15. 3 کاربر از raeesi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •