وارد شدم اسنادش موجود نبود!
سرویس اعتباری با سرویس حجمی فرق میکنه!
وارد شدم اسنادش موجود نبود!
سرویس اعتباری با سرویس حجمی فرق میکنه!
اگه میدونستم برای یک ماهه بازم میذاشتممن مرد عملم
هرماه ترافیک مصرفیم میزارم همه ببینن کاری که هیچ کس غیر از من و خودت(یکم دست و پا شکسته گذاشتی
)هیچ کس جرات نکرد امار مصرفشو بزاره
یه نکترم اخر بگم چند تا از دوستم از مخابرات سرویس دارن 24 ساعته روی دانلود میزارن هفته ای یکبار فقط کامپیوتر خاموش میکننیعنی جوری فکر میکنن اگه یک ساعت دانلود نکنن پولشون هدر رفته
به خاطر همینم هست که کسی امارشو نمیزاره
حالا تو 94 گیگ منو دیدی( یه اتفاقی حالا افتاده توی این ماه پر برکت!! اون 54 گیگ اونیکی ماه نمیگی که چقدر متعادله
) گرخیدی ولی یه عده اینو نگاه کردن و به خودشون گفتن چه قدر کم مصرف کرده
جدی میگما
حالا تو هر صفحه بیا این 94 گیگ رو بگو
به قول یکی کژژ ندهطوری نکن که طوری شه که کسایی که اینارو میخونن فکر کنن طوری شده
دمت گرم که اهل حالی خوشم اومد هنوزم افرادی مث شما پیدا میشن ولی انگشت شمار
فعلا فقط حرفشه و مقدماتشم انجام دادن ولی هنوز راه نیفتاده
Last edited by saeid72; 22-12-2012 at 20:45.
امیدوارم قانع کننده باشه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من ماهی با 512 نامحدود مخابرات طرفای 100-150 گیگ دانلود دارم چون 24 ساعته دانلود دارم مگر اینکه برق بره یا مشکلی برای اینترنت پیش بیاد
مخابرات خیلی رو حساب نیست وگرنه شرکتیش رو داشتم 150 گیگ به بالا دانلود داشتم حتما
این 61-62 بیشتر نمیده در ثانیه
این حجمیه حتی جشنوارش هم اصلا به صرفه نیست
سؤال من در مورد به صرفه بودن یا نبودنش نبود. کلاً من منصرف شدم. اینجا به چت روم بیشتر شبیهه.
سلام دوستان
اقا من چهارشبه تلفنی درخواست دادم ثبت کرد کی برای دریافت مشخصات میان ؟!
نمیخواستم کشش بدم ولی دیگه اینو میزارم که نگی خالی بست!
انصافا فکر میکردم 60 گیگ بود یه دفعه نمیدونم چرا شد 68گیگ!
دوباره برگشتیم سر جای اول!!!
سرویس های حجمی را هنوز در تهران ارائه نکردند.
خودم شخصا دوشنبه رفتم مرکز مخابراتی خبری نه از افزایش قیمت بود نه از سرویس های حجمی. طبق اطلاعاتی هم که از این فروم و فروم های دیگه بدست اوردم هنوز این سرویس رو ارائه ندادن.
حالا شما اگر اصرار دارید که این سرویس ها هست و من قصد تشویش اذهان عمومی رو دارم به جای کامنت گذاشتن اینجا فردا صبح تشریف ببرید مخابرات منطقه تون. شاید مخابرات منطقه شما این سرویس ها رو ارائه کرده باشه.
جواب سوال هاتون هم اگر گرفتید ممنون میشیم بیاید اینجا به اشتراک بزارید.سوال های شما سوال خیلی از ماهاست.
از صمیم قلب میگم:خسته نباشد واقعا.![]()
من بتازگی مخابرات بودم. از حد حرف فراتر رفته و داخل فرمهاشون گزینه های حجمی به وفور دیده میشه. گزینه اینترنت 2 مگ هم اضافه شده ولی فعلا راه نیافتاده.
اینترنت نامحدود همچنان کنار حجمی ها هست ولی شک ندارم گرونتر میشه.
ضمنا سرعت مرور و دانلود من به شدت افت پیدا کرده. شما هم مشکل دارید؟
کلا" می تونید با گذاشتن چندین لینک شبی بالای 20 گیگ دانلود کنین،ماهی 22 تومان![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)