امتحان کردم نشد !
امتحان کردم نشد !
ادم میشناسم که داره با 128 توی شبها 200 هم دانلود میکنه! فکر کنم کاملا به مرکز مخابراتی ربط داره.
این خط چین ها رو p30 سان سور میکنه؟
نه مشکل همچنان ادامه داره حتی ویندوزم عوض کردم ولی سرعت به پیج بازکردنم نمیرسه
چیکار کنم؟
آره دقت نكردم كه نبايد كلمات ممنوعه بنويسم فيلت ر منظورم بودم
10 مگ بيشتر نمونده از قرار دادم![]()
تا میتونی دانلود کن! فقط مودمت رو خاموش نکن تا اتصالت با شبکه قطع نشه!
جدیدا یه مشکل پیدا کردم. بعضی از سایت ها تو بعضی از ساعات روز باز نمیشن! من احتمال میدم مشکل از DNS باشه! دوستان یه چند تا DNS ای که با پارس سازگار هست رو لطفا بهم معرفی کنید.
Last edited by Ghasem.M; 23-02-2011 at 18:12.
دوستان من 5 مگابایت ته سرویسم مونده و استفاده نشده در حالی که 3 روز به آخرین روز قرارداد زمان دارم میخواستم بدونم اگه روز اخر بزنم برای دانلود شب تا صبح و صبح هم از 7 رد کنه همچنان رایگان دانلود صورت میگیره یا اینکه بعدا که قرارداد جدید ببندیم از ترافیک دوره بعد کثر میشه؟
سلام
یه سری به اینجا بزنید، نتیجه خوبی می گیرید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من 2 تا تجربه متفاوت دارم زماني كه سرويس 128 با حجم 2 گيگ داشتم جو گير شدم ديدم ميشه استفاده كرد نزديكه 1 گيگ توي روز آخر دانلود كردم(البته به قول دوستمون كانكشن نبايد قطع بشه) رفتم توي پروفايلم ديدم زده -1 گيگ (منفي يك گيگ) بعد پول دادم به يكي از بچه ها برد داد نمايندگي سرويسم رو تمديد كرد بعد وصل شدم چك كردم ديدم يك گيگ رو لحاظ نكرده و ترافيك كامل هست.
سري بعدي هم گفتم پس خوبه روز آخر دوباره وصل شدم 400-500 مگابايتي استفاده كردم از شانس بد قطع شد
بعد آنلاين پرداخت كردم ديدم هرچي زده بود منفي از دوره بعد كم شد اعصابم نموند برام
نتيجه اخلاقي اين كه هيچ وقت به اين پارس آنلاين اعتماد نكنيد.
سلام
به یک عدد اکانت پارس آنلاین تا جمعه- با ترافیک خودمان نیازمندیم
جدا از شوخی کسی هست که اکانتشو نخواد تا جمعه ولطف کنه و بده به من؟ من خودم آنلاین ترافیک میخرم و از همون ترافیکی که خودم خریدم استفاده میکنم
اگه کسی این کارو بکنه ممنون میشم ( اکانت خودم قطعه !!!)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)