تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 428 از 827 اولاول ... 328378418424425426427428429430431432438478528 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,271 به 4,280 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون
    حالا شما از بین seagate , wd کدوم مدلا رو توصیه میکند که سرعت read , write اش بالاتر باشه و رو بدنه اش خش نیافته
    از بین برند وسترن و سیگیت مدلی که روی بدنه اش خط خش و اثر انگشت نیافته (هر چند اندک) همین مدل WD my passport هست که فعلا در حجمهای 1 و 2 ترابایت در بازار دیدم گرچه 500 گیگ این مدل هم ساخته شده اما من هنوز در بازار ندیدمش . عکس این هارد در پستهای بالا گذاشتم مات بودن بدنه کاملاً مشخصه در غیر اینصورت میتونید روی برندهای دیگه فکر کنید مثل silicon power armor a80 .

2. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حالا این هارد هادهای سیلیکون پاور کیفیت و امنیت شون در چه حدی هست ؟سرعتشون چی؟ اخه من از یک فروشنده پرسیدم گفت که ممکن است بسوزه برای همین ترسیدم زیرا اطلاعتم مهم هستش و اینقدر به این ریکاوری ها نمیتوان اعتماد کرد
    امنیت یه چیز نسبی هست و هیچگاه مطلق نخواهد بود هر هاردی ممکنه خراب بشه چه ار برند معروفی باشه و چه از برندهای دیگه . سیلیکون پاور هم از هاردهای اینترنال سایر کمپانیها استفاده میکنه (قبلاً سامسونگ که برند معروفی بود) . در هر حال اگر اطلاعات برای شما مهمه بهتره که از اطلاعات دوتا کپی داشته باشید . این مدل در مقایسه با سایر مدلهای مشابه سرعت خوبی هم دارد .

5. 7 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوست عزیز امیر خان سئوال اصلی من این بود که راهنمائی کنید چه مدل هارد پرتابلی با تی وی های براویا سازگار است خواستم از تجربیات بعضی کاربران استفاده کنم که امتحان کرده اند تاپیک تی وی هم نوشتم ولی هنوز راهنمائی نشدم اگر اطلاعی دارید بفرمائید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

عمر مفید پورتهای usb

USB2.0 Full Size: 1,500 mating cycles
    USB2.0 Mini: 5,000 mating cycles
    USB2.0 Micro: 10,000 mating cycles
    USB3.0 Full Size: 5,000 mating cycles
    USB3.0 Micro: 10,000 mating cycles

+

تعداد هاردهای اکسترنال 10 عدد و حجم کل 17 ترابایت ...

سلام عطا جان ببخشید میشه توضیح کاملی درباره این سیستمی که درست کردی بدی که مثلا" اون دکمه های طبقه اول برای چیه ؟ و برق این هاردها رو چه طور تامین میکنی (همشون با آداپتور جداگانه وصل میشن ؟) همشونو هم زمان به لپتاپ (Pc) وصل میکنی ؟ چون مثلا" لپتاپ که حداکثر 4 پورت usb داره.بعد اینکه وقتی میخوای سیستم رو خاموش کنی کابل usb هارد ها رو جدا میکنی یا وصل هستن یا safe remove میکنی ؟ خیلی ممنون

8. این کاربر از zodiac67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام عطا جان ببخشید میشه توضیح کاملی درباره این سیستمی که درست کردی بدی که مثلا" اون دکمه های طبقه اول برای چیه ؟ و برق این هاردها رو چه طور تامین میکنی (همشون با آداپتور جداگانه وصل میشن ؟) همشونو هم زمان به لپتاپ (Pc) وصل میکنی ؟ چون مثلا" لپتاپ که حداکثر 4 پورت usb داره.بعد اینکه وقتی میخوای سیستم رو خاموش کنی کابل usb هارد ها رو جدا میکنی یا وصل هستن یا safe remove میکنی ؟ خیلی ممنون
    سلام
    همانطوریکه در عکس زیر میبینید با نصب پریز برق آداپتور هاردهای اکسترنال رو روی آن سوار میکنم .

در عکس بالا در جایی که با شماره یک مشخص کردم usb hub قرار گرفته . مدل و برند آن D-Link DUB H7 Hub هست . این مدل مجهز به آداپتور برق برای جبران کمبود احتمالی ولتاژ برق هست . از آنجایی که این هاردها از نوع آداپتوری هستند تا به حال نیازی به استفاده از آداپتور usb hub نبوده است در قسمت شماره 2 آداپتور آنرا میبینید که پشت سیمها مخفی شده است . در عکس زیر این مدل از usb hub رو مشاهده میکنید که از نوع 7 پورته هست . در نهایت تمامی کابلهای usb هاردهای طبقه اول به یک عدد کابل usb تبدیل میشود که میتوان به لپتاپ متصل نمود . طبقه اول کلاً 6 تا هارد قرار گرفته . مدل این هارد Elite و از نوع usb2 هست .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در عکس پایین پس از ورود سیم اصلی برق به داخل کمد ابتدا به کلیدها متصل میشود و سپس به پریزهای موجود در هر طبقه وصل میشوند . هر کلید مربوط به یک هارد هست و کاملاً مجزا از یکدیگر هستند . روش توصیه شده توسط وسترن برای روشن کردن هارد ، اول وصل کردن به برق و سپس متصل نمودن کابلهای usb هست در نتیجه برای روشن کردن هارد مورد نظر ابتدا کلید مورد نظر رو روی on قرار میدم سپس دوشاخه برق اصلی رو به برق شهر متصل میکنم (به استابیلایزر متصل میشه جهت محافظت از نوسانات برقی) و در نهایت کابل usb که در واقع مربوط به usb hub هست رو به لپتاپ متصل میکنم . تا الان مشکلی هم با این روش نداشتم .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای هاردهای طبقه دوم که مدل essential هستند یه usb hub از نوع usb3 خریدم که چهار پورته هست و 45 هزارتومن قیمتش بود . هاردها خیلی بندرت روشن میشوند حتی تا چندماه خواب میمونند که برای اینکه مشکلی پیش نیاد (احیاناً) هر چند وقت یک بار روشن میکنم . با توجه به اینکه دقیقاً میدونم دیتای مورد نظر من در کدام هارد قرار گرفته در نتیجه هیچگاه نیازی نداشتم که هاردها رو همزمان روشن کنم . در صورتیکه به دیتای خاصی نیاز داشته باشم اونو رو روی هارد لپتاپ کپی میکنم .

اگر در عکسها دیده باشید پشت هاردها فن قرار گرفته است در هر طبقه 4 فن هشت سانتی متری موجوده . اجسام سفید رنگی که روی هارد طبقه پایین میبیند بسته های سیلیکاژل (جاذب رطوبت) هستند که از جعبه های دارویی برداشتم !!!

برای خاموش کردن هارد ابتدا با برنامه Wd smartware هارد رو shutdown و سپس برق رو قطع و نهایت کابل usb رو جدا میکنم .

10. 3 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

دمت گرم عطا جان ماشالا فکر همه چیزو کردی که احتمال از بین رفتن دیتاهارو نزدیک به صفر میکنه .به نظر میرسه که به زودی باید یک کمد دیگه سفارش بدی چون دیگه این جا نداره
    بلوری 50 گیگ آرشیو میکنی ؟ کلینت ایستوود باید برای آرشیو فیلماش باید از شما یاد بگیره

12. این کاربر از zodiac67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوست عزیز امیر خان سئوال اصلی من این بود که راهنمائی کنید چه مدل هارد پرتابلی با تی وی های براویا سازگار است خواستم از تجربیات بعضی کاربران استفاده کنم که امتحان کرده اند تاپیک تی وی هم نوشتم ولی هنوز راهنمائی نشدم اگر اطلاعی دارید بفرمائید
    متاسفانه من تجربه ای در مورد تلویزیونهای براویا ندارم.

ولی بنظرم روی این بحث سازگاری زیاد حساس نشو.
    شرکتهای سازنده هارد، این همه هارد میسازند که با هر مادربردی سازگار است و هیچوقت من که نشنیدم که فلان برند هارد با فلان مادربرد سازگارتره.

فکر میکنم برای تلویزیون هم همین موضوع صدق کنه.

اگر دوستان نظر دیگری دارند، بگویند.

-------------------

در ضمن هارد WD My Passport با حجم 1 ترابایت دیروز 208 هزار تومان از تهران خریدم.

آخر فروم باز amirkhan_0o0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

این رو من اضافه کنم که هارد های وسترن مای پسپو رت سازگاری کمتری رو در مقایسه با سیثگیت گوفلکس با ریسیور و تی وی و گیرنده دیجیتال داره .
    من هارد سیگیت گوفلکسم رو روی یدونه تی وی براویا 2 تا تی وی سامسونگ یه وی سی دی تست کرده ام و بدون مشکل مثل کره کار می کنه!
    بعید می دونم با سایر دستگاه ها مشکلی داشته باشه

15. این کاربر از amirkhan_0o0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز rostamiani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

این رو من اضافه کنم که هارد های وسترن مای پسپو رت سازگاری کمتری رو در مقایسه با سیثگیت گوفلکس با ریسیور و تی وی و گیرنده دیجیتال داره .
    من هارد سیگیت گوفلکسم رو روی یدونه تی وی براویا 2 تا تی وی سامسونگ یه وی سی دی تست کرده ام و بدون مشکل مثل کره کار می کنه!
    بعید می دونم با سایر دستگاه ها مشکلی داشته باشه
    یعنی وسترن با بعضی دستگاه ها کار نمی کرده ؟ با چه دستگاه هایی سازگار نیست ؟

متشکرم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •