نه آقا من از خود پشتیبانی پرسیدم گفت چون ما نا محدود میدیم اینکارو میکنیم تا پهنای باند کم نیاریم !
داتک (www.datak-telecom.com)
سپنتا (www.sepanta.net)
پارس آنلاین (www.parsonline.net)
شاتل (www.shatel.ir)
ندارایانه (www.neda.ir)
موارد دیگر
آسیا تک (www.asiatech.ir)
شهراد (www.shahrad.net)
فن آوا (www.fanava.com )
نه آقا من از خود پشتیبانی پرسیدم گفت چون ما نا محدود میدیم اینکارو میکنیم تا پهنای باند کم نیاریم !
ببخشید نمیشه یه جوری بدون پول محدودیت رو زیاد کرد ؟!
من صبا نت دارم ...
پس چرا ما مشکلی نداریم.
پشتیبانی هم حرف چرت زده میخواسته از سرش باز کنه با محدود کردن تورنت میتونه جلوی دانلود رو بگیره. مثلا منی که ما پیش 30گیگ دانلود داشتم مگه از تورنت بوده.
اگه بخواد پهنای باندش با این چیزا تمام بشه که باید تعطیل کنه.
میخواسته از سرش باز کنه
من این رو از یک کاربر صبانت شنیدم . میگن اینکار رو می کنن تا اولا ترافیک همزمان شبکه روون بشه و دوما شما ترافیک ماهیانتو زودتر مصرف کنی و بری واسه تمدید .
اطلاعات بیشتر رو کاربران صبا باید بدونن
نه دوست عزیز هیچ راهی نداره. مگه اینکه شرکتت رو عوض کنی
دوست عزیز صبا نت به اسم 256 داره سرعت 382 میده و دانلود هم بین 40 تا 50 میچرخه. و چون محدودیت دانلود داری باعث میشه هی دانلود کنی زودتر شارژ و اصلا هیچ ارتباطی به اون پست اول شما نداره.
چون محدودیت داره ما هی دانلود نمی کنیم ! چون ما نمی تونیم جلوی خودمون رو بگیریم هی دانلود می کنیم !و چون محدودیت دانلود داری باعث میشه هی دانلود کنی زودتر شارژ
قبلا هم گفتم نمی دونم شما چرا سرعت بالای صبانت رو سیاست بد می دونید . شما اگه نیازتون مشخص باشه و در همون حد ازش استفاده کنید مشکلی پیش نمیاد مشکل وقتی پیش میاد که زیاد مصرف کنید . شما باید طوری تنظیم کنید که روزی 66 مگ سند ریسیو داشته باشید . من مثلا روزی 10 تا سایت سر می زنم خوب چه بهتر که این 10 تا سایت تو 1 دقیقه باز بشه تا 10 دقیقه کجای این بده که سرعت لودش بیشتر باشه با سرعت بالاتر که حجم بیشتر منتقل نمی شه ! الان که ندارم ولی اگه دوباره از صبا بگیرم هر چه قدر سرعتش بیشتر باشه بهتره ! اصلا 1 گیگ در ثانیه ! lol من می خوام روزی 10 تا سایت برم حالا می خواد 128 باشه می خواد 1 گیگ باشه . بد می گم ؟!
Last edited by iran_adventure; 05-03-2008 at 06:34.
این رو که منم دارم می گم دیگه !!! سرعتش از حد معمولی خیلی بیشتره حالا ممکنه اونی که به من گفتن نباشه ولی با نا محدود داتک قابل مقایسه نیست . شما استفادت یه حدیه همون قدر دانلود می کنی وقتتم کمتر می گیره . بنابراین فکر نمی کنم مشکل باقی مونده باشه ؟؟؟؟
این رو که منم دارم می گم دیگه !!! سرعتش از حد معمولی خیلی بیشتره حالا ممکنه اونی که به من گفتن نباشه ولی با نا محدود داتک قابل مقایسه نیست . شما استفادت یه حدیه همون قدر دانلود می کنی وقتتم کمتر می گیره . بنابراین فکر نمی کنم مشکل باقی مونده باشه ؟؟؟؟
در تایید صحبتای دووستمون iran_adventure
شما مثلا می خوای در روز 20 تا سایت سر بزنی که اگه با 128 بری مثلا 10 دقیقه طول میکشه ولی با 512 صبا 3 دقیقه در صورتی که حجم مصرفی همونه
حالا خودتون قضاوت کنین کدوم بهتره ؟
تازه برا بعضی ها که از رپید شیر بدون اکانت دانلود میکنن و یا کسانی که ویدیو آن لاین می بینن باز صبا بهتره چرا ؟ چون سرعتت که زیاده در عرض 10 ، 15 دقیقه فایلتو دانلد میکنی و لی با 128 شاید یه ساعت طول بکشه و معلوم نیست توو این یه ساعت رپید شیر دیس کانکتتت کنه یا هزار جور بلا سر دانلودت بیاد( بعدشم هی این رپید و نفرین میکنی ! )
Last edited by MaSoOd; 05-03-2008 at 08:52.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)