تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 428 از 507 اولاول ... 328378418424425426427428429430431432438478 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,271 به 4,280 از 5068

نام تاپيک: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2017

پيش فرض

امروز ساعت 8 صبح بلند شدم رفتم نمایندگی خدمات ایرانسل در ایستگاه مترو میدان امام حسین.2 تا سیمکارتم رو گم کردم رفتم کلا سلب مالکیتشون کنم.خلاصه کلی راه رفتم از اینور تهران تا انور اتوبوس مترو تاکسی رسیدم..یارو گفت سیستم قطعه..اصلا کارمو راه ننداخت.

کاکشکی قبل از اینکه میرفتم 1 زنگ میزدم بهشون میپرسیدم امروز سیستمتون وصله ؟ کار خدماتی انجام میدید؟

اصلا کا رخدماتی انجام نمیدادن.فقط سیمکارت میفروختن...حوصله انجام خدمات نداشتن.اصلا یه وضعیتی بود باید میدیدید..برای کار خدماتی میگفتن سیستم قطعه از سر خودشون باز کنن..

وضعیت کارهای اداری تو ایران فکر کنم کلا داغونه..

خلاصه 3 ساعت رفتم و دست از پا دراز تر برگشتم...

2. 8 کاربر از مودم محدود کننده بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

پیرو تمیز نگهداشتن لپتاپ:
    من دورش را سلفون میگیرم: هم دور کیبورد و هم مانیتور.از اینها که روی غذا میشکند. البته ونتها (هواکشها) را میبرم.
    چقدر به من طعنه زدند که اینکار را نکن. ولی الآن چند ساله لپتاپ را دارم مثل روز اولش تمیزه.
    البته باز روی هر سیستم سنسور دمای cpu را نصب میکنم و همیشه جلوی چشمم هست.

4. 7 کاربر از saeediranzad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض درمان درد رگ به رگ شدن گردن در چند ثانیه !

سلام
    سریعترین و آسانترین راه برای برطرف کردن دردِ گردنِ رگ به رگ شده:
    گمان نکنم کسی باشه که رگ به رگ شدن گردن براش پیش نیومده باشه
    گاهی اونقدر دردش شدید میشه که حتی با تکون دادن دست یا کمی تکون دادنِ بدن هم دردش شدید و غیر قابل تحمل میشه
    اگر کار به درد شدید کشید , کفِ یک دستتون رو بذارین روی سرتون و کفِ دستِ دیگه رو بذارین روی اون دستتون و حدود 15 تا 20 ثانیه فشار 3 یا 4 یا 5 کیلوئی بیارین روی سرتون انگار که میخواین گردنتون رو عمودی فرو کنین توی بدنتون . بعدش دستها رو بردارین . درد غیب میشه و یا بسیار کم میشه .
    شاید هم کاملاً برطرف بشه
    نباید یکدفعه فشار شدید وارد کنین به سر بلکه مثل یک پِرِس هیدرولیکی باید آروم آروم در 5 ثانیه فشار رو زیاد کنین و به حداکثر برسونین و حدود 10 تا 15 ثانیه تحت فشار نگه دارین . سر باید کاملاً صاف باشه و فشار باید عمودی بر گردن وارد بشه
    موقع فشار نباید درد احساس کنین وگرنه معنیش اینه که سرتون صاف نیست

بعدش نباید به گردنتون فشار بیارین تا اینکه مشکل رگ به رگ شدن کم کم برطرف بشه . گاهی باید از آتل گردن استفاده کرد تا گردن کمتر حرکت کنه و زودتر خوب بشه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    فشار با دو دست فقط برای اینه که دردِ آزار دهنده برطرف بشه نه برای درمان قطعی . اما گاهی هم واقعاً درمان میشه با فشار مُستمِر با دو دست.
    این کار رو برای دیگران انجام ندین چون ممکنه به مهره های گردنش و عصبهاش صدمه بزنین
    هر کسی باید خودش انجام بده تا اگر احساس دردِ بیشتر کرد فشار رو متوقف کنه

بالش بیش از حد بلند یکی از علتهای رگ به رگ شدن گردن هست و یا بلند کردن وزنه های سنگین یا نرمش سنگین یا زمین خوردن . در نت اطلاعات زیادی هست در موردش .
    اگر این روش رو امتحان کردین لطفاً نتیجه اش رو اینجا اطلاع رسانی کنید . بنده امتحان کردم . نتیجه اش سریع و کارآمد بوده برای بنده
    با تشکر

ویرایش:
    =========================================

نکته مهم:

وقتی بدن کم آب میشه مشکلات زیادی براش به وجود میاد . هر کسی خودش میتونه از رنگ (معذرت میخوام ) ادرارش بفهمه که آب بدنش کمه یا نه

زردِ پررنگ یعنی آب بدن کمه

خوردنِ آب کافی در نرم شدن عضلات و مفصلها خیلی موثر هست . برای خارج شدن سموم و میکروبها و ویروسها و آلودگیها هم خیلی موثر هست . یعنی هم برای پیشگیری مفید هست هم درمان .

پس رنگش باید همیشه زرد روشن یا حتی مایل به بی رنگ باشه تا مطمئن بشین آب کافی میخورین

گاهی مغز پیامهای اشتباه صادر میکنه مثلاً بدن کم آبه اما احساس تشنگی ندارید . پس فقط رنگ ادرار رو مِلاک قرار بدین نه احساستون رو .

با غذا آب و نوشابه و شربت و دوغ نخورید . اگر بذاقتون کمه فقط یک استکان با هر وعده غذا اون هم یک قاشق مایع با هر لقمه تا فقط لقمه خیس و نرم بشه . آب رو نیم ساعت قبل از غذا بخورید یا 2 ساعت بعد از غذا تا هضم رو مختل نکنه

نوشابه یک سَمِ خوشمزه هست . عقلتون رو قوی کنین و پرونده ی نوشابه رو برای همیشه ببندین .

فقط دوغ کم نمک بدون گاز و یا مخلوط آب و آبلیموی تازه و یا آبمیوه تازه و یا فقط آب سالم .

سالم بودن و سالم ماندن , یکی از شرطهاش اینه که از چیزهای لذتبخشِ مُضر دوری کنین مثل پیتزا و همبرگر و کباب کوبیده رستورانها و کالباس و سوسیس و کله پاچه و شکر و قند و نمک و روغن جامد و هله هوله و غذاهای سرخ شده و یا سوخته و نوشابه و انواع دخانیات و الکل و مواد مخدر و بی بند و باری جنسی و آفتاب شدید و صدای گوشخراش و لَم دادن و بخور و بخواب و کار نکردن و نرمش و ورزش نکردن و غصه و غم و ناامیدی و کینه و حسادت و غرور و تکبر و طمع و خشم و کینه و شهوتِ بی بند و بار و غیره .
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 19-01-2017 at 14:39. دليل: تصحیح

6. 16 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه amirmahmod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

چند وقت پیش رفته بودم برای خرید مودم به پاساژ ایران در خیابان ولیعصر یک مغازه بود (اسمش رو نمیگم)که البته جنس هاش هم خوبه و کارش فقط مودمه من چون قبلا دیده بودم و فکر میکردم مغازه درستیه رفتم از اونجا مودم خریدم به خاطر تعصبی که به این مغازه داشتم و ظاهرش اعتماد انگیز مینمود نرفته بودم حداقل چند جا دیگه قیمت بگیرم که ببینم اصلا قیمت این مدلی که به من داده چنده بعدا تصادفی چشمم افتاد به همین مدل مودم و فهمیدم 15 تومان ضرر کردم شاید در ظاهر ضرر کمی باشه ولی فقط کافیه که در هر ماه پنج تا از این خرید ها بشه که حداقل ضررش 15 تومن باشه اونوقت طی سال ها ضرر جبران ناپذیری متحمل میشید و میخوام بگم هیچ وقت نباید به خاطر تعصبی که به موضوعی داریم بدون تحقیق درموردش هرجایی که خواست مارو بکشونه تعصب در هر حوزه ای بدون تحقیق میتونه زندگی انسان رو به نابودی بکشونه مراقب فروشگاه هایی که بهشون اعتماد دارید باشید.

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام
    هدفونِ هندزفیریِ بعضیها اونقدر کثیفه که فکرش هم چندش آوره .
    علتش اینه که توی گوششون رو تمیز اصلاً نمیکنند یا خیلی دیر به دیر تمیز میکنند
    هر روز با یک تکه دستمال کاغذی ( به اندازه یک قوطی کبریت) داخلِ گوشتون رو از گرد و خاک و چربیش پاک کنین
    همون یک تکه کوچک دستمال کاغذی 2 لایه هست یعنی 2 تا تکه هست . برای هر 2 گوش کافیه
    اگر از هندزفری هم استفاده نمیکنین باز هم عادت کنین هر روز صبح بعد از شستن صورت با یک تکه دستمال کاغذی داخل گوشهاتون رو تمیز کنین
    توی گوش بعضیها هم موهای ضخیم و بلند درمیاد که فقط مردم میبیننش
    بهتره این موهای چندش آور هم با منقاش کنده بشه
    بهتره بعد از استحمام انجام بشه و توی حمام هم با کمی آب و صابون داخلِ لاله ی گوش رو تمیز کنین
    بعد از حمام , اول با دستمال گوش رو خشک کنین و بعدش موهای ضخیم و بلند از ته چیده بشه یا کنده بشه . شاید بهتر باشه یک نفر براتون این کار رو انجام بده
    اگر گوش کثیف باشه ممکنه محل کندنِ مو عفونی بشه و جوش بزنه
    ===============================================
    صفحه ی موبایل بعضیها هم واقعاً کثیف و چرب و حال به هم زنه
    اینطوری تمیزش کنین:
    چند بار از فاصله ی خیلی نزدیک فوت کنین روی صفحه تا ذراتِ درشتِ گرد و خاک برداشته بشه
    بعدش با دهان بخار بدین به صفحه و با یک تکه ی کوچک دستمال کاغذی به اندازه ی قوطی کبریت تمیزش کنین . از دو سه قطره آب تمیز هم میتونین استفاده کنین
    لازم نیست محکم فشار بدین چون اگر صفحه ضد خدش نباشه به مرور زمان خط خطی میشه
    همون تکه دستمال 4 رو داره چون 2 لایه هست و میشه 4 بار صفحه رو تمیز کرد باهاش
    بعدش لمس صفحه هم خیلی باحال میشه و تثاویر و نوشته ها هم زیباتر و واضحتر میشه

9. 4 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دستمال رولی سافتلن رو اصلا نخرید

11. این کاربر از Persianhb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه miss_ava7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

توی این زمونه، آدم از اجتماعی نبودن و منزوی بودن خیلی ضربه می خوره.
    مخاطبم بیشتر افرادی هستن که فقط دنبال کتاب خوندن و تحصیل هستن یا از فامیل و غریبه بریدن و ارتباطشون با بقیه مردم رو خیلی محدود کردند.
    البته قطعا این افراد دوست هایی دارند و مطلقا توی تنهایی نیستند اما ارتباط ها و رفت و آمدهاشون کافی نیست.
    اینجور آدمها به خاطر تفاوتی که توی طرزفکر با بقیه پیدا می کنند یا به خاطر ضربه هایی که از فامیل خوردند دور خودشون خواسته و ناخواسته دیوار میکشن.

تا وقتی که آدم سرش توی زندگی خودشه مشکلی پیش نمیاد و آرامش برقراره
    مشکل از جایی شروع میشه که این آدم میخاد ازدواج کنه یا مثلا بره توی بازار کار. اینجور جاهاست که به خاطر تجربه و تعامل کمترش با مردم دچار مشکل میشه و شاید دیرتر از بقیه خوبی و بدی ذات دیگران رو تشخیص بده و نتونه برخورد و عکس العمل مناسبی در برابر رفتارهای نادرست بقیه داشته باشه.

میخام بگم خیلی هم سرتون تو لاک خودتون نباشه، همیشه نمیشه تنها بود و تنهایی کارها رو انجام داد. یه جایی یه زمانی مجبور میشین با ده-بیست نفر تعامل نزدیک و دائمی داشته باشید.مثل خانواده همسر یا همکارها..
    باید بلد باشید چطور با مردم سازش کنید و چطور اجازه ندید حق و حقوقتون خورده شه یا به خاطر درگیری احساسی، توی رابطه ازتون سواستفاده نشه.
    همه اینا رو هم با تجربه باید بدست اورد و با خوندن کتاب و شنیدن قصه مردم نمیشه در عمل موفق بود.
    شخصی نباشید که به خاطر اجتناب از درگیری و بحث و بهم خوردن آرامشش، یه جاهایی به بقیه باج میده و از حق و منزلت خودش میگذره..

13. 16 کاربر از miss_ava7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

توی این زمونه، آدم از اجتماعی نبودن و منزوی بودن خیلی ضربه می خوره.
    مخاطبم بیشتر افرادی هستن که فقط دنبال کتاب خوندن و تحصیل هستن یا از فامیل و غریبه بریدن و ارتباطشون با بقیه مردم رو خیلی محدود کردند.
    البته قطعا این افراد دوست هایی دارند و مطلقا توی تنهایی نیستند اما ارتباط ها و رفت و آمدهاشون کافی نیست.
    اینجور آدمها به خاطر تفاوتی که توی طرزفکر با بقیه پیدا می کنند یا به خاطر ضربه هایی که از فامیل خوردند دور خودشون خواسته و ناخواسته دیوار میکشن.

تا وقتی که آدم سرش توی زندگی خودشه مشکلی پیش نمیاد و آرامش برقراره
    مشکل از جایی شروع میشه که این آدم میخاد ازدواج کنه یا مثلا بره توی بازار کار. اینجور جاهاست که به خاطر تجربه و تعامل کمترش با مردم دچار مشکل میشه و شاید دیرتر از بقیه خوبی و بدی ذات دیگران رو تشخیص بده و نتونه برخورد و عکس العمل مناسبی در برابر رفتارهای نادرست بقیه داشته باشه.

میخام بگم خیلی هم سرتون تو لاک خودتون نباشه، همیشه نمیشه تنها بود و تنهایی کارها رو انجام داد. یه جایی یه زمانی مجبور میشین با ده-بیست نفر تعامل نزدیک و دائمی داشته باشید.مثل خانواده همسر یا همکارها..
    باید بلد باشید چطور با مردم سازش کنید و چطور اجازه ندید حق و حقوقتون خورده شه یا به خاطر درگیری احساسی، توی رابطه ازتون سواستفاده نشه.
    همه اینا رو هم با تجربه باید بدست اورد و با خوندن کتاب و شنیدن قصه مردم نمیشه در عمل موفق بود.
    شخصی نباشید که به خاطر اجتناب از درگیری و بحث و بهم خوردن آرامشش، یه جاهایی به بقیه باج میده و از حق و منزلت خودش میگذره..

حرفتون درسته ولی کتاب خوندن و دنبال تحصیل بودن، مساوی با منزوی بودن، اجتماعی نبودن و یول بودن نیست.

15. این کاربر از hosseinf722 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

توضیح میدید یعنی چی؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه miss_ava7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

حرفتون درسته ولی کتاب خوندن و دنبال تحصیل بودن، مساوی با منزوی بودن، اجتماعی نبودن و یول بودن نیست.
    نه قطعا اینطور نیست. نوشته بودم کسایی که فقط دنبال درس و کتابن و خودشون ارتباطشون با بقیه رو محدود کردند..لطفا خط دوم رو دوباره بخونید.

18. این کاربر از miss_ava7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •