دوستان شرمنده اگه سوالما جای اشتباهی مطرح میکنم...میخاستم ببینم کسی که مشموله و دانشجو میتونه تفریحی به کشورهای اروپایی سفر کنه یا نه؟
بازم ممنون
دوستان شرمنده اگه سوالما جای اشتباهی مطرح میکنم...میخاستم ببینم کسی که مشموله و دانشجو میتونه تفریحی به کشورهای اروپایی سفر کنه یا نه؟
بازم ممنون
البته اینجا جاش نبود ولی تا اونجایی که من میدونم خیر.پاس رو باید یا زیارتی بگیرید و یا برای سفر علمی.اونم باید وثیقه بزارید.
داداش اگه با همین بچه های اموزشی تو یگان هم یجا بیفتی و باهاشون خدمت بکنی روز اخر خدمتت جوری گریه میکنی که فکرشم نمیکنی
یاد ایام خدمت بخیر یاد اون یکرنگی و لطف و صفا بخیر
درجه ها توی نیروی انتظامی کمتره . یعنی لیسانسه هارو 20 درصد ستوان 3 میدن ، 40 درصد استوار یکم و 40 درصد بقیه رو استوار دوم .
سلام آقا مصطفی
منم 01 ارتش هستم
پس همرزم(هم خدمتیم)
من از مشهد اعزام میشم
اردادتمندم
امین فخار
آقا کسی نبود مارو راهنمایی کنه ؟
2 تا سوال دیگه هم دارم :
1-من یکشنبه هفته ی دیگه (6 شهریور) که پایان دورم تموم میشه باید کجا مراجعه کنم ؟ باید برم ساری ؟ آدرسشو کسی نمیدونه ؟
2-شهرهای شمالی مرز آبی حساب میشن ؟ آخه من شنیدم یکی چالوس افتاده بود ، 2 ماه از خدمتش به خاطر مرز آبی کسر شد .
سلام
من هم 01 ارتش افتادم
اعزام از مشهد-
چه این خمت باحاله ها هنو نرفتیم داریم دوست پیدا می کنیم....
آقا امین پس موقع اعزام می بینمت.
سلام به همه مشمولین و مخصوصا اونایی که میان دوره اومدن و دوران مرخصی رو میگذرونن.
ما که المهدی بابل ببخشید هتل ولیک هستیم.
کلا دوران مزخرفیه.![]()
سلام. من 18شهریور اعزامم. امروز صبح یکی زنگ زد گفت بیا بع آدرس (خ مطهری خ میرعماد نبش کوچه یکم) با کارت ملی. گفتم واسه چیه گفت امریه. میخواستم بپرسم این امریه چیه. من که هیچ اقدامی نکردم واسه امریه. برگ سفیدمم هنوز نیومده! مرسی
من کد مازاد خوردم . در مورد ارتش و سپاه از دوستام که رفتن و آموزشی رو الان تموم کردن یه سری اطلاعات پیدا کردم . حالا در مورد نیروی انتظامی میخواستم بدونم . اینکه آموزشیش چجوریاست ؟
هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)