اگه منظورت مک بوک پرو هست که هنوز خبری از مدل 2012 و شکل و قیافش منتشر نشده
اگه منظورت مک بوک پرو هست که هنوز خبری از مدل 2012 و شکل و قیافش منتشر نشده
ممکن ابعادش فیزیکیش با 2011 متفاوت باشه؟
با توجه به رویه اخیر اپل تو چند سال اخیر اندازه و طرح مک بوک پرو ها تغییری نکرده
احتمالش کمه اما هر اتفاقی ممکنه بیافته
آقا آرش آقا سعید گل سلام علیکم اول بگیم که خیلی مخلصیم
آقا من مک 721 که گرفتم از الماس
طرف فروشنده موقعی که اولین بار داشت ویندوز بالا میومد اسمم پرسید
و به جای رحمانی زده بهمنی!!!!!
حالا هر کار میکنم اسمش عوض نمیشه،یعنی اسم هاردم؟!:(
بردم پیشش و بعد کلی ور رفتن گفت باید دوباره os بریزه
منم دیدم حیفه،نکردم اینکارو،ویندوزش نو آخه
حالا هیچ راهی نداره؟
آقا من ویندوز 7 ریختم ولی مجیک موس پیدا نمیکنه؟چی کار کنم؟
منظورت اسم اکانت هست؟
تو ویندوز اینطور شده یا مک؟
اول برو تو مک تنظیمش کن بعد تو ویندوز
سلام، ما بیشتر
راستش لپ تاپم دست یکی از دوستاست الان نمی تونم دقیق بگم اما نباید واسه عوض کردن اسم مشکلی باشه
اگرم درست نشد از اول او اس نصب کنی بد نیست
تا چیزی توش نریختی خم و چم نصبش میاد دستت
اگه موس جدا گرفتی بعد از نصب بوت کمپ تو کنسول خودش که بری یه قسمت داره که موس بلوتوث رو شناسایی کنه
بعد از نصب بوت کمپ و ری استارت ویندوز، آیکونش به شکل یه لوزی خاکستری رنگ تو قسمت تری کنار ساعت میاد
ببین در قسمن about this mac وقتی کلیک میکنم و اون پنجره باز میشه وقتی more info که میزنم یه پنجره باز میشه که بالای پنجره نوشته bahmani"s mac و زیر اون هم اطلاعات هارد و سخت افزاری نوشته اون اسم نمیشه تغییر داد و گرنه از account میرم اسم user تغییر میدم ولی اون اسم هارد تغییر نمیکنه!!!!
خود اون فروشنده تو الماس خیلی ور رفت ولی گفت نمیشه!!!
راستی بعد از اینکه این همه ور رفت یه مشکل دیگه هم اضافه کرد اینکه وقتی مک بالا میاد پسورد میخواد این قسمت چی جوری میشه غیر فعال کرد،مستقیم وارد مک بشه؟
و اینکه ویندوز 7 نصب کردم،الان وقتی استارت میشه مستقیم میره تو 7،میخوام مستقیم بره تو مک،یا حداقل سوال کنه مک یا ویندوز؟
موس مجیک هم نمیشناسه تو ویندوز قسمت بلوتوث سرچ میکنه ولی کانکت نمیشه!!
Last edited by vorna; 26-08-2011 at 09:03.
سلام
کیفیت گرافیک مک بوک 700 بهتره یا دل xps l502? میشه رو مک بوک catia نصب کرد؟
سلام به همه اساتید متخصص. واقعا خسته نباشین چقد تاپیک خوبیه.
فردا میخوام یه mc700 یا mc724 بگیرم. کلی از صفحات رو خوندم نفهمیدم این cpu core i7 توی mc724 چند هسته ایه 4هسته یا دوهسته؟
و اینکه واقعا ارزش اختلاف قیمتش رو داره که فقط به خاطر هارد و سی پی یو انقد اضافه بدم یانه؟ (هارد زیاد هم اصلا لازم ندارم)
چقد سرعتش فرق میکنه؟
من واسه بازی نمیخوام ps3 دارم ;-) فقط یه سری نرم افزار معمولی مهندسی صنایع و میخوام به این زودی ها هم قدیمی نشه.
قیمت بی گارانتیش چنده لطف میکنین اگه زودتر بهم بگین دیگه فردامیرم بگیرم.
خیلی خیلی ممنون ازهمگی
اگر ممکنه زودتر جواب رو بگین. خیلی خیلی ممنون از مدیریت و همه زحمت کشان سایت. باتشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)