خشم، گرفتن انتقام اشتباه ديگران از خودمان است.
الكساندر پوپ
خشم، گرفتن انتقام اشتباه ديگران از خودمان است.
الكساندر پوپ
دروغ مثل برف است که هر چه آن را بغلطانید بزرگتر می شود.
مارتین لوتر
اگر اعتقاد تو راسخ باشد ، تلاش همه مردم دنیا برای تزلزل آن بی نتیجه است.
ویکتور هوگو
«اگر آدمها بهجای خیره شدن به چشم یکدیگر یه نافهای همدیگر نگاه میکردند، همیشه راه بهتری برای حل اختلافهای خود مییافتند. زیرا بر خلاف چشمها، اثری از عشق یا نفرت در ناف آدمها یافت نمیشود. ناف آدم دکمهای است که آسوده روی شکم جای گرفته و فیلسوفانه لبخند می زند.»ریونوسکه آکتاگاوا نویسنده.
اما زندگی، نظری آنی و زودگذر از عجايبِ اين جهانِ شگفت انگيز است و متاثرکننده
است که میبينيم بسياری با خواب هايی از توهماتِ روحانی از دستش میدهند.
کارل ساگان
---------- Post added at 01:09 AM ---------- Previous post was at 01:07 AM ----------
من بسختی م یتوانم بفهمم چگونه انسان می تواند آرزو کند که مسيحيت حقيقت داشته
باشد. چون متن انجيل صاف و ساده سعی م یکند بگويد که مردمی که به مسيح عقيده
ندارند (که اين شامل پدرم، برادرانم و تقريباً همه ی دوستان خوبم ميشود)، تا ابد
مجازات خواهند شد. اين يک دکترين لعنت زده است.
چارلز داروين
«موجبات و علل انقلاب عبارتند از: بدعت در مذهب، مالیاتها، نقض قوانین و عادات، حذف امتیازات، بیدادگری عمومی، ترقی مردم نالایق، خارجیان، قحطی، سربازان متمرد، دستههای سیاسی که از وضع مآیوس شدهاند و بالاخره هرچه ملتی را ناراضی سازد و آن را برای امر مشترکی متحد کند.»
فرانسیس بیکن، فیلسوف، دولتمرد و طبیعیدان انگلیسی
هر لحظه حرفي در ما زاده ميشود هر لحظه دردي سر بر ميدارد و هر لحظه نيازي از اعماق
مجهول روح پنهان و رنجور ما جوش ميکند اين ها بر سينه ميريزند و راه فراري نمييابند
مگر اين قفس کوچک استخواني گنجايشاش چه اندازه است؟
دكتر علي شريعتي
برای موفق شدن کافی ست که این فکر را به سر راه دهیم که ما برای موفقیت خلفق شده ایم و آن ذات بیکرانی که در هستی
ماست،شکست ناپذیر است
دکتر علی شریعتی :
دموکراسی می گوید : رفیق، حرفت را خودت بزن، نانت را من می خورم
مارکسیسم می گوید : رفیق، نانت را خودت بخور، حرفت را من می زنم
فاشیسم می گوید : رفیق، نانت را من می خورم، حرفت را هم من می زنم و تو فقط برای من کف بزن
اسلام حقیقی می گوید : نانت را خودت بخور، حرفت را هم خودت بزن و من فقط برای اینم که تو به این حق برسد
اسلام دروغین می گوید : تو نانت را بیاور به ما بده و ما قسمتی از آن را جلوی تو می اندازیم، و حرف بزن، امّا آن حرفی را که ما می گوییم.
«در بازی زندگی، انسان ابتدا گولخور است و در پایان، گولزن؛ به عبارت دیگر او بره به دنیا میآید و روباه از دنیا میرود.»
«هرشخصی دو بار میمیرد، یک بار آنگاه که عشق از دلش میرود و بار دیگر زمانی که زندگی را بدرود میگوید، اما وداع با زندگی در برابر مرگ عشق، ناچیز است.»
فرانسوا ولتر
برای اینکه به راه خود ادامه دهد، نیازی نیست ثابت کند راه دیگران اشتباه هست.
نتایج اعمال ما برای ابلهان یک مترسک است و برای خردمندان یک راهنما.
پائولو کوئیلو؛ مبارز راه روشنایی.------------------------------------
شروع کنید تا ذهنتان گرم شود، ادامه دهید تا کار به انجام برسد. گوته.
زندگی چیزی بیش از سرعت دادن به آن است. گاندی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)