بچه این اپدیت جدید ولف کل رام هست؟
بچه این اپدیت جدید ولف کل رام هست؟
برای من که با رام ولف هیچ مشکلی نداشت ولی ورژن007 رو ولف داد و xloud رو خودش داره
نه هنوز نداده , منتظرم![]()
با این همه چیزای نا امید کننده که شما از آپدیت جدید دارین میگین فکر نکنم من جرات آپدیت پیدا کنم.
یکی میگه گوشی گرم میشه. یکی میگه مصرف باتری رفته بالا. یکی میگه تم گوشی مزخرف شده. یکی میگه ...
آخرش نفهمیدیم آپدیت کنیم صرف داره یا نه . تو رو خدا یکی تکلیف ما رو روشن کنه. یه تحلیل درست و حسابی . ممنوم میشم.
هیچ وقت گوشی گرم نمیشه , مصرف باتری خیلی بهتر شده و حتما آپدیت کن...با این همه چیزای نا امید کننده که شما از آپدیت جدید دارین میگین فکر نکنم من جرات آپدیت پیدا کنم.
یکی میگه گوشی گرم میشه. یکی میگه مصرف باتری رفته بالا. یکی میگه تم گوشی مزخرف شده. یکی میگه ...
آخرش نفهمیدیم آپدیت کنیم صرف داره یا نه . تو رو خدا یکی تکلیف ما رو روشن کنه. یه تحلیل درست و حسابی . ممنوم میشم.
دادش:007 رو گرفتی؟هنوز که لینک نداده!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برا منم هیچ کدوم از این مشکلات پیش نیومده....
مصرف باطری گوشیم بهتر شده گرم شدن غیر عادی هم ندارم....
تم هم سلیقه ای هست من که بدم نیومده.
مرسی.گرفتمش از فروم
فقط دوستان که رام کاستوم دارن برای اضاف کردن هات فیکس ها،قبلش یه بک آپ از طریق منو ریکاوری بگیرن.به کارتون میاد.
---------- Post added at 11:48 PM ---------- Previous post was at 11:47 PM ----------
منم میگم آپدیت کنید به خصوص به رام ولف.خیرش رو میبینی
ادیت:
این X-Loud ترکونده ها.ایول.
Last edited by hamed1297; 05-08-2011 at 00:00.
یه سوال نیمه فنی...برا اپدیت 007 ولف بای رامی که جدیدا گزاشته رو بریزیم؟یعنی V2 Wolf_GB_2.3_TW_006.zip رو باید بریزیم؟یا روی اون اولیه داده میشه ریختیدش؟
راستی قضیه این تایپیک چیه؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by am2; 05-08-2011 at 09:11.
دوستان من این ورژن ولف Wolf_GB_2.3_TW_006 الان نصب کردم اگه اون هات فیکس 007 رو نصب کنم باز همه برنامه ها واطلاعات پاک میشن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)