نرو طرفش بخوای بخری خیلی گرونه!!!!
برای -- هم اونقدر دست زیاد شده که چیزی بهت نمی رسه و از طرفی درست هم نیست
نرو طرفش بخوای بخری خیلی گرونه!!!!
برای -- هم اونقدر دست زیاد شده که چیزی بهت نمی رسه و از طرفی درست هم نیست
50 درصد قیمت سرویسا رو زیاد کردن بعد ژست میگیرن میگن 25 درصد سرعتا رو زیاد خواهیم کرد ... انتظار دارن کف و سوت هم بزنیم براشون!
باید یه فکری برای این سرویسای یک به ده کرد زبون خوش حالی مخابرات نمیشه باید دادو بیداد کرد ! مانزندارن رو مثال نمیزنم همین تهران که سرعتای مثل ما دارن چرا نصف ما پول میدن! مگه ما جز ملت ایران نیستیم؟
طبق اعلام خودش کاربر
sc@ry
از عوامل مخابراته که این تنوع سرویسی رو ایجاد کرده !!! هر چی دلت می خواد بهش بگو
داداش این افزایش 1به 5 ها اعمال شده ؟؟
الان من دارم با سرعت قبلی دانلود می کنم
512
60 تا
جدی ؟ اقا خدا وکیلی خودت بیا بگو اگه کاره شماست هدف چی بوده اصلا ؟ توضیح بده این سرویس که مدام سرعتش بین 60 تا 70 تاس چه فرقی با 512 داره ؟ اگه میگی شیر شده نباید یه نوسان یا افزایش سرعتی داشته باشه ؟ من پولم رو پس میگیرم ولی این سرویسهای مسخره رو حذفش کنید بهتره
بله به این میگن اینترنت ماهواره ای دوطرفه و این را میتوان ردیابی کرد و البته فکر نکنم شرکتهای مثل open sky اجازه داشته باشن به کاربرهای معمولی سرویس بدند. اما در ایران برای کاربرای عادی همش یکطرفه است گه قبلا توضیح دادم
Last edited by mohamax7; 24-11-2012 at 23:45.
sc@ry الان من بخوام 512 نامحدود 60 کیلوبایت دانلود کنم کدوم باید بگیرم؟هزینش چقدره؟
چرا تو تهران قیمت افزایش نداشته ولی اینجا...
چرا سرعت تو شهرهای مثل مازندران تا 1 مگ میرسه ولی اینجا...
نیازی نیست برای اینترنت ماهواره ای پول بدین.با کارت دی وی بی میشه دانلود آفلاین داشت و تو چند تا گروه عضو شد و فایل هایی که بقیه دانلود میکنن برای شما هم میاد.خودش یه نوع سرگرمی و تنوعه : دی
اوضاع دانلود افلاین هم خیلی خرابه
به خاطر پارازیت و از طرفی -- مک ها کسی دیگه دانلود نمی کنه
این فرومها هرچی دلشون بخواد دانلود میکنن و سلیقه کاربراشونو در نظر نمیگیرند در ضمن پول هم میگیرن و گاه گاهی هم دوره های رایگان برای کسب مشتری بپا میکنند ولی در کل به دوستان توصیه میکنم نرن پاشن یک --- بخرن برای دانلود آفلاین چون الان اوضاعش اصلا خوب نیست در بهترین شرایط شاید ساعتی 1 تا 4 گیگ دانلود داشته باشی و خیلی هاش هم چرت و پرت است ...اما توی سالها 83 تا 87 اوضاعش خوب بود و توی یکساعت میتونستی 20 گیگ هم دانلود داشته باشی و اکثرا هم بدربخور ولی الان اصلا اوضاعش خوب نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)