دستم اومد تقریبا خیلی چیزها![]()
فقط کشته میشم یکم زیاد که باید درست شه
البته برا سن من یکم دیگه خیلی عیبه ولی چه کنیم تفریح دیگه نداریم![]()
دستم اومد تقریبا خیلی چیزها![]()
فقط کشته میشم یکم زیاد که باید درست شه
البته برا سن من یکم دیگه خیلی عیبه ولی چه کنیم تفریح دیگه نداریم![]()
داداشی ایدیه منو ادد کن IraNNNNNNNNNNNNN
واسه شروع حتما بیلد های Mobafire.com رو بخون، چمپین ها رو هرکدوم خوشت اومد میری، قشنگ Guide , اینا داره.
البته اگه انگلیسیت خوب نیست همین جا بگو راهنماییت میکنیم.
اقا الان اومدم لاگین کنم میزنه connection error جریان چیه؟
واسه تاپ میخوای؟بکس من بین Irelia و Pantheon و Xin Zhao بخوام یکی رو بگیرم چی بگیرم ؟ یا اگه چمپ بهتر از اینا هم هست بگید .
Irelia بگیر، من خودم 2 ماهی هست آنلاک کردمش.
واقعا Champ خفنی هستش، حتی باهاش 1v2 هم میتونی بزنی اگه تیم مقابل جانگل نداشت (نمیدونم لولتون 30 هست یا نه)
Eش که عالیه، اگه جون هیروی دشمن بیشتر باشه Stun میکنه، Wش که با هر اتکت True Damage میدی و نصف اون هیل میکنی (واقعا sunstain خوبی میده)
Qش که واسه Creep و به درد chase کردن میخوره اگه دیدی داره در میره تو رنجت نیست میزنی رو یه کریپ نزدیکش (با w مینی که بکشیش، اگه کریپ بکشه کولدانش ریست میشه) بعد دوباره رو خودش میزنی و Kill Secure میشه.
Passive ش هم که اگه خواستی یه Mercury باهاش میبندی هرچی CC باشه تقریبا روت بی اثر میشه (البته بی اثر بی اثر که نه) البته باید نزدیک 3 تا هیرو خودی باشی. توی Teamfight ها میری جلو skillshot هایی که cc میکنه و اکثر مواقع میتونی جون یه هیرو خودی رو نجات بدی
اولتشم که هیچی دیگه، هم به درد جاهای حیاتی واسه کریپ ها میخوره هم واسه کشتن هیرو دشمن که داره در میره، من تا حالا باهاش Blind Kill هم زدم. (یه bush بود الکی یدونه زدم یه نفر داشت ریکال میکرد مرد)
اگه بیلد و اینام واسش خواستی بگم.
Last edited by AlbisQT; 22-05-2013 at 22:17.
اونقدری که جوونای ما در برابر فیلتر مقاومت کردن ، متفقین در برابر هیتلر نکردن ... شماها چطور با این فیلترینگ مزخرف که لگ انداخته بازی میکنید؟
Pantheon
![]()
البته Pantheon هم خوب هستش و خیلی از هیرو های Top رو مثل آب خوردن کانتر میکنه. از جمله Darius, Gangplank و ...
واقعا اگه خوب باشه یه سرطانه تو بازی![]()
عزیزم، ما بازی نمیکنیم، ما فقط خیال میکنیم که داریم بازی میکنیم!
باید حدس بزنیم چمپ دشمن تو 4 ثانیه آینده کجا میخاد بره، که یه وقت نریم تو رنج حمله اش!!
عمق فاجعه رو میبینی؟؟
![]()
اینقد آی دی ساختی که n ها دارن به سمت بی نهایت میرن
خوبه انگلیسی خوبه![]()
من خودم هم تو فکر irelia بودم حالا اگه میگی اینجور که تعریف کردی باشه که خیلی توپه
اره من 30 ام
همین الآن یه دست Leave خوردم !!!
خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااا !!!!!!!!!!!!!!
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)