lماله منم نشون نمیده زده 0![]()
lماله منم نشون نمیده زده 0![]()
دقیقا .
من که الان طرح برنزی دارم و باید سرعت 128 باشه که قبلا بود حالا ماکزیمم شده فیکس 20 کیلوبایت . یعنی در عجبم بالاتر از 20 نمیره سرعت دانلود . دقیقا چند روزه که اینطوری شده . انگار که محدودیت سرعت IDM رو گذاشته باشی روی 20. 8 تا دانلود همزمان هم با 16 کانکشن بزاری باز هم روی 20 ثابت .
از سرور ایرانی هم الان تست کردم سرعت 20 ثابت بود .
کسی لینکی داره که مطمئن باشه که حداکثر پهنای باند رو میده ؟
حالا قبلا هر چی بود لااقل توی روز سرعتش خوب بود + پینگ هم مناسب بود ( خوب نبود ولی بدک نبود )
الان کی داره تو روز دانلود میکنه که بخوایم بگیم که شبکه شلوغه ؟
میدونم اینا یه کاری باز کردند /
سلام رفیق
این لینک و دانلود کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کسی میدونه چرا گیگ ماهیانه رو امروز به حجم اضافه نکردند ؟
شاید واسه اینه که جمعه ست نه ؟
سرعت واسه من مثل همیشه هست , البته یه جوریه
یعنی مثلا کانکت میشم بعد میبینم سرعت 50 هست سریع دیسکانکت میشم دوباره وصل میشم سرعت میشه 200
بیشتر وقتها که اینجوری میشه اینکارو میکنم جواب میده , حتی تو شب
بعضی وقتها هم که جواب نمیده سریع میرم تنظیمات مودم قسمت LAN بدون هیچ تغییری فقط save/reboot رو میزنم و مودم که ریست شد دوباره وصل میشم میبینم سرعت خوب شده
آقا یکی بگه الان دولت که عوض شده رییس مخابرات مشهد عوض نمیشه؟
putlocker رو خودم گذاشته بودم . نه همون 20 ثابته .اخه هر چی دیگه باشه دلیلش یا متغیره یا موقتی . ولی این الان چند روزه فیکس رو بیسته از هر لینکی . شاید محدودیت منطقه ای گذاشتن اره ؟ با خودشون گفتن منطقه ای که خیلی ADSL ندارن رو کم میکنن و معترض هم زیاد نیست و حرفشون به جایی نمیرسه .
سرعت در طول روز: فیکس 120 KB
درشب(رایگان):1 تا 3 شب، 20 KB
3 تا 7: 60-70 KB
پینگ: در طول شبانه روز به *اک است!
جاش خوبه! چه کار داری این بنده خدارو! مشکل سراسریه!آقا یکی بگه الان دولت که عوض شده رییس مخابرات مشهد عوض نمیشه؟![]()
نه داداش دیگه اینقدرم تابلو نمی کنند شما یک جا مشکل داری معمولا یا نویزازسمت شما یا ازطرف مخابرات می تونه عامل این وضعیت باشه شما الان داون استریم مودمت پایین نیومده ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)