سلام بچه ها
من میخوام این گوشی رو بگیرم.ولی نمیدونم خرید تو این زمان که قراره دو هسته ای ها بیان کار درستی هست یا نه.
گوشی رو بشتر واسه گیم و موزیک میخوام.
اگر راهنمایی کنید ممنون میشم.
سلام بچه ها
من میخوام این گوشی رو بگیرم.ولی نمیدونم خرید تو این زمان که قراره دو هسته ای ها بیان کار درستی هست یا نه.
گوشی رو بشتر واسه گیم و موزیک میخوام.
اگر راهنمایی کنید ممنون میشم.
دوست عزیز چقدر می خواهید هزینه کنید . اگه پول برای گالاکسی اس 2 دارید پس حتما صبر کنید برای اون وگرنه که همین گوشی هم کارتون رو راه می اندازه .
فوقش 600 تومن.
ولی اگه بدونم ارزون میشه صبر هم میکنیم دیگه
آقا این کابل TV برا Galaxy S همه نوع کابل TV که از جک 3.5 میلیمتری استفاده کنه میخوره بهش ؟ در ضمن گرون و ارزون بودن کابل که رو کیفیت تصویر تاثیری نمیزاره ؟
آره تقریبا ... من از کابل TV فابریک N95 استفاده میکنم .... شما هم برو مخصوص نوکیا رو بگیر عالیه !
گرون بودنش هم هیچ ربطی به کیفیت تصویر نداره !
خوش باشی !
آقا مجید قیمتش حدودا چقدره ؟ مثلا همینی که شما داری ؟
دقیقا نمیدونم والا .... ولی اگه بخوای مخصوصش رو بگیری ( که روش مارک نوکیا رو زده باشه ) دور و بر 6 تومن باید باشه !
ولی اگه بخوای یه کابل TV ساده که فقط جک 3.5 میلیمتری رو به TV وصل کنی بیش تر از 3 تومن نیست !
صحبت بازی شد بد نیست من یه چیزی بگم .
من الان کلی بازی روی گالکسی نصب کردم ولی این Modern combat 2 واقعا یه چیزه دیگست ، بعضی وقت ها شک میکنم یه همچین چیزی روی گوشی موبایل باشه ، من psp هم دارم ولی بازی کردن یک بازی روی موبایل با این کیفیت یه چیزه دیگست .
فعلا هم در حال دانلود NOVA 2 و Shadow of Gardian هستم .
ميگم اين ديتا هايي كه واسه گالكسي اس دانلود كرديم رو گالكسي اس 2 هم ميخوره؟
اگه ميشه دوستان يه ليست از بهترين و با كيفيت ترين بازي هاي موجود آندروييد بدن
Shadow Guardian فوق العادست من قبلا رو آیپاد4جی بازی کرده بودم خیلی منتظرش بودم و بالاخره واسه آندروئید پورت شد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)